• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Konuşmalarımız ?

ne demişler gidene boş ver gelene hoş gel ..... takma kafana zaman herşeyin ilacı sadece bekle sakın arayıp sorma neden neden diye sorma kendini küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz

Sizi istemiyor işte... Alenen belli.

Yerinizde olsam nedenine,niçinine hiç inmezdim bile. Direkt ayrılırdım...

zaten çocuk senden ayrılmış, üstüne birde sevgili yapmış! bunlar seni üzmedi, terkedilmiş hissettirmedi de sakladığı gerçek mi yıkacakmış seni!! :) ay çok komik...

yok sa bu çocuk çaresiz hastalığa yakalandı da arkasından üzülme diye kendinden nefret ettirmeye mi çalışıyor..

kim oynamıştı ki bunu.. Ayhan Işık mı? Kartal Tibet?

Bence de...Bence üstüne düşmenizin bir anlamı yok.

İstemiyorsa istemiyordur; daha neyin hesabını yapıyorsunuz ki...

Sizde çizin kendi yolunuzu,bitsin gitsin...:68:

bencede biseyler gizliyo
ama ne onemi varki?

sebep ne olursa olsun senden ayrilmak istemis ve
baska biriyle baslamis... ne kadar palavra oldugunu dusunsende
artik ona sevgilim diyo...

ona neden boyle davraniyosun gibi sozler yerine
sadece tmm deyip gitmeliydin bence...

büyük konuşmak gibi olmasın ama ben ne olursa olsun bana 'defol git' diyen erkeğin ne neden böyle yaptığını düşünür ne de onun için biraz olsun üzülürdüm. Ben bu kadar değersiz değilim çünkü.:25: Kimse de değil.

Son düzenleme:
yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz.2 ay peşimden koştu 2 aydırda çıkıyo gibiydik aslında toplam 3 ay felan yaklaşık :2:

şimdi birlikte olduğu kız sizden önce sevgilisi olmuş olabilir. belki bu 2-3 aylık süre zarfında ikinizi ölçüp biçti ve diğerine kaarar kıldı.:37:

sevmeseydi annesine götürür müydü demişsin de sen annesine onu sevdiğin için mi gittin ? şimdikii gençler anneyle tanıştırmayı güya ciddiyetlerinin bir ifadesi olarak kullanırlar,kızları daha rahat kandırmak için. bu olay bir artı değildir bu zamanda:19:

Erkekler sırf ayrıl die defol git der sinirlenince de der. Demekki gercekten sevmiyormuş emin olma hiç boşuna ne erkekler gördüm ben iyi rol yaparlar.. Eğer seni sevse ve başka bir sebeb olsa ayrılmanızda üzülmeni istemediği için böyle davranır ama başkasıyla çıkmazdıııı tatlım. Bak sakın ağlama böyle bir pislik için ama bn %100 eminim. Olay şu o başkasıyla olmak istiyor artık seni takmıo bile istemio. Bunu ıspat yolu da saten kendi ağzıyla sölemişş belki de nefret etmelisin .. iyi düşün akıllı olan insan çakar zaten meseleyi.. Kendini üzme o seni hakketmemiş boşversene eden bulur de yoluna bak ona da sakın sakın yalvarmaaaa sakınn!!!!!!! Güçlü dur umrunda değil gibi davran sn bilirsin de geç. Üstüne düşersn iyice kendini küçük düşürürsün benden sölemesi.

Ve bir tavsiye daha KıymızıAba nın dediklerini dikkate al o çok değerli biri bana zamanında çok yardımcı oldu ve doğru söylüyor canım.

Benden ayrıldıgı gün kız arkadaşı mesaj attı aynı gün biriyle çıkmaya başlamış.
Bayanlar az çok hissetmez mi bir erkegin onu sevip sevmedigini ben adım gibi emindim onun beni sevdiginden sevmese beni alıp annesinin evine götürmez öyle degil mi ?
Ayrıl kalıp barıştıgımız zaman zarfında götürüp annesi dönüp bana : Ayrı kaldıgınız için canı sıkkınmış baksana gülüyo şimdi dedi ondan 5 gün sonra ne degişti hangi kıza aşık olduda gitti peki :14:

Bayanlar hisseder ama onlara bunu hissettiren de erkektir, yani sizi kandırmış olması çok muhtemel.

Arkadaşların dediğine katılıyorum, bu zamanda erkekler elinden tuttukları kızı eve götürüp anneleriyle tanıştırıyorlar, niyetleri ne olursa olsun. :63:

Size tavsiyem her şeyi kapatıp hayatınıza devam etmeniz.

Fazla üzerine gitmeyin son konuşmanın, belli ki bazı durumlarda karşınızdaki insan ile aynı frekansı tutturamıyorsunuz. Hoşuna gitmeyen özellik veya davranışlarınız olabilir, çok üzerine düşüp mıncıklamayın bu tür şeyleri.

Bir de yapıcaklarınızı kafanızda kurgularken bazı şeylere odaklanıp karşınızdaki kişinin beklentilerini ya da sizin davranmanızı arzuladığı stili kaçırıyor olabilirsiniz. Kendinizi çok sıkmayın bunun gibi şeylere.

İlişkinin neresinde olduğunuzu sorgulamak yerine yaşayarak keşfetmenizi öneririm.

Arkadaşım çok duygusal bir dönemdesin. Bu dönemde insan neye inanmak istiyorsa ona inanıyor. Karşı tarafta emin ol bunu biliyor seni kandırmak için öyle gerekti filan demiş. Bence serserinin tekiymiş (umaırm alınmamışsındır) seni gerçekten sevseydi ayrılsaydıda başkasıyla çıkmazdı seni kendinden soğutmak için değildir emin ol. O ancak türk filmlerinde veya ergenlik dönemlerinde olur. Ya tek kişiye bağlanmayacak kadar serseri hovarda ya geçmişinden gelen bir aşk unutamadığı filan geri döndü senden vazgeçti. Sonuçta her ne olursa olsun sen bu adamdan eş olmasını bekleyemezsin en başta sana karşı dürüst değil aile istemiyor diyelim seninle paylaşmalı senin yanında olmalı. Hasta diyelim (ki değildir yeşilçammı bu) insan kalan zamanını sevdiğiyle geçirmek ister. Sana kıyamaz değil insan önce kendini sever sevgilisinide kendisi için sever gittiğinde hayatından sonuçta o hala yaşıyor ama senden gitti onsuz kaldığın için üzülürsün oda aynı durumda yani seni senin için terketmez bu zamanda kimse. İyi düşün söylediklerimi durumunun duygusallı ortada yaşadığın evet çok üzücü ama unutma bir sevgiliyi terketmek bir eşi terketmekten çok daha kolaydır. Özellikle 3 aylık bir sevgiliyi terketmek yıllardır birlikte olduğun birini terketmekten kolaydır. Başta acı verir evet ama inan unutuluyor ne sızı kalır ne acı birgün dönüp baktığında ne safmışım dersin emin ol dersin. Sana ömürboyu mutluluklar dilerim canım...

Diğer kız palavra diyorsunuz da palavra olsun paravan olsun kobay olsun salak olsun, olsun da olsun sonuçta başka bir kız var bu ayrıntı gözünüzden kaçıyor heralde... Yani daha ne olsun? Tamam aşkın gözü kördür de arada kafanı dışarı çıkartıp ilişkiye dışardan bakmak gerekiyor. Kaldı ki burdaki herkes şu an o objektifliği sağlıyor size. Burdan anlatabildiğim bu kadar anlamıyorlar diye de düşünürseniz hata edersiniz. Geçmişte ne olduğunuzun şu an bir önemi yok ki o son konuşma kafi yani çocuğun analizi için. Oynamış besbelli. Sıkılmış ya da soğumuş artık sonuçta ömrünüzün sonuna kadar elinizden tutup sizin yanınızda olabileceği ışığını görüyor musunuz bu çocukta? Ben göremiyorum. Şimdiden gitmiş bile baksanıza...

Back
X