- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bende fikirlerimi yazayım canım çok üzücü tabiki yaşadıkların hiç kolay değil ama eşinin davranışları hiç normal değil nasıl yaa seni fiziğine göremi sevmiş bu adam 3 çocuk doğurmuşsun ne bekliyodu acaba eşin ayy çok kızdım eşinize kusura bakmayın biz asla böyle bir durum yaşamıyoruz 5 yıllık evliliğimiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var eşim evlendiğimiz günden beri hep evde benimle eski arkadaşlarıyla tesedüfün dışında görmez bile siz çok sabırlısınız aynı şeyleri benim eşim yapsa bu kadar sabır göstermem ohh otel gibi gir çık varmı öyle şey kaldıki çocuklarını özlemiyomu bu adam insan işten gelince onlarla vakit geçirmek ister benim eşim öyle resmen koşa koşa geliyo eve bence eşiniz sizin tarafından durumun ciddiyetinin farkında değil oturup konuşun ciddiye lması gerektiğini söyieyiz sizi zor bir durum allah tyardımcınız olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:daha cok arkadasın fıkırlerıne ıhtıyacım var neolur sızde fıkrınızı soyleyın sız boyle durumlar yasıyomusunuz eslerınız nekadarda bır yalnız dısarı cıkar. kafayı yemek uzereyım. sımdı daha yenı ıse gıderken yıne dedı aksam bı arkadasla goruscem ısten dırek oraya gecerım sen benı bekleme yemege gelınce yerım ben dedı resmen otel gıbı kulanıyor evi..
Kızlar uzun suredır uyeyım ama ilk kez yazma cesaretı buldum kendımde.benım sorunum üçüzlerimden sonra eskiye nazaran biraz kilo aldım ve nedense veremıyorum da bu kıloları. esımde bunu dıle getırdı. artık evde hıc oturmuyo dıyebılrım haftanın 4 5 gunu dısarı cıkıyo arkadaslarıyla gorusuyomus. bı cıktımı da uzun saatler evde olmuyor. ilgisizlesti. defalarca uyardım bırlıkte cıkmayada ıhtıyacımız var dıye tamam deyıp her hafta sıl bastan aynı seyı yapmaya devam edıyor. sımdı ben napmalıyım arkadaslar sizin esleriniz ne kadarda bır yalnız dısarı cıkar fikirlerinize cok ıhtiyacım var.
yorumlarniz icn saolun kizlar esim icn gunduz aksam farketmyo plan yapip cikio 12 saat eve gelmdgi ck oldu.ben evde coluk cocuk evìsì kafayi yiyorum.kendisi ust duzey yõnetici ama adam dgl.cabalamaktn yoruldum.oyle ck kendme saygimi yitirdmki aynaya bktgmda gordugum bu bitkin kadin ben olamam diyorum suandada agliyorum.evlilgmn gul bahcesndn dikenli sarmasiga donecgni hc tahmin etmzdm.gunboyu isteydi simdi yine disarda tam yatcai zmn gelir yatar horlamaya baslar.sbh dunun atismasini yaparim bida olmucak dr bn inanmis gbi yapar gunboyu caresiz sonumuzu dusunur 3kucuk yavrumun gozlerine bkp onlrdn af dilerim bole bi adami onlara baba diye sectgm icn.bnm hergunum bu sekilde kizlar
evli bir erkek haftada 3 yada 4 kez dışarı çıkamaz ne münasebet.
madem eşin çıkıyor sende çık bakalım arkadaşklarınla akşamları eşin nasıl karşılayacakk
aslında kısasa kısas yapmak lazım hatalarını anlamaları için
pardon ama eşin ailesine arkadaşlarına verdiği kadar değer vermiyor gibi geldi bana.
bencilce davranıyor buna izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?