Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

Eşlerin her zaman kendilerine ait alanları olması gerektiğini savunurum ama bu ilgisiz olmak için bahane değildir. Haftada 4-5 gün sizi üç bebekle bırakıp dışarı çıkmak herşeyden önce saygısızlık.
Bir de fesatlık yapmış olmak istemem ama hiç şüphelenemdiniz mi siz bu durumdan?

Eşinize baba olmanın hele bir de üçüz baba olmanın sorumluluğu ağır gelmiş bence.
5 yıl çocuksuz bir evlilikten sonra 3 tane çocuk birden gelince sanıryorum bunaldı, bu haklılığını göstermez ama erkekler böyle malesef ( işlerine gelmeyince kaçarlar.
Artı bir de şu var haftada 4-5 akşam dışarda olması biraz fazla bence de. Arada olabilir tabii bu gayet doğal. Ama garip olan taa sabah işe giderken akşam geç geleceğini söylüyor...önceden belli yani programı...kimle oturup kalkıyor, nerelere gidiyor size söylüyor mu bunları.

3 cocugun sorumlulugu agır gelmıs olabılır.
Fakat bu sekılde yansıtmamalı sıze.
Sorumluluk bır tek onda degıl ustelık.
Emınım kı sız bebeklerınızle daha cok zaman gecırıyor
Butun bakımını ustlenyorsunuz.
Oda belkı aksamdan aksama sevıyordur, canı ıstedıkce.
Sız butun gun 3 bbek ve ev ıslerı ıle mesgul olurken
Kendınızı ıhmal edıyorsunuz belkıde.
Dıkkat cekıcı gıyınmenızı, bıraz bakımlı bır sekılde esınızı karsılamanızı onerırım.
Zordur mutlaka, faakt esınız gelmeden oncekı 15 dk yı kendınıze ayırın.
Bunu mutlaka yapın
Bır aksam bebeklerınızı erkenden uyutmayı deneyın
Yada bebeklerınız evınızde olsun fakat guvendıgınız bırını refakatcı olarak yanlarında bulundurun.
Esınıze harıka bır masa hazırlayın, ozenle karsılayın...
Zaman zaman yuruyus yapmak ıstedıgınızı, bu sorumlulugun sıze agır geldıgını ıfade edın.
Butun bunları yapmanıza ragmen degısmedıyse dahı kısa surede pes etmeyın.
Farklı taktıkler uygulayın.
Umarım sorununuzu en kısa zamanda cozersınız.

3 arkadasi var onlar arasinda mekik dokuyo tabi bna söyldgi bu.biri varmi diye sordum yk ddi.ama hangi adam seni aldatiyrm derki.artk bnde sogudum ama 3 masum yawruya icim yaniyo onlarin sucu ne

bugünlerde böyle konular okadar çok açılıyorki insan ister istemez etkileniyor ve acaba benim eşimde değişirmi diyor.öncelikle eşinizin yaptığı şey çok kötü bebekleriniz var dünyalar güzeli onları dünyaya getiren anneyi dahada çok sevip sayması gerek.bence kendinizde değişiklik yapacaksanız eşiniz için değil kendiniz için yapın.yürüyüşü asla ihmal etmeyin yemekleriniz porsiyonlarını azaltıni,sabahları aç karnınıza üç tane kuru kayısı yemek çok faydalı üstünede ılık limonlu veya sirkeli su içebilirsiniz.azmin elinden bişey kurtulmazmış.

Bende fikirlerimi yazayım canım çok üzücü tabiki yaşadıkların hiç kolay değil ama eşinin davranışları hiç normal değil nasıl yaa seni fiziğine göremi sevmiş bu adam 3 çocuk doğurmuşsun ne bekliyodu acaba eşin ayy çok kızdım eşinize kusura bakmayın biz asla böyle bir durum yaşamıyoruz 5 yıllık evliliğimiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var eşim evlendiğimiz günden beri hep evde benimle eski arkadaşlarıyla tesedüfün dışında görmez bile siz çok sabırlısınız aynı şeyleri benim eşim yapsa bu kadar sabır göstermem ohh otel gibi gir çık varmı öyle şey kaldıki çocuklarını özlemiyomu bu adam insan işten gelince onlarla vakit geçirmek ister benim eşim öyle resmen koşa koşa geliyo eve bence eşiniz sizin tarafından durumun ciddiyetinin farkında değil oturup konuşun ciddiye lması gerektiğini söyieyiz sizi zor bir durum allah tyardımcınız olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:

evi otel olarak mı kullanıyormuş
kendisini bekarlık hayatına devam etsin:mymeka: siz 3 çocuğun ve evin yükünü taşıyın
ben kabullenemezdim

vallahi canım zor durum allah yardımcın olsun.... sormuşsun eşleriniz ne kadarda bi yalnız çıkar diye benim eşim yalnız hiç çıkmaz hep evdedir çünkü ben bunu baştan hallettim evlenmeden önce bi söz aldım ondan sağolsun oda durdu sözünde

eşiniz için 3 çocuk ağır gelmiş olabilir,ya sizin için 3 çocukla sürekli evde olmak kolay mı biri sussa biri ağlar.maşalllah bu sorunlar aşılmış,sizin kilolarınıza gelmiş konu.ben bunun bir bahane olduğunu düşünüyorum.böyle bir problem yaratmak istedikten sonra zayıf bile olsanız bu sefer başka bir şey bulur du emin olun.
siz yine de kilo vermeye çalışın,kendinize bakın tabiki de,öncelikle kendiniz için.
her şeyden önce,3 çocukla ilgilenmek için allah size kolaylık versin.biz şu an tatildeyiz biri ile zor uğraşıyoruz.eşinizin size bunun için arka planda moral desteği sağlaması gerekiyor.yedi,yemedi,hasta oldu terledi..............bir sürü sorumluluk.
benim eşim evde olmayı sever,birlikte dışarı çıkmak en büyük zevkidir.elinden gelse,her gün dışarı çıkıp birlikte gezmek ister.ama,ben istemem abartmaya da gerek yok.
ilgi konusuna gelince,iltifat etmez,çok ilginç süprizler yapmaz,tekdüzedir........bu beni yıpratmıyor artık
alıştım bunun yanında olumlu yönleri daha fazladır.beni gerçekten sever,sayar.bunlarla mutlu olmaya çalışıyorum.olsa da fena olmaz:)

bugün konuları okudukça erkeklerden, onların düz mantıklarından, odunluklarından, sorumsuzluklarından nefret ettim!

yorumlarniz icn saolun kizlar esim icn gunduz aksam farketmyo plan yapip cikio 12 saat eve gelmdgi ck oldu.ben evde coluk cocuk evìsì kafayi yiyorum.kendisi ust duzey yõnetici ama adam dgl.cabalamaktn yoruldum.oyle ck kendme saygimi yitirdmki aynaya bktgmda gordugum bu bitkin kadin ben olamam diyorum suandada agliyorum.evlilgmn gul bahcesndn dikenli sarmasiga donecgni hc tahmin etmzdm.gunboyu isteydi simdi yine disarda tam yatcai zmn gelir yatar horlamaya baslar.sbh dunun atismasini yaparim bida olmucak dr bn inanmis gbi yapar gunboyu caresiz sonumuzu dusunur 3kucuk yavrumun gozlerine bkp onlrdn af dilerim bole bi adami onlara baba diye sectgm icn.bnm hergunum bu sekilde kizlar

gündüz vakti evde olmuyor gibi bir şey,çocuklar babalarını ne zaman görüyor,çocukları ne zaman seviyor,oynuyor onlarla.?

EŞİNİN yaptığı bencillik canım sen ona nur topu gibi 3 bebek ver o tek başına gezsin lmaz:
madem güzel dille söylediğinde anlamıyor sende izin verme arkadaşları ile gitmesine yada kendi arkadaşlarını çağır o evden gittiğinde onlarla uzak olmasa bile yakın mesafedeki arkadaşlarına git falan sende kendine düzen oluştur birazcık kısasa kısas olacak ama onun davrandığı gibi davran soğuk ol biraz yerimseniben

iste haftada 2 3 gun kalio geriye ozamanda ilgilenio cocuklarla tabi pc den tvden uykudan nekdr vakit kalirsa.beni aldatio desem dgl gbi hc gzli msj yazisma gormedim bilmyrm aldatmiosa ayni kisilerle bukdr sìk uzun niye cikar.resmen bekar gibi takiliyo kizlar hemen her gune plani var.evde kalincada bize amanaman bi ilgisi yok.sanki evimiz boguyo onu da kaccak yer ariyo bebek gurultsndn kaciyo desem bende cnm ben 24 saat cekyrm o sesi biyere kacmiyorum.ben tek yapmdm ya.ama sorun sdc bebek sesi de olmasa gerek.cikmaz sokaktaym sanki nereye baksam duvar

bencilik işte. sanki çocuk size ait tek. o gezsin çocuklara eşi baksın. oh neala. 12 saat 3 erkek neler yapar haftanın 5 günü. valla ben iyi düşünmem bu konuda.
eşiniz gündüz çalışıyordur herhalde.gece çıkıyor işten sonra ve 12 saat yok. eee nerde bu adam. sabaha karşımı geliyor eve. bence resti çekmelisiniz .

eşinizle konuşmuşsunuz ama hala aynı davranışları sergiliyo...
3 tane dünyalar güzeli bebek vermişsiniz ama kıymet bilmiyo alsanaalsanasmile
bence sen kendine biraz bakım yap..spor yap kiloları vermek çok sorun olmasına azim et biraz..
akşam için sen plan yap ne bileyim bebekleri bırakacak birileri varsa hafta bir kez eşinle beraber yemeğe git..diğer günlerde sen çağır misafir
inşlhh sorunlarınız çözülür

evli bir erkek haftada 3 yada 4 kez dışarı çıkamaz ne münasebet.
madem eşin çıkıyor sende çık bakalım arkadaşklarınla akşamları eşin nasıl karşılayacakk
aslında kısasa kısas yapmak lazım hatalarını anlamaları için
pardon ama eşin ailesine arkadaşlarına verdiği kadar değer vermiyor gibi geldi bana.
bencilce davranıyor buna izin verme

belki onun gibi rahat dışarı çıkamayabilirsin akşam çocuklar filan var..ama ne bilim kendine daha fazla özen gösterip başka uğraşlar bulsan zamanını geçirsen dikkatini çekebilir misin acaba..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…