- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
konuyu okurken eşinizin ilişkisi olduğunu düşünmüştüm ama dedim ki içimden şimdi bunu buraya yazsam millet vıdı vıdı eder. Haftasonunu eşiyle geçirmeyen erkek şüphelidir her zaman:) Ciddilermiş ifadesi çok abes yalnız.
canım bende suphelendımde konduramadım ıste 5 gun dısarda gezıyodu tlfn heryerde heran yanında msj kutusu hep bos uzun tlfn konusmaları arabadan ınıp bı yere kısa sure gıtsem o arabada kalmıs olsa gerı dondugumde tlfnda konusuyo oluyodu nıye boylesın uzaksın evde dgl hep dısardasın deyınce ıs streslı bıde sen ustume gelme evde cok ses var cocuklardan kafa dınleyemıyom derdı sankı ben baska adamdan yaptım allahım ne talıhsız kadınmısım en cok bu yavrularım parcalanmıs aıledıe buyuyecek en korktugum bu en cok agrıma da gıden onda ne buldun bende bulamadın demıstım dedıkı onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo
bence yapılacak en doğru şey tamemen benim fikrim eleştirilebilir ama şu:
" çocukların sende kalmasını istiyorum. bende kendime yeni bir hayat kuracağım. size mutluluklar dilerim. çocuklar sana emanet" de.
ne hali varsa görsün şer....siz.
olmek ıstıyorum gucum kalmadı yavrularım benı affetsın onları bu acı dunyaya getırdıgım ıcın allah benı kahretsın
sonra o asıfte ic camasırıyla gezıne gezıne yanlarında cocuklarıma annelık yapsın oylemı arkadasım benım vicdanım nasıl dayanır bu 3 kucuk yavruyu o ahlaksızların eline bırakmaya bana bunları yapan baba onlara ne yapmazbence yapılacak en doğru şey tamemen benim fikrim eleştirilebilir ama şu:
" çocukların sende kalmasını istiyorum. bende kendime yeni bir hayat kuracağım. size mutluluklar dilerim. çocuklar sana emanet" de.
ne hali varsa görsün şer....siz.
ewet çocukalrı ona bırakki yeni veligibi öyle rahat olmasın yaa ne ölmesi neler diyorsun canım yaa offffffffffffff aylardır bende bunu çok istedim ama benimde 2 evladım var onlar için çok şeyleri yuttum eşim aldattı ama asla aşık oldum demedi kadında evliymiş ve eşim aylardır pişmanlığını dile getirdi büyük konuşmamayım senin durumunda olsam çocukları bırakırdım baaklım o açtıgı evde 3 çocukla ne kadar mutlu olacak o o.puyla
sonra o asıfte ic camasırıyla gezıne gezıne yanlarında cocuklarıma annelık yapsın oylemı arkadasım benım vicdanım nasıl dayanır bu 3 kucuk yavruyu o ahlaksızların eline bırakmaya bana bunları yapan baba onlara ne yapmazo iccamasırının içindekinin kolesı olmus o kız cocuklarımı dovse sesı bıle cıkmaz emınım
ne buldun bende bulamadın demıstım dedıkı onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo
2.5 yasındalar. yani cocukları adama bırakmakmı cozum
cocukları verdım dıyelım ya gerı alamazsam bu sevgılısıne kıyamayıp bakıcı tutar yıne baktırır
cocukları verdım dıyelım ya gerı alamazsam bu sevgılısıne kıyamayıp bakıcı tutar yıne baktırır
o zilli zaten cocuklari gorunce rengi degisir.o eski guzel gunleri kalmaz.aralarinda mutlaka tartisma cikar.Cocuklarin velayetini siz alin. kocaniz demisya cocuklar sende kalsin.demekki kizla bu konuda konusmuslar ve kiz istemiyor cocuklari...ama siz onlara huzur vermemek icin cocuklari birakin onlara.bir-iki hafta bile yeter ask masallarininin bitmesine..varsa elinizde kizin ailesine olayi bildirin.telefonunu arastirin bulun biryerden ve bir arkadasiniza arattirin....kizin ailesi olaya el koyar.kim izin verir kizinin evli cocuklu biriyle evlenmesine.ki kizi suanda metres hayati yasiyor.onlara da rahat vermeyin sizi bukadar huzursuz etmisler.birazda onla yasasin huzursuzlugu..bir- iki hafta bile olsa cocuklari verin baslarina.yasal olarak yetki sizde olsun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?