Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

canım bende suphelendımde konduramadım ıste 5 gun dısarda gezıyodu tlfn heryerde heran yanında msj kutusu hep bos uzun tlfn konusmaları arabadan ınıp bı yere kısa sure gıtsem o arabada kalmıs olsa gerı dondugumde tlfnda konusuyo oluyodu nıye boylesın uzaksın evde dgl hep dısardasın deyınce ıs streslı bıde sen ustume gelme evde cok ses var cocuklardan kafa dınleyemıyom derdı sankı ben baska adamdan yaptım allahım ne talıhsız kadınmısım en cok bu yavrularım parcalanmıs aıledıe buyuyecek en korktugum bu en cok agrıma da gıden onda ne buldun bende bulamadın demıstım dedıkı onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo

olmek ıstıyorum gucum kalmadı yavrularım benı affetsın onları bu acı dunyaya getırdıgım ıcın allah benı kahretsın

bence yapılacak en doğru şey tamemen benim fikrim eleştirilebilir ama şu:
" çocukların sende kalmasını istiyorum. bende kendime yeni bir hayat kuracağım. size mutluluklar dilerim. çocuklar sana emanet" de.
ne hali varsa görsün şer....siz.

olmek ıstıyorum gucum kalmadı yavrularım benı affetsın onları bu acı dunyaya getırdıgım ıcın allah benı kahretsın

ne buldun bende bulamadın demıstım dedıkı onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo[/QUOTE]

allahım ya böyle adamların cezasını sen ver şu yazıyı okuyunca ne kadar sinirlendim bunu yüzünüze söylemese olmazmıydı yani 3 tane bebek vermişsiniz ona

bu okuyunca dahada sinirlendim. dediğimi yap derim.çocukları bırakmayacaksan bile bırakacakmışsın gibi ciddi bi tavır takın. tamam çocuklar herşeyden önemli ama hayat sadece onlardan ibaret değil demmeki. bak eşin ne haltlar yemiş. bi evliliğin bütün kazıklarını neden kadınlar yesin ki. ver çocuklarını eline ne 3 çocuğa baktırabilir o "evde iç çamışırlarıyla gezen çatlaksız sevgilisi" bakar ne kayınvalideniz. nasılsa size çocuklarınızı er geç verecektir. ama herkesinde gerçek yüzünü görecektir. sonrada bırakırsın ortada apışıp kalır geri zekalı.

ewet çocukalrı ona bırakki yeni veligibi öyle rahat olmasın yaa ne ölmesi neler diyorsun canım yaa offffffffffffff aylardır bende bunu çok istedim ama benimde 2 evladım var onlar için çok şeyleri yuttum eşim aldattı ama asla aşık oldum demedi kadında evliymiş ve eşim aylardır pişmanlığını dile getirdi büyük konuşmamayım senin durumunda olsam çocukları bırakırdım baaklım o açtıgı evde 3 çocukla ne kadar mutlu olacak o o.puyla

sonra o asıfte ic camasırıyla gezıne gezıne yanlarında cocuklarıma annelık yapsın oylemı arkadasım benım vicdanım nasıl dayanır bu 3 kucuk yavruyu o ahlaksızların eline bırakmaya bana bunları yapan baba onlara ne yapmaz o iccamasırının içindekinin kolesı olmus o kız cocuklarımı dovse sesı bıle cıkmaz emınım

ay zaten bide ciddi düşünüyoruz demiş yaa. sanki annesine söylüyo bide eversin bari.

canım benim zaten çocuklar bizimle kalacak dediği anda herkesin rengi belli olacak hiçbişey olmaz merak etme. diyorum ya vermeyeceksen bile öyle umursamaz davran sorumluluğunu bilsin bakalım o zaman kalıyomu bu fantaziler o kızın rengi nasıl atıyor.

ne buldun bende bulamadın demıstım dedıkı onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo

ay ne gerizekali adam bu.O uctane bebekden sorna karinda catlak tabiki olacak.sevgilisi dogum yapinca onuda baskasiylami aldatacak.su anda vucudu iyi 10 yil sonra onunda ne olacagi ne malum.Allah islah eylesin, vicdansiz o bu sozleri nasil sarfeder.Insan olamamis bir zavalli, ucuz cocuk vermis kadin size..ah ah bu erkeklere hak ettiginden fazla degeri vermiyeceksin...etrafimda cok ornegini gordum.esi kilolu diye cildi iyi degil.cocukken olusmus yaniklari oldugu icin vucudu fit bir hanimi metres tutan ne adamlar gordum..cocuklari verin basina. bakin ozmaman i kizcagiz ailesine ne der evli barkli birde cocuklu adamin yuvasini yikti.zaten kiz birakir kacar cocukalrdan bir muddet ayri kalma pahasina bunuda deneyin derim..

Son düzenleme:
cocukları verdım dıyelım ya gerı alamazsam bu sevgılısıne kıyamayıp bakıcı tutar yıne baktırır

2.5 yasındalar. yani cocukları adama bırakmakmı cozum

üçüzler mi?
bilmiyorum canım dediğim gibi ben galiba böyle yapardım ama insan başına gelmeyince bilemiyor. küçüklermişte.
inan çok çok çokk üzüldüm. çok zor bi durumdasın. farkındayım aslında. ama bence senin anneliğinin kıymetini bilememiş sana destek olmak yerine kendi gönlünü eylendirmeyi seçmiş bi adama verilebilecek en büyük ders sorumluluk yükleyip" ben annelik yaparken kadın olmayı unuttum evet ama sen hiç baba olmayı denemedin bile. biraz da sen babalık yap" demek. bu sürede anya konya belli olur kafanı toparlarsın kendine çeki düzen verirsin. ne yapacağına karar verirsin. yolunu çizersin. ama tabi her şartta boşa bu adamı.

Bence çocuklarınızı vermeyin adam bırakın baba olmayı insan olmayı berecememiş çocuklarınız heba olur onun elinde siz gene doğru düzgün bir şekilde yetiştirmeye çalışın.

cocukları verdım dıyelım ya gerı alamazsam bu sevgılısıne kıyamayıp bakıcı tutar yıne baktırır

o zilli zaten cocuklari gorunce rengi degisir.o eski guzel gunleri kalmaz.aralarinda mutlaka tartisma cikar.Cocuklarin velayetini siz alin. kocaniz demisya cocuklar sende kalsin.demekki kizla bu konuda konusmuslar ve kiz istemiyor cocuklari...ama siz onlara huzur vermemek icin cocuklari birakin onlara.bir-iki hafta bile yeter ask masallarininin bitmesine..varsa elinizde kizin ailesine olayi bildirin.telefonunu arastirin bulun biryerden ve bir arkadasiniza arattirin....kizin ailesi olaya el koyar.kim izin verir kizinin evli cocuklu biriyle evlenmesine ki kizi suanda metres hayati yasiyor.onlara da rahat vermeyin sizi bukadar huzursuz etmisler.birazda onla yasasin huzursuzlugu..bir- iki hafta bile olsa cocuklari verin baslarina.yasal olarak yetki sizde olsun ama.

Son düzenleme:

budur yanii..
elinizden geleni arkanıza koymayın bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…