Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

bu konu bir yana... sen 3 bebek ile nasıl başa çıkabiliyorsun bravo sana...

maddi durumunuz iyi ise eve dadı tutabilirsin. kendine çeki düzen de verebilirsin. haftada bir kadın tutsan temizlik için işlerin hafifler..

spor salonuna gidebilir, keninle ilgilenecek vakit bulabilirsen böylelikle psikolojini de düzeltebilirsin..

bir yandan 3 bebek diğer yandan ilgisiz koca. tek başına bu sorunun altından kalkamazsın.

bari yarım gün bebeklere bakacak birini ayarlarsan herşeyi zamanla yoluna koyabilirsin diye düşünüyorum. mesela haftasonları bebekleri bırakıp eşinle sinemaya veya parka falan da gidebilirsin.

şu anda eski halinden eser yokmuş. kendini toparlayınca eşin de kendine gelir diye düşünüyorum..

maddi durumumuz ıyı oyuzden sızı dınleyıp eve dadı tutucam belki bi fark olur tabı ben dogru durst bır dadı bulana kadar kafayı yemezsem ıyıdır. haftada 2 gunde spor merkezıne yazılcam cocukları anneme bırakıp spora gıdıcem bakalım bı fark olacakmı yardımlarınız ıcın cok saolun

Bence kesinlikle olacak. Bir kere sen kendini daha iyi hissedeceksin, özgüvenin yerine gelecek. Eşin de sendeki ışığı görüp seni daha ciddiye alacak artık. Kendini koyvermiş bir kadın değil, kendini önemseyen bir kadın olacaksın, ve bu ikinizin de sana bakışını değiştirecek. ve tabi bu enerjiyle çocuklarına da daha faydalı olacaksın. Bezmiş annedense çabalayan anne/kadın daha iyidir yerimseniben

Kararından ötürü kutlarım, inşallah her şey çok daha güzel olur :Saruboceq: :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Allah bağışlasın canım yavrularını. Yeri geliyor eşimle ben bir çocukla baş edemiyoruz bir de bunların üçüz versiyonunu düşünüyorum da gerçekten işin çok zor Allah yardımcın olsun. Yine de ne güzel tek başına bugüne getirmişsin maşallah. Çok çok zor ama 3 çocuğunu da aynı zamanda büyütüyorsun bu da iyi bir bakıma. 3 bebekle kendine bak, kendine zaman ayır demenin ne kadar boş birşey olduğunu tahmin etsem de umarım bu planını uygulayabilirsin. En azından temizlikçi çağırmak, haftanın birkaç günü bile olsa dadı tutabilmek işini kolaylaştırır zaten bunlar senin için ihtiyaç, lüks falan değil.

isabet etmiş olursun yoksa tüm koca gün 3 bebekle kafayı yersin.. herkes yer gerçekten zor.. ama spor salonlarında haftanın 2 günü kuralı yok 3 veya 4 var. haftanın 3 günü ideal senin için.. eve de kadın getirirsen rahatlarsın.

umarım uygun dadı bulursun..

valal canım genelde bütün erkkeler böyle benimde ilk yılar çok güzel bir evliliğim oldu ama şimdi hiç iyi bir evliliğim yok çok değişti bir çocuğumuz var sürekli arkadaşlarında biizmle mutlu değil biliyorum eve geldiğinde bile biran önce kaçsam hiisi yatıyor ben artık çok yoruldum bana diyor dizinin dibindemi oturayım e ypayım bide kilolarımdan bahsetmeye başlıyor çok kilo almışsın sanki onda giç yok ben bir bile demedim kilolusun üzülür diye am o herşeyi diyor ALLAH bizimde hakımızı onlarda bırakmasın diyorum sanad banda sabır versin

aaa oylemı cnm bılmıyodum daha once hıc spor merkezıne yolum dusmedı hamılelıge kadar 48 kılonun ustune hıc cıkmadım kı ben inceciktim. arastırım ttlm 3 gun gıderım artık eskı kıloma yaklasıyımda tek. bı arkadasımın dadısının arkadası ıkız dadısıymıs onunla bı gorusme yapacagım bu hafta. kosullar uyarsa haftaya derhal baslatacagım. aslında bunu bebekler ılk dogdugu sıra denememı ıstedı esım ama ben kabul etmedım hem kendım buyutuyum hem masraf olmasın dıye(cunku dadı da 3 katı maas talep edıyo dogal olarak) ama sımdı anlıyorumda bu gercekten bana luks deıl ıhtıyaçmıs.

eşim haftada 2 gün spora 1 gün maça gider..bazı yerlere ben gitmek istemem ona git derim..gezmeye hep benle gider...ben çok dipdibe olmayı seven bi insan değilim ama senin durumunda olsam çok sinirlenirim çünkü o çocukları tek başına yapmadın sana destek olması çocuklarlada senlede daha fazla zaman geçirmeye çalışması gerek..

ay canım benım sendemı aynı sıkayettesın senın esın haftada kacgun cıkar nereye gıder pekı. ne anlayıssız ya bu erkekler. hep kendilerını dusunuyolar bencıller once cocuk yap dıye fıno gıbı pesınde dolasırlar cocuk meydana gelıncede bı sure sonra kacack delık ararlar cogu boyle istisnalar vardır tabı ama kaıdeyı bozmuyor ıste. sende hıc ıstıfını bozma once kendın ıcın zayıfla guzelles kendıne daha bı bak o catlasın sen benden 2 kat sanslısın en azından 1 yavrun var. 1 bebekle herseye yetısılır ınan rahatsın. aman sakın kazara 2.ye hamıle falan kalma daha cok gıder senden gıden benden tavsıye ve sende bende Allaha sıgınalım ve yavrularımız ıcın bı sure daha goz yumalım bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bende herdakka dızımın dıbınde otursun ıstemem oda benı sıkar aksıne cıksın ama gerektıgı kadar. hele 3 bebek dusun bı halımı . degısır ınsallah bu durum nedeyım

kızlar ben bu konuyu 1.5 yıl once acmıstım ben azmettım o kıloları 6 ayda verdım normale dondum ama 2 hafta once ogrendıgım gercekle dunya basıma yıkıldı megerse serefsız kocamın ilişkisi varmıs kendi 35 20 yaslarında bir kızla nasıl anladım bı erkek arkadasının adıyla kaydetmıs telefonuna kızın numarasını bı gun uyuyakaldı tabi tlfnu sessizde sadece ekran ısıgı yanıp sonuyo dikkatimi cekti actım acmamala dırek bı kız alo dedı ben ses etmedim alo askım konusamıyomusun musaıt degılmısın dedi ben de askın uyuyo karısına bana soyle ne soylıceksen dedım ses etmedi orda oldugunu bılıyorum kımsın sen konussana dedim bisey demedi tlfnu kapadı. hemen esımı uyandırdım dedım sevgılın aradı afalladı ne dıyosun sen ne sevgılısı dedi dedim fatih iste arkadasının adıyla kaydettıgın numaradan bı kız askım konusamıyomusun dedi dedim daha fazla inkar edemedi basını one egdı cıkıp gıttı ailesını aradım anlattım ogullarıyla konusmuslar ilişki 2 yıldır devam ediyomus ve ciddilermiş. sonra bıara esım ugradı eve esyalarını topladı gitti bana gereken nafakayı verip cocukları zor durumda bırakmıcanı onların benle yasamasını ıstedıgını kendıde bız bosanır bosanmaz o kızla evlencegını cok asık oldugunu ve vazgecemedıgını soyledı kız universite 2 de. ben 3 kucuk cocukla naparım şimdi onların hali ne olur

inanmıyorum yaaa, içim cız etti, inan sölenecek cok sey var ama değmezz!

Allah yar ve yardımcın olsun bundan sonra dilerim, sabır ve güç versin sana... cocuklarına sarıl babalarının pisliginin cezasını onlar da cekecekler yazıklar olsun!

en az zararla atlatırsınız bu sureci ve hayatının en guzel gunleri seni bekliyordur dilerim

Allah bu adamları da bu kadınları ds ISLAH ETSİN!

nasıl ciddiler olamaz böyle birşey..eşiniz kararlıysa..ev ve para isteyin..yüklü bir miktar...

ay inanmiyorummmmmmm
allah ikisinide bildigi gibi yapsin.
sen onun icin nasil zayiflarim nasil evliligimi eski haline getiririm diyip kafa patlatirken adam .... pesine düsmüs.

rabbim sabir versin sana canim.böyle bi adamdan kurtuldugun icin sükür et acaba yakalamasaydin daha ne kadar devam edecekti sana yalan söylemeye.
cocuklarina saril onlara hem anne hem baba olacaksin artik.allahim iyilerle karsilastirsin seni ve evlatlarini.

nasıl ciddiler olamaz böyle birşey..eşiniz kararlıysa..ev ve para isteyin..yüklü bir miktar...

kız yatılı ailesinden uzakta burda okuyomus il yurtta kalıyomus sonrasında esımın aılesı ve ben arastırdıkca ogrendıkkı serefsı kocam ev acmıs kıza altına araba cekmıs 2 yıldır ben evde 3 bebekle kafayı yerken o sevgılısının evıne gıdıyomu meger haftada 5 gun ask yuvasına bogazım dugum dugum 2 haftada 5 kılo verdim bısey yıyemiyorum ılaclarla zor ayakta duruyorum

konuyu okurken eşinizin ilişkisi olduğunu düşünmüştüm ama dedim ki içimden şimdi bunu buraya yazsam millet vıdı vıdı eder. Haftasonunu eşiyle geçirmeyen erkek şüphelidir her zaman:) Ciddilermiş ifadesi çok abes yalnız.

Allah yardımcınız olsun.Biz buradan ne desek boş..İçinizin acısını dindiremeyiz.

Hak yerini bulacaktır. Üç çocuğunla kendinizi yukarıya taşıyın, asla bırakmayın.Mahkemede hakkınızı sonuna kadar kullanın.

Ve mutlaka fırsat bulduğunuz bir anda bir terapistten yardım alın.

Eşinizin !! yaptığıda, o kadınCIĞIN !! da Allah....

bende aldatılan birisi olaraktan konuyu direk en başından okumaya başladım acaba bu adam aldatıyormu diye düşünerek okuyordum yoksa benimmi pkolojim bozuldu diyordum kendime son mesajınızı okuyunca çok üzüldüm ne söyleyecegimi bilemiyorum ama yaşadıgınız bu acıyı okadar iyi biliyorum ki allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşım (

sizde sonuna dek isteyin hakkınızı burada bir esnaf vardı evliydi..genç bir kızı sevmiş..hanımına evle araba vermiş anlaşmalı boşanmışlar...

kadini uzen yine baska bir kadin.esdede cok suc var ama oteki kiza ne demeli.babasi yasinda olabilecek evli barkli adamlarin pesinde neden kosarlar, bunca bekar varken.esiniz layikini fazlasiyle bulur.bir arkadasin dedigi gibi yuklu miktarda para alin, evi ustunuze alin iyi bir gelirle ancak bosanmaya razi geleceginizi belirtin ona..belliki esinizin durumu iyi kiza araba alip ev actigina gore.er gec layigini bulur onlar.siz uzulmeyin.Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…