son moda kısa çizmeler nasıl giyilir hadi bakalımmm :)

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
621
40
Şimdi kızlar bu sene moda olan kısa çizmeler nasıl giyilir elbiseyle mi daha iyi pantolonl mı daha iyi olur yorumlarınızı bekliyorummm :42:

Eklentiler

• $fb3f15c54584d6ebb0d723b693f84cf7_3.webp
    $fb3f15c54584d6ebb0d723b693f84cf7_3.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 122
gri çizmenin aynısından bende var ben genelde dar paçalı kot pantolonlarla giyiyorum güzel oluyor, uzun elbise veya etekle hoş durmuyor ama bi yanı uzun bi yanı kısa parçalı eteklerde çok hoş duruyor, mini midi eteklerde elbiselerde hoş duruyor seksi duruyor uzun çizmeden çok daha güzel ve çok daha kullanışlı tavsiye ederim.

bendede var botlardan o kadar rahattı dar paca kotlarla kullanıyorum bende
Peki bunun bilek kısmı dar yani paça içine nasıl giriyo?paçayı botun üstüne salarsam da çok ayakkabı gibi duruyo model kayboluyo nasıl olacak anlamadımm :34:

Peki bunun bilek kısmı dar yani paça içine nasıl giriyo?paçayı botun üstüne salarsam da çok ayakkabı gibi duruyo model kayboluyo nasıl olacak anlamadımm :34:

canım resım baktım ama bulamadım sımdı bar paca kotunu gıtdın ben bu boyları gıyerken tayt gıbı dar bır kotla gıymıyorum bıraz paca kısmı tam yapısmıyor bılegıme.mıs gıbı botlarınıda gıydın bot zaten kısa oldugu ıcın ben kotun pacalarını tam asagıda ındırmıyorum amele gıbı yukarıdada degıl tam bılekte cokta hos gorunuyor.

Back
X