• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son mu ?

ya neden sen görüşelim dedin onun demesi gerekiyodu seninde bi süre görüşmemen gerekiyodu kendini kotrol edebilseydin keşke umarım üzülmezsin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım konun bana öyle bir anda denk geldi ki...Bende 5 yıllık ilişkimin en kötü zamanlarındayım belki de.Aramayacağım diye kendimi tutuyorum çünkü erkeği arayıp üsteledikçe iyi niyetli, bile olsan ters tepiyor.Dün sorunlar çözülsün konuşalım diye evine gittim inan gitmez olaydım.Daha beter oldu resmen yüzüme konuşacak halim yok dedi saat akşam yediydi ve hala uyuyordu.Kendince bunalıma girmiş.Konuşmaya ikna edince kendilerini bir süre sonra kavgaya dönüştü.niye çünkü giderek adım atarak bir sıfır yenik başlayan ben oldum.Ne hali varsa görsün dedim en sonunda dünden beri konuşmuyorum belki de hala uyuyordur.Bıktım vallahi.Ne olacaksa olsun akışına bıraktım bende.Bunları belki birbirimize yakın durumlarda olduğumuzdan şu an destek oluruz diye yazdım.:16:

En azından sevgilisiniz . bunca yıldır birbirinizi tanıyorsunuz . Uzun ilişkinin bıkkınlığı dersiniz . Bir isim koyarsınız .
Bu adamın bu halleri 3 5 haftalık sevgililikte .
Daha geçen hafta dargın uyumayalım çok seviyorum diyen adam .
Acaba biz mi bu hale getiriyoruz adamları darlaya darlaya

Erkeklerin çoğu böyle üstüne düştükçe nimetten sanıyorlar kendilerini. Aslında doğrusu insanoğlu böyle :41: Benimle ilgilenen biri var. Sürekli arar, mesaj atar, beni merak ederDİ (İki hafta öncesine kadar) Baktı ki ona yaklaşacağıma onu cepte görüyorum ve uzaklaşıyorum şimdi saldı çayıra mevlam kayıra :52: Çok nadir mesaj atar hatrımı sorar oldu :ssz: Benimkisi ego tatmini değildi gerçekten ama şu an benim içim içimi yiyor acaba arayacak mı buluşalım isteyecek mi diye :27: Velhasıl kaçan kovalanır :52: Yüz verme bak nasıl tıpış tıpış geliyor :51:

Evet aslında dediğiniz doğru . Kaçan kovalanır ama muhattabımız dünyanın en dengesiz adamı . Elim kolum ondan bağlı

ya neden sen görüşelim dedin onun demesi gerekiyodu seninde bi süre görüşmemen gerekiyodu kendini kotrol edebilseydin keşke umarım üzülmezsin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık tak etti canıma sinirimden kendimi yemektense en yanlış karar , kararsızlıktan iyidir dedim

En azından sevgilisiniz . bunca yıldır birbirinizi tanıyorsunuz . Uzun ilişkinin bıkkınlığı dersiniz . Bir isim koyarsınız .
Bu adamın bu halleri 3 5 haftalık sevgililikte .
Daha geçen hafta dargın uyumayalım çok seviyorum diyen adam .
Acaba biz mi bu hale getiriyoruz adamları darlaya darlaya

Evet aslında dediğiniz doğru . Kaçan kovalanır ama muhattabımız dünyanın en dengesiz adamı . Elim kolum ondan bağlı

Artık tak etti canıma sinirimden kendimi yemektense en yanlış karar , kararsızlıktan iyidir dedim
Canım tabi orası öyle kendini biraz geri çek eğer sen onun için kıymetliysen işe yarayacaktır koşa koşa sana geri dönecektir elinde sonunda.Bu erkekler maalesef böyle çok üstüne varırsan bunalırlar.Kaldı ki ben bile öyleyim üstüme çok gelinmesini aşırı ilgiyi sevmem bunalırım hemen.Sen tavrını ciddi bir şekilde ortaya koy ne istediğini güzelce ve açıkça tek bir seferde belirt sonra geriye çekil bekle.eğer onunda beklentileri seninle aynıysa sana dönüş yapar zaten yok değilse bırak yoluna devam et kısmetini olmayacak bir işle bağlama.
k

Cumartesi gorusecektiniz noldu gorusebildiniz mi? Umarim hersey yolunda gitmistir.

Arkadasin soyledigine kesinlikle katiliyorum cok dogru bi tespit olmus keske zamaninda aska kapilmadan gozlerimize o perde inmeden boyle dusunsekte kizlar toplulugu olarak boyle sikntilarimz dertlerimz olmasa bastan kacirinca sonunu alamiyosun ama hep soyledigim gibi inandigim gibi kacan gercekten kovalaniyo arkadaslar dogru soyluyo yok ol kaybol adam sorsun kendine nerde bu kiz noldu birden diye emin ol sana karsi azcik bi sevgisi varsa bile aricaktir erkekler baska turlusunden anlamiyor cunku hakkinda hayirlisi olurda guzel haberlerini duyariz insallah unutma kimse senden ozel ve degerli degil her secim bir kaybedistir birak secimi ona sen sessiz kal hic olmazsa cok sonra bile olsa dondugunde ona soylicek iki cift lafin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadasin sorununa benzer bir ilişkim vardı aynı şekilde başladı diyebilirim ilişkimiz ciddiye döndükten sonra ilgisi azalmıştır ve ben hircinlasmistim ve bir şekilde ite kaka 6 yıl flört ettik ve evlendik şu anda 2 yıllık evliyim ve dün anlaşmalı boşanma davası açtık ve birde çocuğumuz var şu anda eşim resmen benden nefret ediyor o kadar kin li ki benim de sevgim azaldı bitme seviyesine geldi evliliğimiz boyunca özellikle çok acılar çektirdi bana ve 3 gün önce maillerin den beni aldatmis olduğuna da şahit oldum o kadar karışık duygular içerisindeyim ki eşim boşanma konusunda kesinlikle kararlı ben ise bir yanım boşanmaya ayrılmaya çok uzak çocuktan dolayi bir yanım yaşadıklarımı hazmedemiyor artık evliliğimi kurtarabilme gibi bir ihtimalim de kalmadı ama hala istiyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyim eşimin çok büyük hataları oldu ve kesinlikle hiçbirisinin farkında değil ona bunu anlatabilmek hatalarının farkında oldurabilmek çok istiyorum ama basaramiyorum nasıl farkına vardirabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X