- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi voodoobebegi
Arayana kadar aramayayım değil mi ?
Ya iyice uzaklaşırsa benden
iyce uzaklaşırsa hayır gelmez zaten o ilişkiden..realist olun biraz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayana kadar aramayayım değil mi ?
Ya iyice uzaklaşırsa benden
sanırım 4 sene alışkanlık olmuş ..![]()
4 senedir arkadaştık sevgili değildik ama hep onun sıcaklığını hissettim . Saatlerce benimle telefonda konuşurdu , sık sık yazardık birbirimize , görüşürdük . Ama hiç sevgili olmamıştık .
Her şey bu kadar güzelken ne oldu 1 haftada ben bunu sorguluyorum
sevgilinize sordunuz mu?
bu değişimin sebebi nedir ?
başkası mı var ?![]()
Sordum .
Başkası mı var dedim asla öyle bir şey yok dedi .
Neden bu değişim dedim bilmiyorum dedi .
Bilmiyor . Ayrılmak isteyip istemediğini bile bilmiyor
bence kendini yormayı bırak ..
önüne bak ..
bu ne vurdumduymazlık ..![]()
Zor bi durum Allah kolaylık versin canım
Aramamak için kendimi zor tutuyorum![]()
Canım başlığını takipteyim, istersen özel mesaj ile de konuşuruz, ancak lütfen sabırlı olmaya çalış. Bu kadar çabuk pes etme.
Ben sana hiç arama demiyorum, ama 2-3 gün daha dayan en azından, sen de daha güçlü hissedersin kendini bak.
Çok teşekkür ederim :)
Uğurlu geldin yazdı şimdi .
Ben hastanede yer bildirimi yapmıştım ta sabah . Yoğundu herhalde bakamamış . muhtemelen kontrol etti gördü . Onu sordu . Kum döküyorum ben onu söyledim . Nasılsın diye sordum iyiyim dedim . Yat dinlen dedi .
Şimdilik bu kadar :)
Çok teşekkür ederim :)
Uğurlu geldin yazdı şimdi .
Ben hastanede yer bildirimi yapmıştım ta sabah . Yoğundu herhalde bakamamış . muhtemelen kontrol etti gördü . Onu sordu . Kum döküyorum ben onu söyledim . Nasılsın diye sordum iyiyim dedim . Yat dinlen dedi .
Şimdilik bu kadar :)
Çok geçmiş olsun öncelikle.
Ay uğur bendeyse hiç problem değil ben hep yorum yazarım.Ama bence aklına gelmişsiniz naptı bu kız nerde diye.
Yani 4square isimli programı kullandığınızı varsayıyorum, siz daha iyi bilirsiniz tabii ama genelde aynı anda "14 kişi şurda check-in yaptı" diye bildirim gelir, ben hiç bakmadan sallarım onları.
Demekki merak etmiş naptı bu kız bütün gün diye de kontrol etmiş. Bence bu da bir şey.
Sevindim adınıza umarım yakında daha güzel haberlerinizi de alırım.
Özel olmazsa, mesajlarda nasıldı? Canımlı falan mı, yoksa çok mu resmi? Siz nasıldınız?
Soğuk davranmanız konusunda şüphelerim var çünkü, arayıp sormasanız baskı yapmasanız bile soğuk davranmak ters etki yapmasın?
Çok teşekkür ederiim :)
Evet evet tam olarak o programla check-in yapmıştım . Muhtemelen bencede özel olarak girdi baktı :)
Napıyosun dedi . iyidir sen muhabbetinden sonra hastaneye gitmişsin şimdi gördüm dedi
Bende kumdan dolayı falan diye açıkladım .
Yat dinlen dikkat et kendine dedi teşekkür ettim gözleri üzerimde merak etme dedim
Sonra ben 17 dk sonra sen nasılsın demediğimi farkedip nasılsın diye sordum .
Henüz cevap yok . Uyumuş olması muhtemel
Hay Allah heyecanlandınız mı yoksa?
Sizin bahsettiğiniz kadarıyla sanırım yazık adama, yoğun çalıştığını algıladım.
Gözleri üzerimde kısmını anlamadım ancak aranızda bir şeydir diye tahmin ediyorum.
Dediğim gibi daha da güzel haberlerle gelmenizi diliyorum. :)
Canım,halın yabancı gelmedı.
Yazacaklarım keyfını kacırabılır ve ters tepkı yaparak daha cok onu sahiplenmene sebeb olabılır.Su an nefes bıle almakta zorlanıyor olabılırsın.Onsuz yasayamayacagını,Ne olursa olsun hayatında kalması gerektıgıne ınanabılırsın.Ondan daha ıyısını bulamayacağını sanabılırsın.Yenı bır ılıskıye verecek gucun zamanın olmayabılır.Alıskanlıklarını degıstırmek ıstemeyebılırsın
Ama hepsı yanlış.INAT ETME.Evet belkı bu ınadınla onu kazanabılırsın de,bu senı gecıcı bır sure mutlu edebılır.Evlılık dusunuyorsan DUSUNME! Yureklıce ne ıstedıgını ortaya koymayan,bılmıyorum deyıp konuşmaktan kaçan bırıyle olmaz.Akıl yok tabı su anda tek calısan Kalbın.Butun olumsuzlukları bılen sensın ve hepsının ustunu kapatacak sebeblerı yıne sen bulacaksın.Ve hep hata bende diyerek kendını ezeceksın.Bu ezme gunun bırınde onun senı ezmesıne kadar gıdecek.YAPMA!
Ben tum bunları bılmıyor muydum?Bılıyordum.Ama Kalp Aklı dınlemeyınce olmuyor olmuyor.Umarım sen kalbıne soz gecırebılırsın.Uzaktan ahkam kesmek degıl bu.O kadar tanıdık kı yazdıkların.Cok okuyorum ama kimseye yazmadım Asagı yukarı aynı seylerı yazan arkadaşlar olmuş ama bılıyorum kı sen bır sebeb bulacaksın yıne onu affetmek ıcın.Bence uzme artık kendını.Kararı sen ver.Bunun ağırlığını taşıyamam,ben ayrılamam o bıraksın dersen oluruna bırak.Cıkarken yasadıklarının coook buyuklerını evlenince yasarsın,hayatın zından olur.