- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Çocukla ayrılamam bu bebekle mümkün değil baba evine iki çocukla gidememşu saatten sonra olan olmuş eşiniz düzelmez evet aile durumuz ne bilmiyorum ama ben çocucğu aldırırmıydım büyük konuşmak istemiyorum ama sanmam yapamam onu bi ömür boyu acısı kalıyor çünkü eşiniz size zaten zarar vfermiş birde çocuğu aldırarak acı üstüne acı katmayın derim ama ayrılmanız en doğru olan
ailenizi deiğim gibi bilmiyorum ama inanın anlayış gösterirler zor olur bu süreç ama onlar sizin aileniz siz çocuğunuzu bırakabilirmisiniz sizde onların çocuğusunuz ben ne ser ne anlaşılmaz aileler gördüm kaçıp ailesini bırakıp ayrılıp geri dönenler biliyorum siz bence haklı olanı yapıyorsunuz lütfen kendinizi daha çok üzmeyin siz annesiniz ve güçlü olmanız gerek zor belki biliyorum ama inanın hiç kimsesi yokken ayrılıp ayakta kalan nice güçlü kadınlar var biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlü ve azimliyizÇocukla ayrılamam bu bebekle mümkün değil baba evine iki çocukla gidemem
Aslında ladirmakti en baştan ben niyetim burda herkes günah diye diye bu noktaya geldim
Hele bir bayanin yazdığı etkiledi beni
Diğer çocuğundan çıkar sakın aldırma diye bunu duyunca beynimden vuruldum
Ben kizim için canımı veririm
Beni tek hayata bağlayan o
Bunun için aldırmadan
Yoksa ciddi ciddi niyetim aldirmakti
Allah yardimcin olsun.İnanın yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum geçenlerde konu acmistim.
Ne yapacagimizi bilmiyorum .
Ben 9 yıllık evli 7.5 yaşında kızı olan üstüne hamile 9 haftalık bir akilsizim
Eşimin yaptığı hatalar sonucunda(borsa idaa)herşeyi kaybetmiş maddi manevi yıpranmış kisileriz.kizimi evliliğim ikinci yılında doğurdun hiç bir şeyden haberim yoktu.ondan sonra hep bir borç batağına geçim derdi sonra kızım büyüdü okula absladi ise girdim.yine duzenimizi tam oturması çünkü eşimin aldığı maaşı borçlarına anca yetiyordu.sonra biraz nefes aldık son dönem düzeldi diye ikinciye hamile kaldım.(işten çıkarıldım) inanmak istedim eşime kızında kardeşiz kalmasın dedim.
Hamile kaldığını öğrendikten bir hafta sonra eşimin kirayı vermeyip biriken parayla borsa oynadığını ogrendm.
Aynı eski günlere döndük ayın yarısında ekemek paramız bitti .eve yiyecek biselr zor alıyoruz.ikimizde dün ağladıkça konuştuk tartıştık.son noktaya geldik bebeği aldırıp bosamadim diyoruz.
Biz BU HAYATİ BASARAMADİK GECİNMEYİ BASARAMADİK.HERZAMAN HAYATİM YOKSULLUKLA BORCLA GECTİ.NE YAPACAGİMİ SASİRDİM.HAYATTAN OYLE SOGUDUM OLMEK İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?