- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Allah razı olsun inanın eşimle elbette ki sorunlar yaşadık zor günlerdi ama bebğim sanki mucize gibi olmuştu eşim hala der bebek olmasaydı dagılmıştık diye bir kızım da var rabbime şükürler olsun okula gidiyor.Çünkü ben de çökmüştüm psikolojik olarak ama o kadar iyi geldi ki bize yuvamıza onunla ilgilenmekten kafamıza bile takmıyorduk olumsuzlukları.Okurken göz yaşlarımı tutamadım. İşte güçlü kadın , iyi günde kötü günde destekçi eş ve en önemlisi çocuğunu her zaman her şekilde bakabileceğini gösteren Harika anne...
Konu sahibi sizinle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bu kadar sene sıkıntı çekmişsiniz inşallah imtihanı kazananlardan olursunuz. Bu yorumuma tepki gösterenler olacak belki ama kendi Canına kıymayı bile yazan biri var karşımızda , lütfen psikolojinizi ve düşüncelerinizi olumlu olarak yüksek tutun ve umut etmekten dua etmekten vazgeçmeyin.
- Bakara Suresi, 186. ayet: Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar.
Canimm rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah10 yıllık evliyim. Çocuğum yok.
Keşke hem evlâdım hem de borcum olsaydı.
Köpek gibi çalışır yine ona bakardım.
Aldırıp bu vebali taşıyabilecek misiniz?
Kendi hatalarınızı o cana ödeterek?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tesekkur ederim canım.Canimm rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah
Hepinize yorumlar için tşk ler
Dün muayenem vardı.bekledim bugünü
Bebeği aldırmayacagim
Ama hala kalbim nasıl yapacağız nasıl bakacağım bu bebeğe diyor
Ne yedirecegm nasıl kıyafet alacağım
Hastalanır da nasıl muayene ettireceğim
Kızımın masrafları var ona nasıl yetiştireceğiz
Çalışmak istesem bebeği kime bırakacağım
Ne annem bakar nede kv dem
Benim kimsem yok arkadaşlar kimse bir Allah'ın kulu bana yardım etmez
İnanın yokluk çok zor
Biri 10 yıldır çocuğum yok demiş kesek borcum olsada çocuğumda olsa bakarım demiş
EMİN OL COKKKKK ZOR YOKSULLUK GECİNMEK
NE YİYELİM DİYE DUSUNMEK
ASLA DEME BUNU BİRC ODESEM ÇALIŞMASINDA COCUGUM OLSA DİYE DURAN KABUL OLUR BİLMEYEN BİLMEZ COKKKKKK ZOR
Canım çocuğun olsun görürsünArkadaşım benim çocuğum yok..
Bir çocuğun ne kadar masrafı olur cidden bu kadar korkulacak bir şey mi çok bilemem.
Ama çevremde gördüğüm günümüz anneleri ben yaşamadım çocuğum yaşasın, benim olmadı onun olsun diyerek
her şeyi abartıyor. Yaşamak, temel ihtiyaçlarını karşılamaktan öte millete gösteriş yapmak olmuş dert..
Bunu öz kardeşimde gördüm ben.
Gözünde gerçekten büyüyen ne bilmiyorum.
Yardıma ihtiyacı olan komşunun eskisini de giydirir yavrusuna bundan da gocunmaz.
Hastane vs içinde ayaklar yorgana göre uzatılacak.
Analarımız yokluğun hasını gördü yoktan var etti.
Çoğu için çöpe gidecek bir şeyden ihtiyacını giderecek bir şey yapabildi.
İnsan istese neler yapmaz..
Bence senin konunda çocuklarını büyütmekten çok daha büyük bir sorun var.
Bu eşle nasıl devam edeceksin?
Ona güvenmek zaten çok zordu, bu hayat yorucuydu.
Şimdi daha da yıprandı tüm duyguların..
Hadi devam etmiyorsun boşanma kararı aldın ki yerden göğe haklısın.
Bebeğini doğurmaya karar versen de vermesen de ailene ihtiyacın var..
Neden yardımcı olmazlar?
Canım çocuğun olsun görürsün
Çocuğun bir muz isteyip alamamak
Bir küçük cips isteyip alamamak çok zor
Ölmekten o an daha iyi gibi geliyor
Ciğerim yanıyor ben çocuğuma çok düşkünum.herseyi yoluna koyuyordum tam şimdi tekrar başa dönmek tekrar yokluk tekrar eve kapanmak para beklemek inan muhabbet hapis cezası gibi para yokki çıkıp bir yere gidesin.biseyler yapasin
Çocuğun yok şu an hayat sana o kadar kolay ki emin ol COKKKKKK kolay bekar gibi olduğunu düşün
Çocuk cokkk büyük sorumluluk
Bir yük daha sırtıma binecek
Nasıl kalkacağım bunun altından bilmiyorum
Annemde çok sıkıntı çekti yokluk çekti.annenin kaderi benziyor çocuğuna işte.hayatla hep savaştı yokluklar savaştı şimdi babam emekli tam rahat edeceği dönem bir çocuğa bakacak psikolojisi yok.asla bakmaz bakamaz .benim evladına bir Allah'ın kulu bakmaz ben bunu cockkkkk iyi biliyorum oyuzden kimseye muhtaç olmayayım diye çabaladim çabaladim tam rahata edecektim başıma tekrar iş açtımElbette çok zordur.
İşte bu yüzden evde oturup para beklemek yerine çalışmalısın.
Annen neden yardımcı olmaz?
Senin ne kadar zor durumda olduğunu biliyorken..
Bazı anneleri cidden hiç anlamıyorum..
Bu kadar bencil kadınlar anne olmasa keşke..
Aileme sığınırım sıkıntı yok ama benim babam bize küçükken cokkk çektirdi annemde bizde çektik hepimiz evlenip kendimizi kurtardık o evden şimdi o eve dönmek ölüm gibi birde küçük bebekle asla gitmem bu bebekle oraya gidememAllah kahretmesin o kocanı karın hamile bir çocugun daha var onlara yokluk çektir evin kirasını ödeme git abuk subuk şeylere harca.bide ağlamış beyfendi sanki silah zoruyla yapıyı.nefret ediyorum böyle erkeklerden.bebeği aldırmak konusunda duygusal yaklaşıyoruz ama bebegede yazık çocuklarına yetemeyen bunalıma giren bir anne yokluk nasıl olcak.çok zor Allah yardımcın olsun çok üzüldümbu adamdan kurtul ailene sıgın inşallah hayatında herşey yoluna girer
Annemde çok sıkıntı çekti yokluk çekti.annenin kaderi benziyor çocuğuna işte.hayatla hep savaştı yokluklar savaştı şimdi babam emekli tam rahat edeceği dönem bir çocuğa bakacak psikolojisi yok.asla bakmaz bakamaz .benim evladına bir Allah'ın kulu bakmaz ben bunu cockkkkk iyi biliyorum oyuzden kimseye muhtaç olmayayım diye çabaladim çabaladim tam rahata edecektim başıma tekrar iş açtım
Ben kızımı yazın okul tatil olunca eve bıraktım üstünden anahtarla kitleyip ise gittim.7 yaşında kızımı düşün yaz tatilinde evde kaldı kızım telefonumu bıraktım yanına her saat arardım kontrol ettim öyle ise gittim
Haklısın annelik fedakarlık amaAma o anne..
Anne olmuşsan eğer rahat edeceğin bir dönemin olmayacağını kabullenmiş oluyorsun.
Şimdi sen bu hayatı yaşarken torununa bakmayıp rahat edecek mi cidden
Bilmiyorum yaa benim 61 yaşında annem hala çocukları için yaşıyor.
Hayatında hiç rahat ettiği bir dönem olmadı ama kadının rahatlık yapısında yok.
40 yaşındaki evladını bile düşünmekten vazgeçmiyor.
Annelik böyle bir şey değil mi?
Sana destek olmazsa sen nasıl savaşacaksın bu zorluklarla?
En azından bir süre yardımcı olsaydı..
Muhtaç olduğun tek yer ailen olsun..
Kendine bu kadar yüklenme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?