- 3 Mart 2023
- 363
- 599
- 33
- 30
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
-
Dedim zaten çocuk olmasa coktan engeli basmıştim ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum diyeÖzrü kabahatindne beter nede emek piyasaya ir baktım senden iyisi yokmuşŞu mesaja o..u çocuğu yazarım engellerim emin ollsun herkes böyle bir saçmalığa verilecek başka cevap yok.
O kadar küçük şeylerle mutlu oluyordum ki hep mahrum bıraktı beni herşeydenKendi yazınız “her zorlukla birlikte kolaylık vardır.” Sadece biraz sabır. Eskisinden her şey daha iyi olacak. Sizi neyin mutlu ettiğini bildiği halde sizi bundan mahrum bırakmış bir insandan kurtulmuşsunu daha ne olsun
Yok yer miyim bi defa yaptım ben o hatayıOnun piyasasina tukururum ben. Siz aglarken o yeni hedeflerin pesine düşmüş. Bakmis kendisini begenip adam yerine koyan yok, yine size dönmüş. Sizin kiymetinizi anladigi icin degil, baskaları ona yuz vermedigi icin kedi gibi sırnasıyor. Ve hala daha sizi vurmaya calisiyor, el ele tutusup keyifli vaktin icine ederdim pismanim diyor. Sakin yemeyin bu numarayi
Evet ya bulamamış bi saf salak benim gibi son çırpınışlarini yapıyorAyyy midesiz herifpiyasaya bakmış bi de. Piyasa seni ne yapsın, piss herif!
Tabiki bakındı Instagram'da eklediği kadınları görmeniz lazım.Ben olsam küfrü basmıştım. Bayag bi bakınmış demek ki sağda solda embesil adam.
Haklısınız güzel sözmüş. Üzülmek mizacimla alakalı bişey fazla duygusalimNiye üzülüyorsunuz ağzının payını vermediniz diyemi nerde pişmanlık konuda.baslik son pişmanlık da ....kim pişman ....yok öyle bişey tekrar okuyun bak ... Piyasada senin gibi yok ne demek ne piyasası senin gibi çeken yok afedersin kızmayın nolur enayi yok diyor açık açık ....o pastanın Kordon'da Elele kremasina kanmayın o pasta zehirli ....onun derdi başka o değişmedi aynen yasadiklarinizi yaşamak üzere kurulu herşey ....keşke yemezler kırmızı başlıklı kurt benim yüreğim daha iyisine layık senin gibi cer çöpe değil yallah piyasana deseydiniz şuna
Vay m.l vay,aklınca iki tatlı sözle size kur yapacak.Çok aptallar beHer gün yatmadan önce Hz Yusuf'u kuyudan çıkarıp Mısır'a sultan yapan Allah senin de isteğini geri çevirmez sabret sözü geliyormuş aklına. Dedim ki kendi kazdığı kuyuya düşen de kendini Hz Yusuf sanar olmuş
Oda bunu biliyor işte degisin madem .... mümkünse....kandirirsa saçınıza aklar yüzünüze çizgiler bozulmuş sinirler kayıp bir kaç sene daha ....ben böyle arada çocuk var degistiyse olur cocugunun babasi guzellemelerine değil gerçek somut şeylere yazıyorum olacağı olsa yazardım kürem yok ama o kadar belliki denemiş denemiş kimseyi ikna edememiş etinden sütünden gelecek size çok afedersiniz gene yapacak yapacağını bu sefer ikinci boşanma arada çocuk iyice yipranacak siz öyle gün sonu cümle hep aynı kadinlarla ...keşke inanmasaydim bence bunu biliyorsunuz umarım mantıklı bir şekilde nortlesir ve kendinizi duygusal olarak daha çok seversiniz.Haklısınız güzel sözmüş. Üzülmek mizacimla alakalı bişey fazla duygusalim
Var 7 yaşında kızım var. Onun sözüne itimat etmeyeli uzun zaman oldu. O hala bıraktığı gibiyim zannediyorVay m.l vay,aklınca iki tatlı sözle size kur yapacak.Çok aptallar be,siz onu bir çırpıda unutacaksınız.Çocuk yok sanırım?
Asla dönme gibi bı düşüncem yok . Bu zamana kadar keşke evlenmeseydim dedim bundan sonra da keşke barışmasaydım diyememOda bunu biliyor işte degisin madem .... mümkünse....kandirirsa saçınıza aklar yüzünüze çizgiler bozulmuş sinirler kayıp bir kaç sene daha ....ben böyle arada çocuk var degistiyse olur cocugunun babasi guzellemelerine değil gerçek somut şeylere yazıyorum olacağı olsa yazardım kürem yok ama o kadar belliki denemiş denemiş kimseyi ikna edememiş etinden sütünden gelecek size çok afedersiniz gene yapacak yapacağını bu sefer ikinci boşanma arada çocuk iyice yipranacak siz öyle gün sonu cümle hep aynı kadinlarla ...keşke inanmasaydim bence bunu biliyorsunuz umarım mantıklı bir şekilde nortlesir ve kendinizi duygusal olarak daha çok seversiniz.
Piyasaya bakınan, lütfen yanlış anlamayın ama kadınlara araba muamelesi yapan bir erkeğe ikinci şansı vermeyerek kızınızın hakkını savunuyorsunuz. Kadına değer vermeyen, kızının annesini bile bile mutlu etmeyen bir baba kızına ne verebilir ki? Mutlu anne = mutlu çocuk. Çok mutlu olun.Umarım ikinci şans vermeyerek kızımın hakkına girmiyorumdur zira asla haketmiyor. En güzel yıllarımı heba ettim bundan sonraki yıllarımı vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?