- Konu Sahibi calmiesoul
Kaç kez şans vermişsin düzelmemiş. Sence son vereceğin şansta düzelir mi? Cevabı hepimizden iyi biliyorsun bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoruldum artık şans vermekten zaten.
Aramasına müsaade etmeyin, engelleyin. Onunla konuşmak beni yine ikna et demek oluyor.Kararımı aldım zaten de içim içimi yiyor işte her gün arayınca.
Burada yeniyim. Bazı kadınların bu denli canavar olduğunu tahmin etmiyordum, şok oldum. Şikayet edeceğim hepsini. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için de.Affederseniz yine ayni seyleri yasiycaksiniz daha once affedip yasadiginiz gb. Bu konudaki tavrinizin karsi tarafta hic hukmu kalmamis cunku konu lacka olmus. Birakmak istemiyorsaniz gormezden gelin sonrakileri ama emin olun tekrar olucaktir. Bence yeterince degeriniz olsa ilk hatadan sonra zaten cesaret edemezdi kaybetmemek adina. Yapilan hakaretvari yorumlara da inanamiyorum neden sikayet etmiyorsunuzki. Genelde reelde pasif agrasifler yazi diline gelince aslan kesiliyor. Siz iyi dusunun bunu kimse haketmez.
Haklısınız. İletişimi kesmek için konuştum onunla zaten.Aramasına müsaade etmeyin, engelleyin. Onunla konuşmak beni yine ikna et demek oluyor.
Kararım kesin artık. Dönmeyeceğim fikrimden.Hala kararsız gibisiniz. Tekrar affedin tekrar yapar. Biz ne desek boş. Hayat sizin, yaşayan sizsiniz
Zaten fikrimin değişmeyeceğini ve kararımın kesin olduğunu söyledim. Bakalım.Tam olarak hangisinde inandınız? Birincide kıyamadınız anladım da ya diğerleri, hepsinde size kıymış… kendinize kötülük yapmaya devam etmeyin.
Hiçbir şey için konuşma lütfen onun karakteri bu ve asla değişmez. Seninle ilgisi yok, aldatmayı huy edinmiş bu adam. Böyle düşün yaniHaklısınız. İletişimi kesmek için konuştum onunla zaten.
Burada yazdığınız içeriğe göre tam emin değilsiniz. Terapi felan alın.Zaten fikrimin değişmeyeceğini ve kararımın kesin olduğunu söyledim. Bakalım.
Haklısınız.Hiçbir şey için konuşma lütfen onun karakteri bu ve asla değişmez. Seninle ilgisi yok, aldatmayı huy edinmiş bu adam. Böyle düşün yani
Terapi alıyorum zaten ama sadece beynim arada beni manipüle etmeye çalışıyor. Kararımda netim su an. Uzak mesafe evliliğiydi fakat yanıma gelmişti 5 gün önce. Ben de ayrılmak istiyorum deyip gönderdim.Burada yazdığınız içeriğe göre tam emin değilsiniz. Terapi felan alın.
halen uzak mesafe evliliği mi söz konusu o kısmı tam anlayamadım.
Senin yaşlarındayken aldatılmış biri olarak asla ama asla güvenme derim. Kocanın her yanı ayrı oynuyor, utanmasi da yok. Şimdi ki gözyaşları da pişmanlıktan değil, aksiyon almandan kaynaklı. Affetsen birkac hafta sonra yine yapmaya devam edecek.O kadarını yapmayacağını biliyorum. Ama artık ilişkide kalacak motivasyonum yok zaten.
Güvenim tükendi artık. Ağlarken ilk gün üzülüyordum ama su an bir şey hissedemiyorum. Sadece acı var üzerimde.Senin yaşlarındayken aldatılmış biri olarak asla ama asla güvenme derim. Senin kocanın her yanı ayrı oynuyor, utanmasi da yok. Şimdi ki gözyaşları da pişmanlıktan değil, aksiyon almandan kaynaklı. Affetsen birkac hafta sonra yine yapmaya devam edecek.
Acı zamanla geçer, inan bana bir süre sonra 'keşke daha önce ayrilsaydim, neden bunlara katlandim' diye kendine çok kizacaksin. Seven insan gözünden sakınır, kaybetmek istemeyen ona göre davranır ve insanlar asla değişmez...Güvenim tükendi artık. Ağlarken ilk gün üzülüyordum ama su an bir şey hissedemiyorum. Sadece acı var üzerimde.
Kalbiniz o, beyniniz doğru şeyi söylüyordur.Terapi alıyorum zaten ama sadece beynim arada beni manipüle etmeye çalışıyor. Kararımda netim su an. Uzak mesafe evliliğiydi fakat yanıma gelmişti 5 gün önce. Ben de ayrılmak istiyorum deyip gönderdim.
Bu Cuvaramı senin için yakıyorum yaktın içimi yavSenin yaşlarındayken aldatılmış biri olarak
O acı da elbet geçecek merak etme az dişini sık ve sakın geri dönme yeniden hayatını zehir etmeGüvenim tükendi artık. Ağlarken ilk gün üzülüyordum ama su an bir şey hissedemiyorum. Sadece acı var üzerimde.