- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.878
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi calmiesoul
Kendine garezin varsa son şans diye diye yüz şans bile verilir tabii niye verilmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affetmeyeceğim, kararım kesin.boşanmayıp tekrar affedecek gibi duruyorsunuz. sanırım yatakta basmanız gerekecek kararlı olmak için. umarım iyice düşünüp doğru kararı verirsiniz ve bu sefer affetmezsiniz. yani ben olsam aldatılmaktan çok uygulama bağımlısı iradesiz bir ergenle mi evliyim diye düşünüp üzülürdüm herhalde artık.
Evet. Meslekten ve coronadan ötürü.Nikahı kıydıktan 4 sene sonra mı düğün yaptınız Ben mi yanlış anladım
Haklısınız.Ya bir de arkadaşlar ölüm acısının bile dindiği şu hayatta ne kadar abartıyorsunuz ayrılmayı boşanmayı ya,
çok üzülüyorumlar dayanamıyorumlar kıyamıyorumlar falan boş laf yani. Yanlış varsa ayrılırsın bu kadar.
Nasıl?Ben meraketme vibesi aldım.
Şu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.hâlâ beyninizin olduğunu düşünmeniz komik olmuş .
Şok oldum ben de. Hadi ben kördüm, geç olgunlaştım, geç akıllandım. Bir kadının, kendini akıllı sanan bir kadının üstelik, başka bir kadına böyle şeyler demesi akıl alır gibi değil.Şu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.
Yorum yapayım da nasıl olursa olsun diyip karşındakini kıracağını, neler yaşadığını hiiiç düşünmeden acımazsızca yorum yapıyorlar böyle. Bunların kalpleri taşlaşmışŞu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.
Çocuk hep istiyordu da asla dedim yani. Hem güvenim yoktu hem de tamir edilmemişti bir şeyler. Şimdi zaten gerek de kalmadı. Haklısınız, ne diyeyim...affet tabi affet adamın adı da saffet mi yoksa... :)
boşanma devam et, bu arada senden çocuk isteyecek, tabi bizdeki annelik duyguları ağır basacak yaş geçiyor vs kafasında çocuk yapılacak...
hamilelik döneminde aldatmalar, gitmeler gelmeler offf ...
o çocuk sapsağlam doğarsa inşallah, bu sefer nur topu gibi bir bahaneniz olacak 'çocuk için' gitmeyim ,deneyelim vs vs yıllar geçecek gidecek...
yazarken içim sıkıldı...
yapma güzel kardeşim yapma bunlar senaryo değil, dizi değil, burada defalarca yaşanıp yazılan ve etrafımızda olan şeyler.
hep aynısı olmuştur ve olacaktır... arkana bakma ,kararlı ol...
polyanacılık oynayamam .Şu yorumu yapanın da pek aklı ve ahlakı var gibi durmuyor yalnız.Sen de kendini çok akıllı sanma,ayıp yahu.
Şok oldum ben de. Hadi ben kördüm, geç olgunlaştım, geç akıllandım. Bir kadının, kendini akıllı sanan bir kadının üstelik, başka bir kadına böyle şeyler demesi akıl alır gibi değil.
Nikahtan 4 sene sonra dugun kisminda tikandim ben, ee adam uzakta birde galiba, nikah nicin yapildi, siz ne yasiyorsunuz anlayamadim.Ben 2019'da eşimle tanıştım. İlk basta her sey çok guzeldi. İkimiz de 28 yaşındayız. Hediyeler, ben uyurken izlemeler, güzel sözler vs. Daha sonra nişanlandıktan sonra onun telefonunda dating app tarzı uygulamalar indirdiğini gördüm. Biz evlendikten sonra da indirmiş. Neyse biz nikahı kiydiktan 4 sene sonra dugunu yapalim dedik. Dugune 1 hafta kala teline eslesmeli dating app indirdiğini yakaladim. Gecmis indirilen uygulamalarda gördüm tabii bunu. Hemen ayni gun silmis. Bilerek indirdim ve sildim dedi. Ben dugunu iptal etmek ve ayrilmak istedim. Bilet alip geri donmeye kalkti hicbir sey soylemeden. Kendimi cok degersiz hissettim. Yapma, ayrilma vs demesini bekledim. Ama ben gidene kal demem, yalvarmam, mizacimda yok bu cunku dedi bana hep. Sonra aileler devreye girdi. Karsimda bir anda agladi biz yalnızken. Gozyaslarina dayanamadim. 3. bir sansi daha vereyim dedim. Ama guven problemi yaşıyordum hep. Düğünden sonra 4 ay sonra yine bir uygulama indirip silmiş. Kendimi asla salamiyorum. Onu kullanmadım dedi, yerseniz. İşte 1 sene sonra benim içim bir şeyleri almamaya başladı ve ağlama gelmeye başladı bana sürekli. Çocuk vesaire düşünemiyorum mesela asla şu an. Güvensizliğim hep kalbimde atmaya basladı. Geçen gün izne geldiğinde ayrılalım dedim, ağzından laf aldıktan sonra. +18 konuşmalar yapmış görüntülü ki ben yapmak istediğimde bana sevmiyorum demişti. 5 gündür ayrıyız. Ağlayarak arıyor falan içim gidiyor üzülmesine, dayanamıyorum. Fakat ben de çok ağladım, ben de cok üzüldüm. ''Su an ben yeni büyüdüm ve seni anladım. Sen çok bağırmışsın, ben körmüşüm, sağırmışım, seni görememişim. Her kararında arkandayım, sen öz saygını korumaya çalışıyorsun'' dedi. Beynim çorba gibi oldu, help...
Hala da ona inanıyorsanız artık suç sizde yahu. Gidin bir tedavi olunBen 2019'da eşimle tanıştım. İlk basta her sey çok guzeldi. İkimiz de 28 yaşındayız. Hediyeler, ben uyurken izlemeler, güzel sözler vs. Daha sonra nişanlandıktan sonra onun telefonunda dating app tarzı uygulamalar indirdiğini gördüm. Biz evlendikten sonra da indirmiş. Neyse biz nikahı kiydiktan 4 sene sonra dugunu yapalim dedik. Dugune 1 hafta kala teline eslesmeli dating app indirdiğini yakaladim. Gecmis indirilen uygulamalarda gördüm tabii bunu. Hemen ayni gun silmis. Bilerek indirdim ve sildim dedi. Ben dugunu iptal etmek ve ayrilmak istedim. Bilet alip geri donmeye kalkti hicbir sey soylemeden. Kendimi cok degersiz hissettim. Yapma, ayrilma vs demesini bekledim. Ama ben gidene kal demem, yalvarmam, mizacimda yok bu cunku dedi bana hep. Sonra aileler devreye girdi. Karsimda bir anda agladi biz yalnızken. Gozyaslarina dayanamadim. 3. bir sansi daha vereyim dedim. Ama guven problemi yaşıyordum hep. Düğünden sonra 4 ay sonra yine bir uygulama indirip silmiş. Kendimi asla salamiyorum. Onu kullanmadım dedi, yerseniz. İşte 1 sene sonra benim içim bir şeyleri almamaya başladı ve ağlama gelmeye başladı bana sürekli. Çocuk vesaire düşünemiyorum mesela asla şu an. Güvensizliğim hep kalbimde atmaya basladı. Geçen gün izne geldiğinde ayrılalım dedim, ağzından laf aldıktan sonra. +18 konuşmalar yapmış görüntülü ki ben yapmak istediğimde bana sevmiyorum demişti. 5 gündür ayrıyız. Ağlayarak arıyor falan içim gidiyor üzülmesine, dayanamıyorum. Fakat ben de çok ağladım, ben de cok üzüldüm. ''Su an ben yeni büyüdüm ve seni anladım. Sen çok bağırmışsın, ben körmüşüm, sağırmışım, seni görememişim. Her kararında arkandayım, sen öz saygını korumaya çalışıyorsun'' dedi. Beynim çorba gibi oldu, help...