• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son şans verilir m...

Denenmişi denemeye gerek var mı? Adam aynı şeyi kaç defa yapmış. Aldatan tekrar aldatır. Bu iki kere nasıl dört ediyorsa o kadar kesin olan bir şey. Çok nadirdir akıllanan, yapmayan. İçinizde sürekli bir güvensizlik olacak. Değer mi kendinizi bu kadar yıpratmaya. Ağlarsa ağlasın, bulmuş o sizin bam telinizi ona oynuyor. Eşini seven, düşünen adam, pişman olan adam hal ve tavırları ile belli eder ağlaması ile değil. Geçsin o manipülasyon işini.
Lütfen sizde artık duygularınız ile değil mantığınız ile hareket edin. Kendinize olan öz değeri, öz saygıyı düşünün.
Haklısınız.

Ayrılıyoruz zaten
Çok isabetli bir karar olmuş, büyük ihtimal ağlayıp zırlayacak kanma. O haltları yerken düşünecekti. Hem evde karım olsun istediğim zaman sevişeyim, yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın ama gözüm de dışarıda olsun. Yok öyle bir dünya.

Nikahtan 4 sene sonra dugun kisminda tikandim ben, ee adam uzakta birde galiba, nikah nicin yapildi, siz ne yasiyorsunuz anlayamadim.

Evliyseniz, bosanin.
Sevdik, nikahlandık? Sonra aldatma mevzuları oldu. Uzak mesafe ilişkisi mesleğinden dolayı oldu işte. Ayrılıyoruz zaten.

Ayrılıyoruz zaten
Konunu bile son şans verilir mi başlığıyla açmışsın.

Neyse bu adam sana aşık değil. Başka kadınları daha güzel buluyor, belki fizik olarak belki aura olarak başkasına çekiliyor sana değil. Buna okeysen bir şans daha ver tabi.

Adam alışmış aldatmaya, adama acıyacağına otur kendine acı ,böyle bir adamı seçen kendine....İlk aldattığında tekmeyi vurmak yerine affederek en büyük ihaneti kendinize yaptınız yetmedi aynı hançerle kendinizi kaç kere yaraladınız??? Adamın suçu yok kumaşı bu, karakteri yok ,ben buyum leşin tekiyim demiş onu seçip her defasında affeden siz ,asıl suçlusunuz....

bekle kardeşim acele etme Bi tane çocuk olsun ondan sonra boşan bu şekilde hayatı yeterince zorlaşyıramazsın kendine

Sakın boşanmayın eşiniz çok sadık ve dürüst biri. Bu evliliğe en iyi gelecek şey çocuk. Hem de üç tane. Başarılar dilerim.

Back
X