Son şans verilir m...

Haklısınız.

Ayrılıyoruz zaten
Çok isabetli bir karar olmuş, büyük ihtimal ağlayıp zırlayacak kanma. O haltları yerken düşünecekti. Hem evde karım olsun istediğim zaman sevişeyim, yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın ama gözüm de dışarıda olsun. Yok öyle bir dünya.

Nikahtan 4 sene sonra dugun kisminda tikandim ben, ee adam uzakta birde galiba, nikah nicin yapildi, siz ne yasiyorsunuz anlayamadim.

Evliyseniz, bosanin.
Sevdik, nikahlandık? Sonra aldatma mevzuları oldu. Uzak mesafe ilişkisi mesleğinden dolayı oldu işte. Ayrılıyoruz zaten.

Ayrılıyoruz zaten
Konunu bile son şans verilir mi başlığıyla açmışsın.

Neyse bu adam sana aşık değil. Başka kadınları daha güzel buluyor, belki fizik olarak belki aura olarak başkasına çekiliyor sana değil. Buna okeysen bir şans daha ver tabi.

Adam alışmış aldatmaya, adama acıyacağına otur kendine acı ,böyle bir adamı seçen kendine....İlk aldattığında tekmeyi vurmak yerine affederek en büyük ihaneti kendinize yaptınız yetmedi aynı hançerle kendinizi kaç kere yaraladınız??? Adamın suçu yok kumaşı bu, karakteri yok ,ben buyum leşin tekiyim demiş onu seçip her defasında affeden siz ,asıl suçlusunuz....

İşin içinde ben olduğum için o kısımları ben daha iyi biliyorum bacım, hadi.

Aynen kanka, aldatanlar değil, aldatılanlar suçlu. Kafanıza sizin...

Burada yeniyim. Bazı kadınların bu denli canavar olduğunu tahmin etmiyordum, şok oldum. Şikayet edeceğim hepsini. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için de.
Artık sizin gibilere kk o kadar alıştı ki, yumuşadılar bile.Önceden cesaret bile edemezlerdi böyle bir konuyu açmak.
Neyse bu bir yana da, defalarca şans vermişsiniz yine verirsiniz ne olacak ki. Aksi halde daha ilk başta içiniz almazdı. Bir de 4 yıl nikahlı olup da yaşadığı bekar hayatı çok kanıksatmış böyle şeyleri demek ki. Araştırsanız fazlası da çıkar gibi geliyor.

Veririm vermem, orası en son noktada benim bileceğim iş. Sadece gerçekten soruyla alakalı cevapları ciddiye alıyorum bacım. Siz yaşayın da sonra içiniz alır ya da almaz tartışırız

Aynen kanka, aldatanlar değil, aldatılanlar suçlu. Kafanıza sizin...
Anlatıldığını bile bile evlenip ,bunun üstüne yine aldatılıp yine affeden siz daha suçlusunuz,bu gerçeği ne kadar çabuk kabullenirsen gözündeki perde o kadar çabuk kalkar...

Nasılsa affedeceksin gibi o yüzden uzun uzun açıklamak istemiyorum kısaca bu adamdan hiçbişi olmaz

`