Son,Son olsun!

snowhite7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
6
0
86
39
Adana
merhaba!
burada birçok başlığı bir çırpıda okuyup gaza gelip sonunu getiremiyordum hep uzaktan alkışlıyordum burada kilo verenleri.
nerden başlayacağamı bilemiyorum çünkü kendimi bildim bileli diyet dünyasının içerisindeyim hangi denememden başlayayım bilemiyorum aslında hiçbirini anlatamam biri hariç hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.
25 yaşındayım 79 kiloyum.46beden5 yılda 22 kilo aldım 9 kilosu son yılda)tuhaftır son bir yıldır da çevrem taraıfndan sıkı bir diyetteyim gibi görünüyorum.
artık gerçekten ama gerçektençok bıktım birkaç somut örnekle açıklayayım
*sezon başlarında güzelim 38 beden kıyafetleri görüp sezon sonuna kadar zayıflayıp bunların hepsinden alacağım deyip kendimi avuturum sonra bu hep başka sezonlara kalır bazen dayanamayıp o bedenleri alırımgüya zayıflayacağım ya daha etiketini bile çıkarmadığım pantolanlar dolapta asılı duruyor
*eskiden sabah kahvaltılarını çok severdim artık her sabah diyete başlamaktan sabahları yemek yeme alışkanlığımı kaybettim.akşama dadiyet biter kaloriye hücum başlar (her akşam istinasız aynı bu akşamda şu keki /şu gofreti /şu dondurmayı yiyeyim yarın nasıl olsa diyete başlıyorum dedim dedim 1 yılda 9 kilo aldım
*insan arkadaşlarıile ne yapar derdini paylaşır benim de enbüyük derdimbu kilolar ama kilolu olamyanlar klo derdinden diyettenhiç mi hiç anlamazlar ve hep siz derdinizle yapayanlız kalırsınız
*ben de diğer insanlar gibi 2 baklava yiyince ay çok şkerli geldi,içim yandı demek istiyorum.dondurmanın sonunu getirememek istiyorum,yeni çıkan hiçbir aburcubur bilmemek istiyorum
*biraz aç kalsam o kadarsinirli bir insan haline bürünüyorum ki bu yüzden günümün yarısı sinirli geçiyor.sakinleşmek için ne bulsam yiyorum çöplük çöplük
*hele yazları tam bir işkence her yaz diyetteyim şöyle bir ağız tadıyla patlıcan biber kızartma yiyemedim yıllardır ama kiloda veremedim
*eğer bir insan sürekli diyetteyse diyetle ilgili her haberi okuyorsa kesinlikle kesinlikle kiloları ile barışık değildir + dünyayla da barışık olamıyor(şişman mutlu insanlara her zaman özenmişimdir onlar ayrı bir kategori bence özgüvenleri karakterleri yüksek insanlar)ben her gideceğim yeri her katılacağım topluluğu erteliyorum .yine zayıflayamadım beni böyle görmesinler diye ayrıca ne giyeceğim ben şimdi derdiyle.tamamen asosyalliğe itiyor.
DAHA BİR SÜRÜ BİR SÜRÜ ŞEY ...AMA BU KEZ KENDİME SON GERÇEKTEN SON ŞANS VERİYORUM.VE KENDİMİ HERGÜN BURDA YARGILAYACAĞIM BELKİ BURADAKİ O KADAR BAŞARILI İNSANDAN UTANIRIM DA İYİ BİR SONUÇ OLUR.
HEDEFİM 57 KİLOYA İNMEK (AMA EN ÖNEMLİSİ BENDE ARTIK BAKLAVA YERKEN İKİNCİSİNDE AY ÇOK ŞEKERLİ GELDİ DEYİM YARIM BIRAKABİLECEĞİM GÜNLERİ GÖRMEK İSTİYORUM)

canim kilom seninki gibi degil ama seni cok iyi anliyorum en acisi da ne biliyo musun millet her gun egzersiz yapip diyet yaptiginda haftada 2-3 kilo verirken senin 2 haftada 1-2 kilo ancak vermen... onu da hemen geri alabilmen.... her gun yuruyorum ya da spor salonuna gidiyorum ya gitmiyor ama gitmiyor kilolar bi turlu. ben de oyle olunca hirslaniyorum....... dayanamiyorum artik hemen kilo vermek istiyorum :(

teşekkürler desteğin için şimdiden başrı hikayemiz olur inş

birşeysorsam mesajlarınızın altındaki kiloverme çizelgesini nasıl yapıyorsunuz benim de bir tane olsun istiyorum

canim seni cok iyi anladim ben hamileliklerimde hep cok kilo aldim 30 kilo aldim 2 dogum yaptim ama sonra siki diyetlere girdim verebildim bazen isin ucu kaciyo kilo aliyorum yine diyet yapip veriyorum neyse diyecegim suku artik bende ayni senin gibi oldum diyet diyet derken beynim baska calisir oldu ne zaman diyete girsem aksama bozuyorum sonra normalde okadar yemem ama o acliga aksam aksam öyle bi yerim öyle biyerimki allahh verecegime daha aliyorum, sana tavsiyem tam kafan koymadan diyete baslama yoksa inadina kilo alirsin ben böyle 7 kilo aldim bidaha da diyete baslamadim.
Bu ara biseyi kesfettim ama cok arastirdim ve emin olduktan sonra bi hap ismarladim 20 gündür onu iciyorum sahane bisey cikti 6 kilo verdim birkac kilo daha vermek istiyorum, bu hapin iyi yanlari seni susatiyo cok su iciyosun, istahini kesiyo ama tamamen degil yiyorsun ama caok istahla yemedigin icin abartiya kacmadan kendini durdurabiliyosun isin en güzel yanida seni cok dinc yapiyor, diyet yapmadan spor yapmadan kilolarindan zamanla kurtuluyosun yan etkileri varmis bas agrisi, migde bulantisi ama bende hic bi yan etkiyi olmadi olanlarin cay kahve vs. cok ictikleri icin su ihtiyaclarini gidermediklerinden oluyormus bide yüzde yüz bitkisel bi ilac günde bi kapsül iciyosun o kadar adini ögrenmek istersen özelden yazarim sana canim :54:

Son düzenleme:
yine ben!!
uzun zaman olmuş
ben bir arpa boyu yol katedememişim.
neyse ki kilo almamışım (helen 79 kilo ve 46 bedenim)
bugün yine temiz bir sayfa açayım dedim
ama bu motivasyonla sabah 5 muz 2 paket kare antep fısıtıklı çikolata
öğlen orta boy pizza + kola
araö ğün 4 dilim baklava+ kahve
akşam hamburger (nasıl olsa diyete başlıyorum ya güyaaaa):30:

ne yapacağım yine diye kara kara düşünürken 1 paket daha çikolata yerken buldum kendimi.
artık bence dilimdeki fotoreseptörlerde tatlara karşı duyarsızlaştı aşırı dozdan dolayı.çünkü bugün yediğimyukarıda saydığım okadar şeyden de bir lezzet alamadım.
YENİ PLANIM ŞÖYLE:program yarın başlıyor.
hedefim 1 nisanda 55 kilo olabilmek.yani ayda ortalama 5 kilo vermem lazım
geçenlerde karatay diyeti kitabını okudum onu uygulayacagım.

sabahlar 1 yumurta+keçi peyniri+ yeşil zeytin kekikli+yeşil çay
öğlen yemiyorum (meyve ve maden suyu olabilir ceviz fındık sadece ya da yoğurt)
akşam et yada tavuk ya da baklagil yanında az zeytinyağlı koca bir kase salata
21 00 gibi de yarım nar

spor merkezine yazılamam hem maddi açıdan hem de çok sıkıcı buluyorum.haftada 1 gün 1sa tenis oynuyordum artık daha aktif bir saat olarak değerelndireceğim.hafta içi sabahları en az 2 gün iş yerine gelmeden 1 saathızlı tempoda yürüyüş yapacağım.hafta sonları da nöbetim yoksa 2 sa yürüyüş yaparım.haftada en 6 akşam 45 dak tv karşısında hareket edersem spor olayını da hayatıma iyice sokmuş olurum.

Hayaller kurmaya başladım bile:26:
Geçen kış aldığım bacağımın kalınlığından dolayı giyemediğim çizmeyi belki kış bitmeden giyebilirim:46:

canım ya beni anlatmışsın sanki ben senden beter kilodayım her akşam sabah diyete gircem diyhe tıka basa yiyorum ama son 15 gndür iyi gidiyorum ama bugün artık kesin verdm kararımı daha iyi uyguluyorum bende 97 kiloyum 14 mayısta kızımın doğum günü 3 yaşına gircek ben verceğime üstüne 17 kilo aldım 3 yılda oyüzden hedefim o 80 olmak istiyorum en azındna birbirimize destek olalım gerçekten efci takıntılıyım bu ara allah yardımcımız olsun

canlarım bende aranızdayım dün aktardan 5 ibir yerde çay aldım sabah aç karnına onu içtim malum hafta sonu kahvaltı 10 da
peynir zeytin yeşillik sonra haliyle öğlen yemeği sarktı saat 3 30 da bir tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek aralarada bol suuu akşamda yoğurtla geçiştireceğimmm kilooo 91 evdeki tartı bozukmuş 95 gösteriyordu yeniden tartı aldımmmm

kilolarımız yakınmış umaım hep beraber veririz benm tartıda sorunlu malesef

ben dün başlamıştım değil mi:26:
pazar sabah nöbetten çıktım otobüsden erken idim sahil boyu 1 saat yürüyerek eve gittim.sa 12 gibi bir haşlanmış yumurta peynir ve yeşil çay içtim.sonrasını ne siz söyleyin ne ben söyleyeyim...canım bişeye sıkıldı ve yine ben homini gırtlak yedikçe yedim.diyet miyet hak getire.

bugün de bişey yapamadım.hazır yine her zaman ki gibi diyete başlayacağım diye cumartesi yediklerim kaldı.

burası başarı hikayelerinin yazıldığı bir alandı di mi..özürlerimi iletiyorum ama elbet birgün ben de başaracağım..

cavap yazan arkadaşlar birbirimize desteğe devam edelim.ben hergün yazmaya calışacağım..:13:

canım bende aynı senin gibiydim inan 2 gndür iyiyim ama umarım sonu gelir karar vermek bitirmenin yarısı bence motive et kendini güzel kıyafetler iltifatları düşün

Back
X