- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi mindfulness05
Yani gerçekten Allah kahretsin böyle adamları. Utanmaz adam.Arkadaşım boşanma aşamasında , adam evden çalışırken bulmuş . Karı koca ikisi de evdeydi pandemi sürecinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani gerçekten Allah kahretsin böyle adamları. Utanmaz adam.Arkadaşım boşanma aşamasında , adam evden çalışırken bulmuş . Karı koca ikisi de evdeydi pandemi sürecinde
Hiç şaşırmadım. Zaten artık dışarıda bulmaktan daha kolay netten birini bulmak. Konu sahibini defalarca uyardım, takip et diye ama beni kaale almıyor.Arkadaşım boşanma aşamasında , adam evden çalışırken bulmuş . Karı koca ikisi de evdeydi pandemi sürecinde
Ya şunu anlatamıyorum sanırım biz iki haftadır bu durumdayız ondan önce herşey yolundaydı. Hadi diyelim birini buldu iki haftada nasıl boşanmaya gidecek kadar biriyle ilerlediHiç şaşırmadım. Zaten artık dışarıda bulmaktan daha kolay netten birini bulmak. Konu sahibini defalarca uyardım, takip et diye ama beni kaale almıyor.
Her şeyin yolunda olduğunu da bilemezsiniz. Şunu gördüm bir anda adam boşanalim diyorsa kesin başkası çıkıyor. Bu arkadaşım da hala çok seviyoruz diyordu. Kocasının depresyonda olduğunu söyleyip durdu. Sonuç aldattığını öğrendi .Ya şunu anlatamıyorum sanırım biz iki haftadır bu durumdayız ondan önce herşey yolundaydı. Hadi diyelim birini buldu iki haftada nasıl boşanmaya gidecek kadar biriyle ilerledi
Onu bilemezsiniz belki aylardır görüşüyorlardı. Dışarı çıkma meselesi boşanmak için bahane oldu. Çünkü hiç kimse bu kadar boş bir sebepten boşanmaz.Ya şunu anlatamıyorum sanırım biz iki haftadır bu durumdayız ondan önce herşey yolundaydı. Hadi diyelim birini buldu iki haftada nasıl boşanmaya gidecek kadar biriyle ilerledi
Onu bilemezsiniz belki aylardır görüşüyorlardı. Dışarı çıkma meselesi boşanmak için bahane oldu. Çünkü hiç kimse bu kadar boş bir sebepten boşanmaz.
Bu arada siz kavramları karıştıran bir insansınız. Evet kadınlar erkekler karşısında dik durmalı ancak dikleşmemeli. Kuru inat ve ego savaşı kimseye yarar sağlamaz.
Herkes size "geri adım atın kocanızı dinleyin" demedi. Boşanacaksanız bile önce konuşun. Eğer yine anlaşamıyorsanız ondan sonra isterseniz boşanın dedi.
Ayrıca eşler yani yetişkin insanlar birbirinden izin almaz, haber verir.
Elbette aldatıyor diyemeyiz. Sadece konu sahibinin tüm cevaplara kapalı olup, kendi doğrusundan başka bir şey kabul etmemesi üzerine bu yorumu yaptım.Aldatması gerekmez ki, benim kuzen ile karısı da boşanıyor, kuzenin artık canına tak etmiş. Hanfendi ay hamileyim ay çocuk doğurdum diye eve elini sürmemiş, kuzen polis, akşama kadar çalışıp nöbetlere kalıp bir de ev işi yapmış yemek yapmış 1 yılı aşkın. Bişey deyince küsüp gidiyormuş gelin hanım, son gittiğinde açmış davayı kuzen, gelin hanım gönlümü edip götürecek diye beklerken. Kadınlar hep mağdur olmuyor ki. Erkek boşanmak isterse aaa aldatıyor mu diye töhmet altında kalıyor, kadın olunca bu ihtimal kimsenin aklına gelmiyor. Genel olarak, bu konudan bağımsız konuşuyorum, her boşanalım diyen erkek aldatmış olmuyor.
O mükemmeller o kadar mükemmel ki, kimse onların mükemmelliğine dayanamıyor kaldıramıyor, kaçıp gidiyor. :)Elbette aldatıyor diyemeyiz. Sadece konu sahibinin tüm cevaplara kapalı olup, kendi doğrusundan başka bir şey kabul etmemesi üzerine bu yorumu yaptım.
Çünkü konu sahibi kendisini o kadar mükemmel görüyor ki hata yapabileceğini kabul etmiyor.
Bize karşı tavırları bile o kadar itici iken kim bilir kocasına nasıl davranıyor? Çünkü evliliğinin mükemmel olduğumu zannedecek kadar gerçeklere kapalı.
Ama konu sahibi her şey çok güzeldi diyor . Normalde sıkıntı olsa akla bu gelmez ama her şey guzelken bir erkek neden boşanmak istesin. Konu sahibi ya da eksik anlattı zaten sıkıntılar vardı canina tak ettiAldatması gerekmez ki, benim kuzen ile karısı da boşanıyor, kuzenin artık canına tak etmiş. Hanfendi ay hamileyim ay çocuk doğurdum diye eve elini sürmemiş, kuzen polis, akşama kadar çalışıp nöbetlere kalıp bir de ev işi yapmış yemek yapmış 1 yılı aşkın. Bişey deyince küsüp gidiyormuş gelin hanım, son gittiğinde açmış davayı kuzen, gelin hanım gönlümü edip götürecek diye beklerken. Kadınlar hep mağdur olmuyor ki. Erkek boşanmak isterse aaa aldatıyor mu diye töhmet altında kalıyor, kadın olunca bu ihtimal kimsenin aklına gelmiyor. Genel olarak, bu konudan bağımsız konuşuyorum, her boşanalım diyen erkek aldatmış olmuyor.
Sizin tavırlarınuz çok mükemmel sanki bi de kendi yorumlarınıza baksanız keşke. Başka konularda da o kadar itici,yargılayıcı ve aşagılayıcı bir üslüpla konusuyorsunuz ki acaba yine ne demiş began hanım demekten kendimi alamıyordum ki ben de nasibimi aldım.Elbette aldatıyor diyemeyiz. Sadece konu sahibinin tüm cevaplara kapalı olup, kendi doğrusundan başka bir şey kabul etmemesi üzerine bu yorumu yaptım.
Çünkü konu sahibi kendisini o kadar mükemmel görüyor ki hata yapabileceğini kabul etmiyor.
Bize karşı tavırları bile o kadar itici iken kim bilir kocasına nasıl davranıyor? Çünkü evliliğinin mükemmel olduğumu zannedecek kadar gerçeklere kapalı.
Sen de normal hayatta merhaba bile demeyeceğim tarzda insansın şu bu deyip bi türlü çıkamadın benm sorumdanO mükemmeller o kadar mükemmel ki, kimse onların mükemmelliğine dayanamıyor kaldıramıyor, kaçıp gidiyor. :)
İki insan da evlilik yürütecek olgunluğa erişmemiş olabilir pekala. Bitmesi gereken evlilikler uzayınca aldatma malesef olabiliyor. İnceldiği yerden kopsun, daha beter olacağına.Ama konu sahibi her şey çok güzeldi diyor . Normalde sıkıntı olsa akla bu gelmez ama her şey guzelken bir erkek neden boşanmak istesin. Konu sahibi ya da eksik anlattı zaten sıkıntılar vardı canina tak etti
Şu an sizi muhatap almıyorum farkında iseniz, istediğim yere yazarım. Gözardı et diye seçenek var, yapın ve görmeyin beni.S
Sen de normal hayatta merhaba bile demeyeceğim tarzda insansın şu bu deyip bi türlü çıkamadın benm sorumdan![]()
Teşekkür ederim sizden farkım yok demek kiSizin tavırlarınuz çok mükemmel sanki bi de kendi yorumlarınıza baksanız keşke. Başka konularda da o kadar itici,yargılayıcı ve aşagılayıcı bir üslüpla konusuyorsunuz ki acaba yine ne demiş began hanım demekten kendimi alamıyordum ki ben de nasibimi aldım.
Bu kadar çelişki olurŞu an sizi muhatap almıyorum farkında iseniz, istediğim yere yazarım. Gözardı et diye seçenek var, yapın ve görmeyin beni.
Ne mutlu sizeTeşekkür ederim sizden farkım yok demek ki
Pardon sizden çok önemli bir farkım var. Eğer bir sorun varsa konuşmayı tercih ediyorum.
Bugün yine çok mükemmelim![]()
Maalesef evlenme aşamasına gelmek zor , evliliği sağlıklı yürütmek çok zor . Çevremde o kadar arttı ki aldatma vakalarıİki insan da evlilik yürütecek olgunluğa erişmemiş olabilir pekala. Bitmesi gereken evlilikler uzayınca aldatma malesef olabiliyor. İnceldiği yerden kopsun, daha beter olacağına.
gerçekten yorucu bi insansınız ama yaa, daha cevaplarınızı okurken bana ağırlık çöküyor abartmıyorum eleştiri için de söylemiyorumS
Sen de normal hayatta merhaba bile demeyeceğim tarzda insansın şu bu deyip bi türlü çıkamadın benm sorumdan![]()
Okumasaydınız keşke ağırlık çöktüyse.gerçekten yorucu bi insansınız ama yaa, daha cevaplarınızı okurken bana ağırlık çöküyor abartmıyorum eleştiri için de söylemiyorum
ama muhtemelen bu tavrınızı eşinize de gösteriyorsunuz, göstermeyin yapmayın etmeyin, gerekirse alttan alın, hatalıysanız kabul edin
hep ben bilirim, hep ben doğruyum, ben mükemmelim tavırları bi süre sonra gerçekten çok itici oluyor ve körkütük aşık insanı bile bıktırıyor.