• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

gerçekten yorucu bi insansınız ama yaa, daha cevaplarınızı okurken bana ağırlık çöküyor abartmıyorum eleştiri için de söylemiyorum
ama muhtemelen bu tavrınızı eşinize de gösteriyorsunuz, göstermeyin yapmayın etmeyin, gerekirse alttan alın, hatalıysanız kabul edin
hep ben bilirim, hep ben doğruyum, ben mükemmelim tavırları bi süre sonra gerçekten çok itici oluyor ve körkütük aşık insanı bile bıktırıyor.
Başkasını alıntılayıp ona cevap veriyorum, kendi ile muhatap olduğumu düşünüyor. 🤷🏻‍♀️ İnsan kendini önemsemeli ama kendi içinde. Bir başkası için bir şey ifade etmeyebileceğini kabullenmeli.

Okumasaydınız keşke ağırlık çöktüyse.
işte bu tavrınız yaa size güzellikle, ve gerçekten iyiliğiniz için birşey anlatmaya çalışıyorum ama tırnaklarınızı geçirmeye hazır bekliyorsunuz resmen
acaba bu kadın ne demek istiyor diye durup 1 sn bile düşünmüyorsunuz

yazık onlarca kadın size yardımcı olmaya çalıştık ama siz bunu hak etmiyorsunuz belli ki

Şu an sadece böyle birşey yüzünden eğer bana kalırsa tabi ki gidip dava açıp boşanmak istemem. Ama böyle bi sebeptem benden boşanmak isteyip dava açacak adamı da hayatımda istemem.
Söylediklerinize aynen katılıyorum, biz de sizin durumunuza gelsek aynı şekilde davranırdım. İnşallah huzur bulacağınız bir sonuca ulaşırsınız

Başkasını alıntılayıp ona cevap veriyorum, kendi ile muhatap olduğumu düşünüyor. 🤷🏻‍♀️ İnsan kendini önemsemeli ama kendi içinde. Bir başkası için bir şey ifade etmeyebileceğini kabullenmeli.
işte bu tavrınız yaa size güzellikle, ve gerçekten iyiliğiniz için birşey anlatmaya çalışıyorum ama tırnaklarınızı geçirmeye hazır bekliyorsunuz resmen
acaba bu kadın ne demek istiyor diye durup 1 sn bile düşünmüyorsunuz

yazık onlarca kadın size yardımcı olmaya çalıştık ama siz bunu hak etmiyorsunuz belli ki
Yardımcı olacak insan iğnelemez. Hak etmediğimi düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter ama aenn bi derdin var konu açtıysan biz sana herşeyi deriz düşüncesiyle laf söylemeye kalkarsanız tabi ki cevabını da alırsınız!

çok değişik gerçekten bana göre ben de iyi bi kadınım ama onlarca kişi aynı konuda beni uyarıyorsa oturur bi düşünürüm haklılar mı diye

bu hanım da bu kesinlikle yok
bildiğini okuyor
bildiğini okuyacak

eee o zaman niye konu açıyor inanın anlamıyorum

ayrıca dünya bu kadar da bi kişi etrafında dönmüyor

evladına bile bi yerden sonra eeee sen bi dur diyorsun, yeter diyorsun, kaldı ki eş, bi sabreder iki sabreder bu tavra sonra sal bi beni der kaçar gider, aldatmak şart da değil yani

çok değişik gerçekten bana göre ben de iyi bi kadınım ama onlarca kişi aynı konuda beni uyarıyorsa oturur bi düşünürüm haklılar mı diye

bu hanım da bu kesinlikle yok
bildiğini okuyor
bildiğini okuyacak

eee o zaman niye konu açıyor inanın anlamıyorum

ayrıca dünya bu kadar da bi kişi etrafında dönmüyor

evladına bile bi yerden sonra eeee sen bi dur diyorsun, yeter diyorsun, kaldı ki eş, bi sabreder iki sabreder bu tavra sonra sal bi beni der kaçar gider, aldatmak şart da değil yani
Ben asıl destek verenlere üzülüyorum, insanlar soracak '' Ben yaparım sen yapamazsın kafasındaki biri ile neden hala evlisin madem sorun bundan çıktı? '' diye. Onlar da bizi o zaman anlayacak.

Yardımcı olacak insan iğnelemez. Hak etmediğimi düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter ama aenn bi derdin var konu açtıysan biz sana herşeyi deriz düşüncesiyle laf söylemeye kalkarsanız tabi ki cevabını da alırsınız!
iğnelemek ne demek bi açın sözlüğe bakın lütfen
gerçi bunu da yapmazsınız o ayrı da (bakın bu mesela bi iğnelemedir)

ben sizi iğnelemedim açık açık sizin hakkınızda ne düşünüyorsam sizinle ilgili ne görüyorsam söyledim

biz sana herşeyi söyleriz düşüncesiyle kimse cevap yazmadı size aksine size yardımcı olmaya çalıştılar el birliğiyle, ama siz verilen her cevaba olumsuz dönüşler yaptığınız için bu tepkilere maruz kaldınız

neyse doğru diyorsunuz ben cevabımı aldım sağolun

Ben asıl destek verenlere üzülüyorum, insanlar soracak '' Ben yaparım sen yapamazsın kafasındaki biri ile neden hala evlisin madem sorun bundan çıktı? '' diye. Onlar da bizi o zaman anlayacak.
aynen öyle ne yazık ki, umalım ki acı bi şekilde anlamasınlar ne demek istediğimizi, başka diyecek bişeyim yok

kadın kadının düşmanıdır derler ama Allah biliyor içimi bu forumda hiçbir kadını asla yanlış yönlendirmek istemedim aksine iyi olsunlar iyi olalım istedim çünkü dışarıda gerçek hayatta yeterince şiddete maruz kalıyoruz diye
hatta çoğu konuya yorum bile yapmaya çekinirim mesela bence boşanması gereken birisi varsa bile kolay kolay söylemem

ama buradaki tek amacım belki hatasını anlar da çark eder diye uyarmaktı ama o da yanlış anlaşıldı
neyse ne yapalım biz aldığımız cevapla oturalım bari yerimize (bakın bu da bi iğnelemeydi mesela :) )

Yoo protokolden önce de ilk konunuzda konuşun yazıldı size defalarca. Eşinizin ben çıkarım sen çıkamazsın demesi günler sonra o her çıktığında sizin de çıkmanızla kullandığı bir cümle değil mi? ilk konunuzda öyle yazmışsınız.

Bence sizin takıldığınız asıl yer ben yaparım sen yapamazsın demesi değil. Haklı olduğunuz tek yer orası olduğu için sürekli oraya vurgu yaptığınızı düşünüyorum. İki koca haftadır saçmasapan bir inatlaşma uğruna kocanızla konuşmuyorsunuz. Meseleyi inatlaşmaya dönüştüren de sizdiniz bu arada eleştiriye gelemiyorsunuz ama söyleyeyim yine de. Sizin egonuz evliliğinizden, eşinizden, evdeki huzurunuzdan daha mı önemli? Gerçekten bu kafayla giderseniz ciddi ciddi boşanacaksınız. Artık mesele dışarı çıkmak çıkmamaktan sapmış, iki kişinin sidik yarışına kim daha taktiksel davranacak savaşına dönmüş.
Ben çıkarım ama sen çıkamazsın cümlesi bence son derece ciddi ve ağır bir cümle, iki ekonomik özgürlük sahibi yetişkin insandan bahsediyoruz, bunların biri diğerine bu cümleyi kuramaz. Daha ilk başta izin almak kavramı yanlış zaten ama o kısım için çok geç, eşler birbirine haber verir, böyle bir şey için izin almaz, tut ki alıyorlar kimse kimseye o lafı edemez. Bu bence de boşanma sebebi olur, çifte standarttır. Yarın, ben alırım sen alamazsın, ben konuşurum sen konuşamazsın... Vb arka arkaya dizilir. Ha sizce bu kavganın sebebi egoysa kesinlikle erkeğin egosundan kaynaklanıyor, kadını haklarını koruyor diye suçlayamazsınız.

Ben çıkarım ama sen çıkamazsın cümlesi bence son derece ciddi ve ağır bir cümle, iki ekonomik özgürlük sahibi yetişkin insandan bahsediyoruz, bunların biri diğerine bu cümleyi kuramaz. Daha ilk başta izin almak kavramı yanlış zaten ama o kısım için çok geç, eşler birbirine haber verir, böyle bir şey için izin almaz, tut ki alıyorlar kimse kimseye o lafı edemez. Bu bence de boşanma sebebi olur, çifte standarttır. Yarın, ben alırım sen alamazsın, ben konuşurum sen konuşamazsın... Vb arka arkaya dizilir. Ha sizce bu kavganın sebebi egoysa kesinlikle erkeğin egosundan kaynaklanıyor, kadını haklarını koruyor diye suçlayamazsınız.
👏👏👏👏

Konu sahibi son durumunuz nedir?
Ne yaptiniz dün aksam aranizda konusma vs gecti mi?
Portokolu ne yaptiniz?
Altına not düştüm. Altınların bana verilmesi maddesi eklensin,eşya konusu net belirtilsin diye. Orada bıraktım. Sabah çıkarken almamştı ama görmüş yazdığımı çünkü üzerine bişey indirmişti. Bugün ne olacak bakalım

Ben bu cümlenin hafif veya normal olduğu iddia etmedim ki. O yüzden neden bana bunu yazdığınızı anlamadım. Anlamadınız galiba tekrar yazayım hatta direk beni alıntıladığınız mesajdan yapıştırıyorum “Eşinizin ben çıkarım sen çıkamazsın demesi günler sonra o her çıktığında sizin de çıkmanızla kullandığı bir cümle” Olayı tam vakıf değilsiniz galiba. Kadın haklarını elbette korumalı ama bu şekilde değil. Konu sahibinin egosunun kocasından aşağı kalır yanı hiç yok. Konu sahibini suçluyorum evet daha doğrusu suç buluyorum neden suç bulduğumu da konu sahibine net ifade ettim ama siz bambaşka bir yöne çekmişsiniz. Size kendimi açıklamak adın tekrar aynı cümleleri yazmaya gerek duymuyorum. Merak ediyorsanız mesajlarım konuda mevcut

Biz zaten konu sahibine hak verdik. Sadece protokolü imzalama ve eşinle bunun detaylarını konuş dedik.
Çünkü konuşmak yenilgi değildir medeniyetin göstergesidir.
İnsanlar konuşarak anlaşır, restleşerek değil.
Boşanmak istiyorsa boşanabilir bize ne, kime ne?

Altına not düştüm. Altınların bana verilmesi maddesi eklensin,eşya konusu net belirtilsin diye. Orada bıraktım. Sabah çıkarken almamştı ama görmüş yazdığımı çünkü üzerine bişey indirmişti. Bugün ne olacak bakalım
Sonuçta eşiyle yazarak iletişim kurmuş bakın. Demek ki eşinin ayağına gitmiş olmadı ya da geri adım atmış olmadı.
Bunu sözlü olarak da ifade edebilirdi.
İletişim olmadan hiçbir şey çözülmez, şu konuda olduğu gibi.

Sonuçta eşiyle yazarak iletişim kurmuş bakın. Demek ki eşinin ayağına gitmiş olmadı ya da geri adım atmış olmadı.
Bunu sözlü olarak da ifade edebilirdi.
İletişim olmadan hiçbir şey çözülmez, şu konuda olduğu gibi.
Ya bu kağıdı kendi gelip elime verdi mi ki ben cevabı gidip yüzüne söyleyim. Görebileceğim yere bırakırsa ben de görebileceği bi cvp yazarım.

Ya bu kağıdı kendi gelip elime verdi mi ki ben cevabı gidip yüzüne söyleyim. Görebileceğim yere bırakırsa ben de görebileceği bi cvp yazarım.
Ha yüzüne konuşmuşsunuz ha kağıda yazmışsınız. Geri adım atmış mı oldunuz?
Ayrıca madem bu kadar kararlısınız boşanmaya, neden tüm yükü adama atıyorsunuz?
Zahmet etseydiniz de ne istiyorsanız listesini yapsaydınız.
Neden mal paylaşımını kocanızın insafına bırakıp süreyi uzatıyorsunuz ki?
Madem bu kadar kararlı ve dik bir kadınsınız bugün avukata gidip isteklerinizin olduğu bir protokol hazırlatabilirdiniz.
Eşiniz bakmadan imzalardı.
Boşanmaya gönlünüz yok ama egonuzdan da vazgeçemiyorsunuz.

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.

Ben cikarim sen cikamazsinla baslar sonu gelmez. Su hayatta kimi altdan aldiysam sonunda agzima micti. Biride demedi ki bak benim icin neler yapti, bi kerede ben altdan alim. Seni kölesi gibi yönlendiremiyor diye ayrilacaksa ayrilsin.

Haaa hicde gurur yapip bisey istememezlik yapma nafakanida al, mal mülk ne varsa hakkinida al

Ha yüzüne konuşmuşsunuz ha kağıda yazmışsınız. Geri adım atmış mı oldunuz?
Ayrıca madem bu kadar kararlısınız boşanmaya, neden tüm yükü adama atıyorsunuz?
Zahmet etseydiniz de ne istiyorsanız listesini yapsaydınız.
Neden mal paylaşımını kocanızın insafına bırakıp süreyi uzatıyorsunuz ki?
Madem bu kadar kararlı ve dik bir kadınsınız bugün avukata gidip isteklerinizin olduğu bir protokol hazırlatabilirdiniz.
Eşiniz bakmadan imzalardı.
Boşanmaya gönlünüz yok ama egonuzdan da vazgeçemiyorsunuz.
Ben bunun açıklamasını yaptım tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.

Ben cikarim sen cikamazsinla baslar sonu gelmez. Su hayatta kimi altdan aldiysam sonunda agzima micti. Biride demedi ki bak benim icin neler yapti, bi kerede ben altdan alim. Seni kölesi gibi yönlendiremiyor diye ayrilacaksa ayrilsin.

Haaa hicde gurur yapip bisey istememezlik yapma nafakanida al, mal mülk ne varsa hakkinida al
👏👏👏👏

Back
X