Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

O kadar çok kırgınım ki ona... Kırgınlık geçmiyor bir türlü.
biz neden buyuklerin gorduklerini goremiyosak ona cok sasiriyorum.
Annem bazen bana takilirdi. yarin oburgun evlenince kocan ailesiyle beraber gun boyu oturacak sende anca hizmet goreceksin kapinin ucundan onlara bakip bakip duracaksin derdi. aralarina almaz onlar seni. hep dis kapinin mandali gibi kalirsin onlarin evde derdi. bende oyle diyisine cok uzulurdum. anne deme oyle derdim. annem çok çok hakliymis. daha evlenmeden dis kapinin mandali gorevi gordum evlerinde. damat efendi "yok annem hakli, senin ne derdin var annemle, annen boyle diyor dedigimde annnem oyle bisey demez zannetmem ama neyse" gibi seyler dedi bana

biz neden buyuklerin gorduklerini goremiyosak ona cok sasiriyorum.
Annem bazen bana takilirdi. yarin oburgun evlenince kocan ailesiyle beraber gun boyu oturacak sende anca hizmet goreceksin kapinin ucundan onlara bakip bakip duracaksin derdi. aralarina almaz onlar seni. hep dis kapinin mandali gibi kalirsin onlarin evde derdi. bende oyle diyisine cok uzulurdum. anne deme oyle derdim. annem çok çok hakliymis. daha evlenmeden dis kapinin mandali gorevi gordum evlerinde. damat efendi "yok annem hakli, senin ne derdin var annemle, annen boyle diyor dedigimde annnem oyle bisey demez zannetmem ama neyse" gibi seyler dedi bana
Ayrıldıktan sonra hiç konuşmadı mı seninle? Üzgün, pişman olduğunu belirtmedi mi?

Ayrıldıktan sonra hiç konuşmadı mı seninle? Üzgün, pişman olduğunu belirtmedi mi?
Nerdeeeee. konularimi okursan gorursun. biz yurtdisindayiz. tartismadan bi ay sonra kalkti tatile gitti turkiyeye diskolar barlar plajlar ooohhh gel keyfim gel yapti.
ondan sonra geldi buraya. cikti karsima nolacak bu durum dedi. ne nolacak dedim. burnun surtsun biraz diyodun bana ne dememi bekliyosun dedim. ozur dilemiyomusun dedi, bende ozur dilenecek bisey yapmadim dedim. o zaman git sana aldigim ALTINLARIMI GETIR dedi. lan sanki kiloyla altini varda. 3 bilezik koluma bile olmadi.

Nerdeeeee. konularimi okursan gorursun. biz yurtdisindayiz. tartismadan bi ay sonra kalkti tatile gitti turkiyeye diskolar barlar plajlar ooohhh gel keyfim gel yapti.
ondan sonra geldi buraya. cikti karsima nolacak bu durum dedi. ne nolacak dedim. burnun surtsun biraz diyodun bana ne dememi bekliyosun dedim. ozur dilemiyomusun dedi, bende ozur dilenecek bisey yapmadim dedim. o zaman git sana aldigim ALTINLARIMI GETIR dedi. lan sanki kiloyla altini varda. 3 bilezik koluma bile olmadi.
Çok yüzsüz çıkmış bu ya... Bakalım benimki pişman olacak mı....

Çok yüzsüz çıkmış bu ya... Bakalım benimki pişman olacak mı....
ben bu yuzsuzlugune karsi onu seviyorum Niye seviyosam onuda bilmiyorum heralde takinti benimkisi baska bisey degil. yoksa bu kadar kotuluge ragmen birisi sevilmezki

evliyken aldattım ama öncesinde eşim de beni aldatmıştı ve evlilik bitmişti.. boşandık sonra.. boşanma umrumda değil hiç ama ben onu unutamıyorum çok katı asla geri dönmeyecek bana... delirmişcesine ağlıyorum herşeyi bırakıp kaçasım geliyor yaşadığım hayattan ona yalvarmak istiyorum...

aşk sadece acı mı yaa

Benimde 2 yıllık ilişkim vardı. Haziran ayında ayrıldı benden. O an yaşadığım acıyı hatırladıkça hala nefes alamam. Birlikte yaşıyorduk çünkü. Aynı anda acıkan aynı anda uykusu gelen, sindirim sistemi bile artık aynı çalışan bizi terketti. Ne kadar aradıysam yalvardıysam olmadı. Canımı çok yaktı ve bunları bana göstermekten çekinmedi. Sonra aramız tekrar iyi oldu. Hatta sevgili olduk. Ben başka şehirdeydim biz ayrılınca o gitti çünkü. Geldi birkaç gün vakit geçirdik. Sonra bana olmuyor dedi arkadaşlar. Barışmak isteyen o, olmuyor diyen o. Günlerce kendime gelemedim hep ağladım. Yaptıklarını hazmedemedim. Sonra nereye kadar üzülcem dedim kendime. Birgün ağlarken gözümden yaş akmamaya başladı göz pınarım kurumuş meğersem. O sekiz aylık süreçte benimle sevgili olmak isteyen çok kişi oldu ben gördüğüm an kalbimin atacağı birisini istedim. Ve o kişi çıktı karşıma. İnanın eski sevgilim aklıma bile gelmiyordu. Bu da biraz sevgili olduk sonra ayrıldı. Eski sevgilisini unutamamış. Yaşadığım hayalkırıklığını anlatamam. Aylarca kimseye duygularımı açamamışken birisine güvendim ve sonucu ne çıktı. Bir gece çok ağladım. Astım krizi yaşadım ertesi gün doktora gittim astımım olduğunu öğrendim.. Artık hava kullanıyorum. Onun için döktüğüm son gözyaşı buydu. Seviyor muyum? Evet. Ama bir süre sonra hissizleşiyorsun malesef

çok üzüldüm ya. =( peki nasıl aniden bitebildi ki?
bi ilişki bir anda bitemez. karşı taraf zaten ayrılmayı kafaya koymuştur da doğru zamanı bekliyordur.
sebep neymiş ki? o kadar güzel ve yakın olunan bir ilişki bitebilmiş? çok merak ettim.
bir anda her şey tersine dönebiliyor.

çok üzüldüm ya. =( peki nasıl aniden bitebildi ki?
bi ilişki bir anda bitemez. karşı taraf zaten ayrılmayı kafaya koymuştur da doğru zamanı bekliyordur.
sebep neymiş ki? o kadar güzel ve yakın olunan bir ilişki bitebilmiş? çok merak ettim.
bir anda her şey tersine dönebiliyor.
Beni zorlu bir yaz bekliyordu. Çok gergindim haliyle. Farketmeden ona kötü davranıyordum. Bir gün farkına vardım özür diledim dikkat edicem dedim. Sonra bıraktı işte... Eski konumda var bakabilirsiniz. Açıkcası hala bilmiyorum neden bitti. Aylarca bırakamadık birbirimizi. Ama yanıma gelip terketti ya, o zaman bitti içimde bişeyler. Özlüyor muyum dersen özlüyorum. Gece uyumadan önce 20 dakika sarılıp dururdul. Öyle uyurduk. Bırakmak zor oldu ve benden çok şey götürdü. Ama kötü mü oldu? Hayır. Çok farklı insanlar tanıdım, üniversite hayatımı yaşıyorum. Her işte hayır var diyip olumlu düşünmek gerek işte.

Beni zorlu bir yaz bekliyordu. Çok gergindim haliyle. Farketmeden ona kötü davranıyordum. Bir gün farkına vardım özür diledim dikkat edicem dedim. Sonra bıraktı işte... Eski konumda var bakabilirsiniz. Açıkcası hala bilmiyorum neden bitti. Aylarca bırakamadık birbirimizi. Ama yanıma gelip terketti ya, o zaman bitti içimde bişeyler. Özlüyor muyum dersen özlüyorum. Gece uyumadan önce 20 dakika sarılıp dururdul. Öyle uyurduk. Bırakmak zor oldu ve benden çok şey götürdü. Ama kötü mü oldu? Hayır. Çok farklı insanlar tanıdım, üniversite hayatımı yaşıyorum. Her işte hayır var diyip olumlu düşünmek gerek işte.

Aklıma başka biri mi girdi hayatına sorusu geldi.
O yüzden merak ettim. Çünkü ben sebepsiz bir terk ediş olduğuna inanmıyorum. Hiçbir açıklama yapmaması da çok kötü olmuş.
Olmuyor ama neden olmuyor acaba neydi sakladığı kim bilir.
Senin yanına gelip sonra gitmesi de planlı bir şey olsa gerek.
Son kez yanına gelip kafasında hiçbir soru işareti kalmayınca da bırakıp gitmiş bence. Kendini senden koparabilmek için uğraş vermiş gibi. Soru işaretleriyle bitmesi kötü. Netlik istiyor insan. Ama zaten uzun zaman olmuş. Geride bırakmak lazım artık. En iyisini yapmışsın yeni yeni insanlar tanıyarak.

Ah kizlar ah :KK14:
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti :KK14:

3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.

Bende bittim. Cok mutsuzum...

Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim:KK61:

Ah kizlar ah :KK14:
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti :KK14:

3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.

Bende bittim. Cok mutsuzum...

Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim:KK61:
Canım hayırlısı olsun de en başta arada gercekten sevgi varsa bitmez

Aklıma başka biri mi girdi hayatına sorusu geldi.
O yüzden merak ettim. Çünkü ben sebepsiz bir terk ediş olduğuna inanmıyorum. Hiçbir açıklama yapmaması da çok kötü olmuş.
Olmuyor ama neden olmuyor acaba neydi sakladığı kim bilir.
Senin yanına gelip sonra gitmesi de planlı bir şey olsa gerek.
Son kez yanına gelip kafasında hiçbir soru işareti kalmayınca da bırakıp gitmiş bence. Kendini senden koparabilmek için uğraş vermiş gibi. Soru işaretleriyle bitmesi kötü. Netlik istiyor insan. Ama zaten uzun zaman olmuş. Geride bırakmak lazım artık. En iyisini yapmışsın yeni yeni insanlar tanıyarak.
Ayrıldığımız sıra hayatında kimse yoktu eminim. Onun içinde zor geçti çünkü o dönem. Şuan birileri olabilir bilmiyorum. Tekrar barıştığımızda 3 hafta sevgili kaldık ve gelecekler ilgili konuşan oydu. Ben daha erken diyordum. Bilmiyorum dengesiz ikizler erkeği işte :) ben yastığımın çok aşağıda olduğunu bu sene öğrendim. 2 yıl boyunca sürekli onun kolunda uyuyordum çünkü. 3.5 yıl dile kolay. Ama 8 ay boyunca doya doya acımı yaşadım. Uyuyamadım gecelerce ağladım. Dediğim gibi şuan gözpınarlarım hala kuru. Abim, babam, sevgilim dediğim insanın bırakması zaten koydu bana. Ama sonrasında bir şeyler hissettiğim insanın bana bunları yapması daha çok koydu. Ne kadar kırgın ve yaralı olduğumu biliyordu çünkü bana bunu yapmamalıydı.

Ne kadar zaman sonra barışmak istedi tekrar?
Erkek için hiçbir şey değmiyor.... Olan bize oluyor malesef...
Haziran sonunda ayrıldık. Kasım başında sevgili olduk tekrar. Ama Kasım ayına kadar sürekli iletişim halimdeydik. Mesela okul açıldı ikinci hafta yanıma geldi. Salı günü geldi Çarşamba döndü. Cuma yıl dönümümüzdü. Hiç mesaj atmadım o da atmadı. Bir sonraki salı cuma gelicektim ama izin alamadım işten dedi. Salı geldin zaten cuma niye geleceksin ki dediğimde gelmek istiyordum diyordu. Yani yıldönümümüz diyemiyordu :) Kasım sonuna kadar böyle gitti. Kasım sonunda yanıma geldi olmayacak dedi ve gitti işte.

Birde kızlar ayrıldıktan sonra acaba geri döner mi diye Umutlanmayın sakın. Geri döner ya da dönmez ama umutla bekleyince üzülen sadece biz oluyoruz. Kafada bitirmek lazım her şeyden önce. Şuan sevdiğim insan mesela arkadaş ortamımız aynı sürekli dipdibeyiz. Adam başkalarıyla takılıyor gözümün önünde. Ama canım acımıyor. Çünkü kafamda bitti tamamen bana geri dönse suratına tükürür tekmeyi basarım. Dönerse mutlu olmayacağınızı bilerek bitirin kafanızda

Birde kızlar ayrıldıktan sonra acaba geri döner mi diye Umutlanmayın sakın. Geri döner ya da dönmez ama umutla bekleyince üzülen sadece biz oluyoruz. Kafada bitirmek lazım her şeyden önce. Şuan sevdiğim insan mesela arkadaş ortamımız aynı sürekli dipdibeyiz. Adam başkalarıyla takılıyor gözümün önünde. Ama canım acımıyor. Çünkü kafamda bitti tamamen bana geri dönse suratına tükürür tekmeyi basarım. Dönerse mutlu olmayacağınızı bilerek bitirin kafanızda
Onunla ilgili çoğu şeyi bitirdim kafamda ama içimdeki kin ve hırs gecmiyor bir türlü. Geri dönmek istemesini deli gibi istiyorum çünkü söylemek istediğim çok şey var ona karşı. .. bizim de 1.5 ay oldu bakalım dönmek isteyecek mi çok merak ediyorum.

Onunla ilgili çoğu şeyi bitirdim kafamda ama içimdeki kin ve hırs gecmiyor bir türlü. Geri dönmek istemesini deli gibi istiyorum çünkü söylemek istediğim çok şey var ona karşı. .. bizim de 1.5 ay oldu bakalım dönmek isteyecek mi çok merak ediyorum.
Benimde var. Ki benim için daha kötü. Çünkü adamla hergün aynı ortamdayız. Haftaiçi evine gidicez mesela orda takılcaz. Yüzüne baktığımda bütün küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama kimsenin totosunu kaldırmaya değmez. Eğer ki kendi konuşmaya çalışırsa pişman ederim o ayrı :)

Benimde var. Ki benim için daha kötü. Çünkü adamla hergün aynı ortamdayız. Haftaiçi evine gidicez mesela orda takılcaz. Yüzüne baktığımda bütün küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama kimsenin totosunu kaldırmaya değmez. Eğer ki kendi konuşmaya çalışırsa pişman ederim o ayrı :)
Bizim Allahtan öyle bir durumumuz yok eğer olsaydı bir gün kenara sıkıştırırdım ve şaplağı yerdii :D

Neden onun evine gidiyorsunuz? Iskence gibi bu...

Neden onun evine gidiyorsunuz? Iskence gibi bu...
Arkadaşlarımız arada kalmış durumda. Ve gitmediğim zaman onlardan bu çocuk için uzaklaşacağımı düşünüyorlar. Ben alıştım artık onu görmezden gelmeye. Ne kadar sevsemde bitti artık benim için. Çok takmıyorum o yüzden. O benimle konuşmaya çalışıyor ama ben o yokmuş gibi davranıyorum.

merhaba kızlar.. ben de yaklaşık 1,5 ay önce terkedildim, 1 senelik ilişkim bitti :( başka bi konuya da yazdım az önce.. anlamadığım bi sebepten havadan sudan bahanelerle terketti beni. 3. şahıs olduğunu sanmıyorum. sanırım kendi özel durumum sebebiyle onu çok sıkboğaz ettim diye düşünüyorum. oda bi tartışmamızda soğudum senden dedi ve gitti. giderken de bilmiyorum belki 6 ay sonra çok pişman olurum ama ozamna da arayacak cesareti bulabilir miyim diyerek gitti :)) 4 haftadır aramıyorum. aramicam da.. canı ne zaman istiyosa arasın bakalım :)

Back
X