Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

Benim de aralık ayında başlayan ilişkim, bir buçuk hafta önce bitti.. Daha önce yaşadığım ilişkilerde aldığım travmalar, yılların birikimi, alkollü anlarımda yaşanan ama hatırlamadığım şeyler bizi bitişe götürdü.. Önceleri hiç ayrılık cümlesi geçmiyordu, hatta ben ne kadar vurguladıysam ayrılacak mısın benden diye.. Hayır diyordu.. Ama sonra. İleride kavgalarımızın artmasından korkup bitirdi ilişkiyi.. Bir yandan kapıları açık tutarken diğer yandan sürekli bu ilişkinin bittiğini söyleyip duruyor bana.. Biz beraber yaşayacaktık onunla.. Evimizin anahtarı var yani onda da.. Geçen gün farkettim; ayrıldığımız günden beri evime girip yazışmalarımı okuyormuş ve de en sonunda ben bunu bekledim, uyuyormuş gibi yaparak.. Bir haftadır görmediğim için de kalp çarpıntısından ölmek üzereydim, dayanamadım adıyla seslendim.. Gitmedi.. Oturduk konuştuk.. Ama yine; geleceği bilemeyiz, zaman lazım deyip durdu.. İnanın nefes almak bazen öyle zor geliyor ki.. Nereden bilebilirmişim ben.. Belki de kısa bir süre sonra bir başkasından etkilenirmişim, ben istemezmişim ilişkiyi..
Bir önceki ilişkimin kısa süre sonrasında hayatıma girdiği için söylüyor belki bunları ama, bilmediği bir şey var ki.. Önceki ilişkim o hayatıma girmeden aylar önce bitmişti ve ben sadece karşımdaki insan benimle yeniden başlıyor diye inandığım için yaşamıştım o hayalkırıklığını..
Ayrılık acısı ile başa çıkmak zor.. Ama olan biteni anlamaya çalışmak daha da zor..

:KK43: ya bacım benim de evlenmek istediğim adamı ailem istemedi. Gözümü karartıp bu aralar iyi vakitte k onusacaktim. Ne olacağı önemli değil artık ya o olacak ya o diye karar almıştım. Adam g. te takilmayacak sudan sebeplerle bana hakaret, kufur saydı sovdu :KK43: ayrildik. Düşünüyorum ki Allah bunları bana yaşattı ki ailemin kıymetini bileyim. Babam daha bana sovmemistir şu yaşıma kadar:KK43:
Benimkinide ailem istemiyodu. Sirf ben istiyorum diye tamam dediler sonradan sevmislerdi falan ama ilk basta isinmadilarsa bi daha sonu iyi olmuyo malesef keske demek iyi degilmis ama keske benimkide sevgiliyken bitseydide hic nisan olmadan ayrilsaydik. Neyse bu bana ders oldu. Zararin neresinden donersek kardir. Bundada bi hayir vardir. Cok sukur rabbime

Benimkinide ailem istemiyodu. Sirf ben istiyorum diye tamam dediler sonradan sevmislerdi falan ama ilk basta isinmadilarsa bi daha sonu iyi olmuyo malesef keske demek iyi degilmis ama keske benimkide sevgiliyken bitseydide hic nisan olmadan ayrilsaydik. Neyse bu bana ders oldu. Zararin neresinden donersek kardir. Bundada bi hayir vardir. Cok sukur rabbime
Yaa anladım. Inan yine haklısın. Hayırlısı olsun insaallah. Yarın da kandil :) başkasının başkasına duası kabul olurmuş. Karşılıklı hayatımıza dua edelim mi :)

Yaa anladım. Inan yine haklısın. Hayırlısı olsun insaallah. Yarın da kandil :) başkasının başkasına duası kabul olurmuş. Karşılıklı hayatımıza dua edelim mi :)
Burdaki butun sıkıntısı olanlara dua ediyorum Rabbim kabul etsin insallah. Yolundan ayirmasin bizi.. aminnn

Ah kizlar ah :KK14:
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti :KK14:

3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.

Bende bittim. Cok mutsuzum...

Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim:KK61:
Ne durumdasınız? Geçiyor mu bu acı? Aynı insanla ikinci ayrılığım ama toparlayamıyorum. 5 gün oldu henüz taze ama... Çok derin yara aldım.

unutucaz. napalim.

Benim icimdeki en kotu his, bir daha asla birini bulamayacagim hissi. hayatim boyunca yalniz kalacak gibi hissediyorum kendimi. Ilk defa boyle hissediyorum. Daha once ki hic bir ayriligimda boyle hissetmemistim. ve bu duygudan nefret ediyorum

çok boktan bir duygu gerçekten ama umarım bu durumu çabucak atlatır ve hayatınıza devam edersiniz.

1 hafta oldu bugün biteli. Ohhh iyiki de bitti kavga etmek yok, Nerdesin niye Haber vermedin tripleri yok ne zaman girmiş ne zaman çevrimiçi olmuş neden yazmıyor endişesi yok. Sürekli suçlanma hissi yok. Ben olduğum gibi davranmak istiyorum kalıba sığmak istemiyorum. Sürekli eleştiri yok. Kafam rahat uyuyup uyanmak istiyorum artık. Çok severken emek verirken yıpranmak istemiyorum. Her zaman kendimizi daha çok sevelim bayanlar

Öncelikle dertli tüm arkadaşlara Rabbim acil şifa versin, en kısa sürede aşk acısı denen şeyden kurtulursunuz inşallah. Çünkü daha önce yaşamışlığım var ve çok berbat bir durum biliyorum.

Bana gelirsek aslında bu topiğe Haziran gibi gelmem lazım:) sevgilimden o ara ayrılmayı planlıyorum çünkü:) planlı programlı ayrılan bir psikopatım. ama ne bileiym aşk acısı çeksin istemiyorum şuan soğuk duruyorum anladı ayrılacağımı. kpss si filan var o yüzden şuanda söylemek istemiyorum. Ya ayrılınca pişman olur muyum bilmiyorum ama tamam bununla evleneyim gibi net olamıyorum kafamda ve devam edersem belki pişman olucam gibi geliyor. Baya alıştım muhtemelen boşluğunu hissedicem belki pişman olucam ama sanki ayrılmam daha doğru gibi geliyor. Ortada hiçbir sebep yok bu arada sadece tam olarak sevmiyorum arkadaş gibi görüyorum. Of çok karışık dertler. Zaten bunu bitirirsem yaş 29 olmuş başkada olmaz heralde müzmin bekar olarak ölürüm muhtemelen :)

Ohhh iyikide bitti bugün tam bir hafta oldu. Artık kıskançlık krizleri yok, sürekli kavgalar tartışmalar yok, nerde ne yapıyor acaba telaşları yok, neden yazmadı ki telası yok. Sürekli eleştiren biri yok. Herşeyde alttan girip üstten çıkan beni suçlayan biri yok. Onu çok seviyordum içimi yaktı her kavga da ve sonunda emek ve sevgimin boşa harcadığını gördüm. Göz yaşım için ben bunları yutmam lafını duydum. Kızlar en çok kendinizi sevin ;)

8 ay olacak bizim de neredeyse ama hala umudu vardı evlenicez diye. Yazıyor, merak ediyor, pişman oluyor, üzülüyor ama bir araya da gelemiyor. İlişkide yaptığımız hataları kabullenemiyor. Bu kadar stresimin sıkıntının içerisinde bi de onu düşünmek canımı sıkıyor. Bitti deyip kendi hayatıma bakamıyorum devam deyip yanında olamıyorum.
Dün akşam anladım ki işe yeni başlayan bayan arkadaşı arabayla almaya başlamış. Hem de benim evimin önünde. Art niyeti yoktur en azından şu aşamada ama düşünceden, kızgınlıktan kendimi alamıyorum. Beni deli gibi kıskanan, beni uyaran adam böyle bir şeyi kendi yapıyor. Sindiremiyorum, yediremiyorum, konduramıyorum.

8 ay olacak bizim de neredeyse ama hala umudu vardı evlenicez diye. Yazıyor, merak ediyor, pişman oluyor, üzülüyor ama bir araya da gelemiyor. İlişkide yaptığımız hataları kabullenemiyor. Bu kadar stresimin sıkıntının içerisinde bi de onu düşünmek canımı sıkıyor. Bitti deyip kendi hayatıma bakamıyorum devam deyip yanında olamıyorum.
Dün akşam anladım ki işe yeni başlayan bayan arkadaşı arabayla almaya başlamış. Hem de benim evimin önünde. Art niyeti yoktur en azından şu aşamada ama düşünceden, kızgınlıktan kendimi alamıyorum. Beni deli gibi kıskanan, beni uyaran adam böyle bir şeyi kendi yapıyor. Sindiremiyorum, yediremiyorum, konduramıyorum.
Benimde 9 ay oldu. cuma gunu tam 10 kez karsilastik bi gun icinde.
sevgiliyken nisanliyken bu kadar karsilasmiyorduk. ben unutmaya çalistikça, gulmeye aldirmamaya çalistikça onu surekli gormek beni daha cok uzuyor sinir ediyor. neden sinir oluyorum onuda bilmiyorum, galiba gorup konusamamak beni uzuyor ondan.
onu gorunce vucudum titriyor heyecandan ellerim ayaklarimin dermani kesiliyor. araba kullaniyordum fren, gaz pedalina basamadim heyecandan.
unutmak istiyorumda neden bu kadar heyecan oluyoki onu gorunce ? :( :(

Benimde 9 ay oldu. cuma gunu tam 10 kez karsilastik bi gun icinde.
sevgiliyken nisanliyken bu kadar karsilasmiyorduk. ben unutmaya çalistikça, gulmeye aldirmamaya çalistikça onu surekli gormek beni daha cok uzuyor sinir ediyor. neden sinir oluyorum onuda bilmiyorum, galiba gorup konusamamak beni uzuyor ondan.
onu gorunce vucudum titriyor heyecandan ellerim ayaklarimin dermani kesiliyor. araba kullaniyordum fren, gaz pedalina basamadim heyecandan.
unutmak istiyorumda neden bu kadar heyecan oluyoki onu gorunce ? :KK43: :KK43:
Tam unuttum gülüyorum artık dersin, onu gülerken görürsün bensiz nasıl da mutlu diye tüm haftan rezil olur.. görmemeliyim artık bitti kafamdan atıcam dersin dediğin gibi bi gün içinde on kere karşılaşırsın. Seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşmışız/paylaşıyoruz.
Toplamaya çalıştığımız bi dönemde sanırım ocak gibiydi, kar yağıyor hava buz ama beni ateş basıyordu. Konuşup bir şey anlatırken heyecandan kekeliyordum, söyleyeceğim lafları unutup saçmalıyordum. Beni hiç bu kadar heyecanlandırdığını hatırlamıyordum, üstelik ayrıyken üstelik bi şey yapmamışken.
Ama olmuyor, bi yerden devam etmen gerekiyor, ben artık özellikle denk gelmemek için çaba sarf ediyorum. Onun olduğu saatlerde gezinmiyorum, olabileceği yerlerden geçerken yalnızca önüme bakıp yürüyorum kafamı kaldırmıyorum. Zor çünkü öyle yanından geçip gitmek çok zor. O iki saniye görüyorsun ya iki yılın tüm anıları canlanıp bedene bürünüp üstüne üstüne gelen insanlar oluyor, düşecek gibi oluyorsun. Ve seni tutacağından emin olamadığından düşemiyorsun. Bu yüzden zor.

onu gülerken görürsün bensiz nasıl da mutlu diye tüm haftan rezil olur.
cuma gunu gordum onu, gulerken. tam guluyormuski ben arabayla yanindan gectim. beni gorunce gulmeyi kesti suratini asti. dikiz aynasindan baktim arkamdan bakiyodu bana surati asik bi sekilde.
oyle gulusunu keserim dedim bende kendi kendime. ama o gun surekli onu gormek moralimi bozdu. cok uzuldum

Back
X