- 12 Temmuz 2015
- 384
- 386
- 103
- Konu Sahibi tomvejerry
Benim de aralık ayında başlayan ilişkim, bir buçuk hafta önce bitti.. Daha önce yaşadığım ilişkilerde aldığım travmalar, yılların birikimi, alkollü anlarımda yaşanan ama hatırlamadığım şeyler bizi bitişe götürdü.. Önceleri hiç ayrılık cümlesi geçmiyordu, hatta ben ne kadar vurguladıysam ayrılacak mısın benden diye.. Hayır diyordu.. Ama sonra. İleride kavgalarımızın artmasından korkup bitirdi ilişkiyi.. Bir yandan kapıları açık tutarken diğer yandan sürekli bu ilişkinin bittiğini söyleyip duruyor bana.. Biz beraber yaşayacaktık onunla.. Evimizin anahtarı var yani onda da.. Geçen gün farkettim; ayrıldığımız günden beri evime girip yazışmalarımı okuyormuş ve de en sonunda ben bunu bekledim, uyuyormuş gibi yaparak.. Bir haftadır görmediğim için de kalp çarpıntısından ölmek üzereydim, dayanamadım adıyla seslendim.. Gitmedi.. Oturduk konuştuk.. Ama yine; geleceği bilemeyiz, zaman lazım deyip durdu.. İnanın nefes almak bazen öyle zor geliyor ki.. Nereden bilebilirmişim ben.. Belki de kısa bir süre sonra bir başkasından etkilenirmişim, ben istemezmişim ilişkiyi..
Bir önceki ilişkimin kısa süre sonrasında hayatıma girdiği için söylüyor belki bunları ama, bilmediği bir şey var ki.. Önceki ilişkim o hayatıma girmeden aylar önce bitmişti ve ben sadece karşımdaki insan benimle yeniden başlıyor diye inandığım için yaşamıştım o hayalkırıklığını..
Ayrılık acısı ile başa çıkmak zor.. Ama olan biteni anlamaya çalışmak daha da zor..
Bir önceki ilişkimin kısa süre sonrasında hayatıma girdiği için söylüyor belki bunları ama, bilmediği bir şey var ki.. Önceki ilişkim o hayatıma girmeden aylar önce bitmişti ve ben sadece karşımdaki insan benimle yeniden başlıyor diye inandığım için yaşamıştım o hayalkırıklığını..
Ayrılık acısı ile başa çıkmak zor.. Ama olan biteni anlamaya çalışmak daha da zor..