- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
Yine arkadaşlarım var yok değil çokta iyiler sağolsunlar aktivite yaparız görüşürüz ama bu konu biraz beni hırpaladı. Yaklaşık 7-9 senelik arkadaşlığın bitmesi insanı şaşırtıyor afallattırıyor ki bu zamana kadar hep aramızda bi şeye kızsakta birbirimize söyleyelim arkadaşlık çok ayrı bi olay diye atıp sallıyorduk :) demek ki o kadar iyi değilmişiz burdan bunu cıkardım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez derecesindeydi çok zorluk bi o kadar da güzel şey paylaştık lise zamanlarımızda agır seyler yaşadık parasız kalıp bi simidi bölüştüğümüz durumlar oldu. Yani böyle bi son olacagı aklımın ucundan geçirmezdim. Bu olaydan da ders cıkardım hiç kimseyle fazla iç içe olmamak gerekirmiş.
çok takma ya :) yani bi konuşsam burdan köye yol olur. kaç senelik canın bildiğin emek verdiğin insanlar durduk yere düşman olabiliyor sana. dertlenme boş yere. ama büyüdükçe anlıyor insan kendinden başkasına emek verme üzülme ailenden başkası yalan gerçekten kavga hır gür olsa bile seni bırakıp gitmeyen onlar oluyor.
ben de eskiden çok üzülürdüm annem hep insanoğlu çiğ süt emmiş her şeyi bekle şaşırma derdi. artık hee öyle mi diyip geçiyorum
ünlü şair ariana grande'nin dediği gibi yeni mottom thank you next :)))
valla arkadaş kalmak isteyen kalır istemeyen kaçan aman triplere giren varsa baybaaay