Son

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Henüz geçenlerde konu açtım. Bu konuyu da neden açtığımı bilmiyorum. Sadece aşırı yoruldum. Aklımla sınanıyorum ve sabrımın son demlerindeyim. İyiden iyiye intiharı düşünmeye başladım.

Bilmek isteyenler için, lsd diye bir madde damlatmışlar içeceğime arkadaşım demek istemediğim insanlar. Sonrasında toparlanamadım işte. Her an delirecek miyim diye sorar mı insan kendine? Ben soruyorum ve sabrım tükenmek üzere. Girişte belirttiğim gibi intiharla burun burunayım.

Nasıl geçecek bu? Ben nasıl toparlanacağım?

Sadece zaman ve doğru tedavi ile. Bir arkadaşım da internetten PS4 kazanmis,başka birine satmıştı. Kimlik fotokopisini de vermiş garanti onun adına olunca. Hemen hemen 1 sene takıntı yaptı ya kimlik fotokopisi ile dolandırıcılık yaparsa diye. Ne desek çare olmazdı sonra atandı atlattı. Size de bir yeni baslangic lazım. Onu siz bulacaksiniz

Hangi sehirde yasiyorsunuz. Madalyon psikyatri merkezi Ankara ve Istanbulda var, acaba birde orayla mi gorusseniz.
Gecmez denilen ne sabit kaliyorki gecer elbet
Maddeye bağlı vakalarla ilgilenmediklerini söylediler.

Hayatımla oynadı resmen. Nasıl bir şeymiş, Allah kahretsin.

İntihar mi canm inan abartıyorsun sen ya yapma okdr üzülüyorum ki bu haline. Ama uzuldugum yaşadıkların değil kendine bunu yapiyorsun insanlar neler yasiyor ya küçücük yaşta tecavüze uğruyor yinede hayatta kalıyor. Tüm ailesini kaybediyor. Nelerle sinaniyor nedir seni bu raddeye getiren bence antidepresan ilaçların etkisi de. Yapıyor bazı ilaçlar bunu tetikliyor doktoruna konuş ilacı degistirin

O an yaşadığınız travmadan dolayı bunu takıntı yapmış olabilirmisiniz?Deliricem takıntısı.
Bu travmayı temizlemek lazım sanırım.Nerede yaşıyorsunuz?
Ankara’da yaşıyorum. Bilmiyorum neyi takıntı yaptığımı sadece sabrım tükeniyor. İntihar fikri mantıklı gelmeyi başladı. Zırlamaktan her sabaha rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.

Ankara’da yaşıyorum. Bilmiyorum neyi takıntı yaptığımı sadece sabrım tükeniyor. İntihar fikri mantıklı gelmeyi başladı. Zırlamaktan her sabaha rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.
Anlıyorum sizi ama şuan yanlış düşünüyorsunuz.İntihar hiç bir koşulda mantıklı değil.Muhakkak bir çözüm yolu var yeter ki onu bulalım.Ben size yardımcı olmak istiyorum.Ozel mesaj atabilir miyim?

İlaç kullanmayı tamamen bıraktım. İki tane reçete etmişti. Biri yüksek riskli bağımlılık yapan ilaçtı onu bırakmamı söyledi. Onu bırakınca da diğeri bir işe yaramadı. Yaramadığı gibi uyuyamama vs yan etkileri baş gösterdi. Tamamen bıraktım. Bir de benim şanssızlığım mıdır nedir bilmiyorum onca para döküp gittiğim doktorlar bile aşırı ilgisiz davranıyor. Çaresizliği absürt bir şekilde yaşıyorum yani her açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…