Son

Geçecek dedik, kötü şeyler getirme aklina. Senin böyle hissetmen sadece uyuşturucunun etkisi değil, panik bozukluğa çevirdiği için böylesin. Delirecekmis, ölecekmiş gibi hissediyorsun (çünkü bu hastalığın tipik özelliği) ama ikisi de olmayacak çünkü istatiki verilere göre kimse bu hastalıktan ölmemiş şimdiye kadar. Biraz zaman. Biraz daha sakin olmaya çalışırsan birkaç ay sonra her şey yoluna girmeye baslayacak

Anlıyorum sizi ama şuan yanlış düşünüyorsunuz.İntihar hiç bir koşulda mantıklı değil.Muhakkak bir çözüm yolu var yeter ki onu bulalım.Ben size yardımcı olmak istiyorum.Ozel mesaj atabilir miyim?
Tabii açık atabilirsiniz.

Ankara’da yaşıyorum. Bilmiyorum neyi takıntı yaptığımı sadece sabrım tükeniyor. İntihar fikri mantıklı gelmeyi başladı. Zırlamaktan her sabaha rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.
Yapma lütfen. Şu an sağlıklı düşünemiyorsun ama elbet geçecek. Kim olduğu gibi kalıyor ki? Ben de suç duyurusunda bulunup bulunmadığınızı merak ediyorum. Arkadaşlarınız kendileri mi söylediler LSD attık diye. Mutlaka sizin durumunuzdaki insanlarla ilgilenen yerler vardır. Yılmadan tekrar tekrar deneyin. Elbet güneş doğacak.

Yapma lütfen. Şu an sağlıklı düşünemiyorsun ama elbet geçecek. Kim olduğu gibi kalıyor ki? Ben de suç duyurusunda bulunup bulunmadığınızı merak ediyorum. Arkadaşlarınız kendileri mi söylediler LSD attık diye. Mutlaka sizin durumunuzdaki insanlarla ilgilenen yerler vardır. Yılmadan tekrar tekrar deneyin. Elbet güneş doğacak.
Evet şikayetçi olduk. O gün bahsediyorlardı zaten şöyle takılıcaz böyle yapıcaz diye ama aklımın ucundan geçmedi böyle bir hinlik yapacakları.

İlaç kullanmayi biraktiysan zaten duzelemezsin ki. Onlar senin kuruntularini yatistiracak. Böyle yaparsan bu düşünceler kroniklesir. Ayrıca insanlar huzur bulacagini sanip intihari seçer ama canına kıyıp diğer dünyada çok daha huzursuz olursun. Lütfen ilacını al, böyle duzelemezsin. Bak bunu bu kadar insan tecrübe etmiş, ilaçla 6-9 ayda ancak düzeliyor diyoruz

ailenizle paylasin durumunuzu, sizinle ilgilenmelerini talep edin, aileler bugunler icin var, kendinizi yanliz birakmayin bu surecte.
Su an doktorlarinizdan kendinize en yakin gordugunuz kisiyi de arayabilirsiniz, sizi yonlendirebilir belki.

onun disinda cikolata yiyip acik havada yuruyus yapmak da mutluluk hormonlarinizi tetikleyebilir, deneyebilirsiniz bence.

Ankara’da yaşıyorum. Bilmiyorum neyi takıntı yaptığımı sadece sabrım tükeniyor. İntihar fikri mantıklı gelmeyi başladı. Zırlamaktan her sabaha rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.
Yapma canımsın ya bunu yapma kendine aileni hiç mi dusunmuyorsun

Tek seferle mi sinir sistemini çökertiyomuş anlamadım.
Kişiden kişiye değişir. Diğer açtığım konularda bunu eğlenmek amaçlı kullananlar var yazanlar vardı. Ben bırakın eğlenmeyi dünyada cehennemi yaşadım bir gecede 10 yaş yaşlandım. Sonra da toparlanamadım.

ailenizle paylasin durumunuzu, sizinle ilgilenmelerini talep edin, aileler bugunler icin var, kendinizi yanliz birakmayin bu surecte.
Su an doktorlarinizdan kendinize en yakin gordugunuz kisiyi de arayabilirsiniz, sizi yonlendirebilir belki.

onun disinda cikolata yiyip acik havada yuruyus yapmak da mutluluk hormonlarinizi tetikleyebilir, deneyebilirsiniz bence.
Ailem ilk günden beri haberdar olanlardan ama çok yorulduklarını görebiliyorum onların da.

Ne kadar iğrenç insanlar var yaa.. Allah ıslah etsin onları .. ama siz kendinizi intihara odaklamayın hayatta o kadar güzel şeyler var ki iyi şeyler düşünmeye çalışın zorlayın kendinizi sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın temiz hava değişik bi ortam iyi gelebilir ailenizden yardım isteyin bi kaç gün değişik bi yerlere gidin.. başkalarının yaptığı bi hatayı canınızla niye ödeyesiniz Herşeyin çaresi vardır Allah’ın izniyle.. Allah yardımcınız olsun inşAllah

Ailem ilk günden beri haberdar olanlardan ama çok yorulduklarını görebiliyorum onların da.

Olabilir zor bir surec,
herkes icin zordur eminim,
ama emin olun ki size destek olmak onlarin istedigi bir seydir, sakin kendi icinize kapanmayin.
Anne babalar cocuklarini kaybetmektense en agir yukleri yuklenmeyi tercih ederler. Aksi size asla mantikli gelmesin. Bir anne olarak yaziyorum bunu. Hic bir sey sizden kiymetli degil anne babanizin gozunde emin olabilirsiniz.

Kişiden kişiye değişir. Diğer açtığım konularda bunu eğlenmek amaçlı kullananlar var yazanlar vardı. Ben bırakın eğlenmeyi dünyada cehennemi yaşadım bir gecede 10 yaş yaşlandım. Sonra da toparlanamadım.
Sizin başka bir rahatsızlığınız var belli ki. Tüm uyuşturucu uyarıcı maddeler eğlence amaçla kullanılıyor çoğunlukla. Onlara haklı demiyorum. Bir şey olmaz da demiyorum ama plasebo etkisi diye bir şey var bonibon yersin bu beni öldürecek dersin o seni öldürür yani. Delirecem demeye devam edersen evet delireceksin.

İlaç kullanmayi biraktiysan zaten duzelemezsin ki. Onlar senin kuruntularini yatistiracak. Böyle yaparsan bu düşünceler kroniklesir. Ayrıca insanlar huzur bulacagini sanip intihari seçer ama canına kıyıp diğer dünyada çok daha huzursuz olursun. Lütfen ilacını al, böyle duzelemezsin. Bak bunu bu kadar insan tecrübe etmiş, ilaçla 6-9 ayda ancak düzeliyor diyoruz
İşte bende bundan korkuyorum. Daha derinleşecek düşünceler ve içinden çıkılmaz bir hal alacak. Aileme söz geçiremiyorum. İlacın bağımlılık yaptığını duydular ya kullanmamı asla istemiyorum. Onca derdimin arasında bir de onlarla uğraşıyorum. Gerçekten boğazıma kadar doldum. Dişlerimi sıkmaktan dökülecekler.

ben bu olayın senin kuruntun olduğunu duşunuyorum.kimse kimsenin içeceğine kolay kolay madde katmaz filmler ve abuk partiler dışında. kendini buna inandırmış olabilir misin kabul ettiler mi attıklarını?

Sizin başka bir rahatsızlığınız var belli ki. Tüm uyuşturucu uyarıcı maddeler eğlence amaçla kullanılıyor çoğunlukla. Onlara haklı demiyorum. Bir şey olmaz da demiyorum ama plasebo etkisi diye bir şey var bonibon yersin bu beni öldürecek dersin o seni öldürür yani. Delirecem demeye devam edersen evet delireceksin.
Ne gibi bir rahatsızlık? Bu şeyi bünyeme almadan önce delirmekten korkmak gibi bir durumum yoktu. Ne olduysa o gece oldu.

ben bu olayın senin kuruntun olduğunu duşunuyorum.kimse kimsenin içeceğine kolay kolay madde katmaz filmler ve abuk partiler dışında. kendini buna inandırmış olabilir misin kabul ettiler mi attıklarını?
Yani o zaman ben zaten delirmişim sizin söylediğiniz gibiyse.

Back
X