Sona değilde ilke bakan ben kendimi anlayabilsem.

evet keşke geçmişi unutmak die bişey olsa keşke mantıklı dediimiz şeyleri uygulayabilsek keşke kalbimize söz geçirebilsek ve keşke keşke... ben de çok kızıyrm kendime zayf karakterli olduumu düşünyrm çou zaman mantıklı düşünyrm ama düşünmekten vazgeçemyrm sen de yazarken aynı şeyleri sylemişsin bana ne deil mi ama olmuo iştee. ben den sana tavsiye ne kadar zor olsa da kendini belli bişeye ver mesela öğrenciysen ders çalış vs.

canım kıyaslama yapman çok normal ilkler herzaman bambaşkadır ama geçer emin ol ki zamanla geçiyor bence işe ikisinide takip etmeyi bırakmakla başlamalısın sonrası gelir zaten

Ah bir geçsee yeter artık ilkse ilk 4 sene oldu :(:(

kendimizi sürekli bunları düşünmeye alıştırdıımız için kurtulamıyrz yoksa inan bence ikimiz de çok aşık felan deiliz sadece içimizde kaldıı için ulaşamadıımız için sürekli bi ah vah durumundayız . sanki çok boş insanlarız da bunları düşünyrz kendimizi başka şeylere vermemiz lazı. ama haklısın canım bunu ben de başaramıyrm malesef:50:

Zaten benimkide aşk dğeil ki.. Neden beni sevmedi neden benden sonrkai kıza bu kaar aşık oldu ben onun için acılar çekiyorken o neden bana hiç acımadı içimde kalan bunlar hazmedemediğim bunlar :(

Back
X