canım benim eşim adalet bakanlığın da çalışıyor onun bilgisi vardır benden ondan öğrenip cevap veririm sana
Allah yardımcın olsun ve o insanları da ıslah etsin...
İnşallah fazlasıyla alırsın hakkını o adamdan...
Herşeyi geçtim,şahitlerin yalan söylemesi çok kötü.Öteki tarafı düşünmüyorlar herhalde.Umarım hakim bunlara inanmamıştır.
Inanamiyorum ya, acaba bunlar para icin daha neler yapabilirler cok merak ediyorum dogrusu. Canim sen Allaha sigin, Rabbim versin hepsinin hakettigini.
Benim bildigim gercekten calismiyorsa isin zora girebilir ama siddet varsa, ki var, az da olsa bisey muhakkak alirsin, sonucta sen de calismiyorsun.
Esinin evi vs yok mu? yada arabasi?
Çocuğunuz yoktu galiba keşke başından uzlaşılsaymışta bu durumla yaşanmadan hakkınızı alsaydınız ama çocukda yokmuş bence uzatmak yerine biran önce bitirmeyi deneseniz sizde haklısnız ama yaşadıklarınızın hakkınızı istiyosunuz ama çocuk yoksa uzatılmaması lazım sonuçta heray sana nafaka yollasa ne yollamasa ne , düşünceli bi insan olsa zaten bu durumlara kalkışmaz ses kaydı,işten çıktım vs vs vs vs yani sadece sigortası yatmaz o kadar yine çalışır yine maaşını alır
Hey allahım en insanlar varya... Umarım hakkınını söke söke alırsın. dediğin gibi bunalrı ancak para canını yakar.. önCe allahım sonra Devletimiz umarım yanınzda olur.
Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin insallah. Yalan iftira nasil insanlar bunlar. Herkes bu dunyada ettigini bulur arkadasim . Ilahi adalet bir bir karsisina getirir yaptiklarini. Sen icini serin tut eger ihtiyacin yoksada birak muhattap olma belliki dahada cirkinlesecekler.
hadi nafaka vermek ıstemıyor anladıkta... iftira atmak ne oluyor? evli bir bayansnız.. hemde gıdeceksınız eşinizin kuzenıne soyleyeceksınız bunları... ancak gülünür buna.. bence kurtulduguna sukret tatlım.
İnşallah canım hakkımı alırım.Aslında o pisliğin bişeyini istemiyorum ama bu birazda inada bindi galiba.Okadar arkamdan konuştularki.11 aydır ailemleyim inanırmısın hırsıma, öfkeme yenilipte bir kere aramadım neden bunları söylüyorsun diye.Ben davamı açtım herşeyi adalete bıraktım.Davayı kazanamasamda ilahi adalete inanıyorum ve kzanaıcam biliyorum...
Yani canım okadar saçmaladılar ki.Dün eşimin kuzenine mail attım ben sana nezaman bunları söyledim Allahtan korkun yokmu senin dedim.Onunda 2. evliliği çünkü.Sende benim ne yaşadığımı biliyorsun az çok dedim.Verdiği cevap ben öyle demedim avukat üzerine ekleme yapmış galiba söylediklerimin diyor.Aptal ya.Eşimin şahitleri farklı illerde olduğumuz için orda dinlendi çünkü benim buraya sadece yazılı beyanları geldi.Yani söylediklerinide inkar ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?