Evet aynen..destekcide belli kayitsiz kalanda aslinda kimse umrumda degil..bu dert anlima yazilmis cok zor kabul ettim ama soninda anladim..cok cirpindim sonuc degismedi..sadece guzel bir Is amacim baskada saglik ve sevdiklerim sagolsun..yeter..Allah yardımcınız olsun.
eğer imkanınız varsa çalışın. daha kolay atlatılıyor. evde durmak bu süreçte çok zorluyor.
benim dostumu düşmanımı Inlamam boşanma sürecimde olmuştu.
Sagol cumlemizin..Allah yardımcınız olsun.
Cok haklisin basima ne geldiyse iyi niyetim guvenim onu kendimden once dusunmem fedakarliklarim yuzunden..insan sanmistim seviyor sanmistim..koca bir hicmis..esyalarimidaa alip o ev ve anilarlla yuzlestikten sonra daha iyi olcam..umitl post: 43409991 .!.:Konularına şöyle bir baktım..
eşin hayatının tam merkezi olmuş.
ve okadar çok hırpalamışsınki kendini onun için...
Lütfen kendine değer ver arkadaşım.
önemlisin sen, eşin olmadan da değerlisin.
Tek başına mutlu olabilecek kadar kendine yetebilmek ilk adım.
mutluluğunu kimseye bağlama.
önceliğin kendi hayatın ve sağlığın.
ve şunu bil: sen kendine değer vermezsen kimse sana saygı duymayacak.
Allah yardımcın olsun, bunlar son üzüntülü günlerin olsun inşallah..
Her son bir başlangıçtır aslında.. ve bazen sona gitmeden güzel şeylere başlamamız mümkün olmaz.. Bu sonun da sizin için en güzel başlangıçlar olması dileğiyle..Iyi gunler arkadaslar..yarin esyalarimi toplamak icin baska bir sehre gidiyorum..bosaniyoruz sonunda..mahkemenin verecegi gunu beklicem sonrada..agrili sizili bekleyis devam ediyor..bir taraftan kurtulduguma seviniyorum cunku biliyorum sonum yoktu..bir taraftan onum kapkaranlik karanlik bir bosluk bundan sonra hayatimda hic mutlu olacagimi dusunemiyorum..hayal kuramiyorum..grlecege guzel bakamiyorum..bi taraftan aile ici gerginlikler oluyor tahammul edemiyorum..cok karisigim Allahim yaa..:
Hepsi geçicek sadece biraz sabır ben çok duygusal bi insanım hamilelik dahada duygusal yaptı beni ama 3ay gibi bir sürede kendimi daha iyi hissediyorum.İlk günlerle şimdinin uzaktan yakından alakası bile yok evet çok zor geçiyor ama alıştıkça herşey daha kolay olucak.İlk başlarda ben ne yağocam doğumu nasıl yapıcam diye bile düşündüğüm oldu yataktan hiç çıkmadım.Şimdimi bebeğimide doğururum ayaklarımın üzerinde dahada dik dururum.Bizler yaradılış olarak erkeklerden çok daha güçlüyüz.Eminimki sende dimdik durucaksın ama sadece biraz zaman tanı kendini olanları iyice sindir.Cok dusunuyorum..duvari nem insani gam yikar misali..bir adim onumu goremiyorum..bir gun bende sorunsuz huzurlu olabilecmiyim
Sagolasin Iyi dileklerin icin suanda boslukta oldugumu gececegini en agir acilarin bike zsmanla azaldigini biliyorum biran once yasayacagimi yasayip kurtulmak istiyorum..can cekistiriyo dusunceler ikilemler..netlesmeye ihtiyacim var..Her son bir başlangıçtır aslında.. ve bazen sona gitmeden güzel şeylere başlamamız mümkün olmaz.. Bu sonun da sizin için en güzel başlangıçlar olması dileğiyle..
Eger evli kalsaydin gelecegin karanlik olucakti aydınlık gelecek bekliyor seni sakin karamsarliga kapilmaIyi gunler arkadaslar..yarin esyalarimi toplamak icin baska bir sehre gidiyorum..bosaniyoruz sonunda..mahkemenin verecegi gunu beklicem sonrada..agrili sizili bekleyis devam ediyor..bir taraftan kurtulduguma seviniyorum cunku biliyorum sonum yoktu..bir taraftan onum kapkaranlik karanlik bir bosluk bundan sonra hayatimda hic mutlu olacagimi dusunemiyorum..hayal kuramiyorum..grlecege guzel bakamiyorum..bi taraftan aile ici gerginlikler oluyor tahammul edemiyorum..cok karisigim Allahim yaa..:
Son raddeye gelmese hiç bir kadın boşanmak istemez diye düşünüyorum
Siz cesur bi insansınız, herşey çok taze diye kafanız ve duygularınız karışık
Ve bu çok doğal
Zamana yay
Karanlık dediğin herşey apaydınlık olacak
Yeni hayatında, huzur ve mutluluk yakanı bırakmasın
Ins biran once biter gider..hakkimizda hayirlisi tabiki herseyden once gercekleri mantikli olani biliyorum aslinda ama oyle zamanlar oluyoki bosluk icinde caresiz kafam donuyor resmen..cok kiziyorum hicbirseyde alamiyorum ortak mallardan onunda isine geldi bu durumSon raddeye gelmese hiç bir kadın boşanmak istemez diye düşünüyorum
Siz cesur bi insansınız, herşey çok taze diye kafanız ve duygularınız karışık
Ve bu çok doğal
Zamana yay
Karanlık dediğin herşey apaydınlık olacak
Yeni hayatında, huzur ve mutluluk yakanı bırakmasın
Evli kalsam bitmistim..parmagina dolayip oynardi benle bide cocukEger evli kalsaydin gelecegin karanlik olucakti aIdınlık gelecek bekliyor seni sakin karamsarliga kapilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?