Karisik olman gayet normal degil mi? Bir degisim yasiyorsun. Iyisiyle kotusuyle yasadigin bir hayati sonlandiriyorsun. Gecmiste yasadiklarini bir kenara birakip yasanan her seyde bir hayir vardir deyip ileriye bakma zamani. Yolun acik olsun.Iyi gunler arkadaslar..yarin esyalarimi toplamak icin baska bir sehre gidiyorum..bosaniyoruz sonunda..mahkemenin verecegi gunu beklicem sonrada..agrili sizili bekleyis devam ediyor..bir taraftan kurtulduguma seviniyorum cunku biliyorum sonum yoktu..bir taraftan onum kapkaranlik karanlik bir bosluk bundan sonra hayatimda hic mutlu olacagimi dusunemiyorum..hayal kuramiyorum..grlecege guzel bakamiyorum..bi taraftan aile ici gerginlikler oluyor tahammul edemiyorum..cok karisigim Allahim yaa..:
Teskler cnm Ins..anlasamadik ailesine bagimliydi benimseyemedi temel sebep bu..Allah yardımcınız olsun, kolay değil zor bir süreç sizinle olacak ,fakat genede karamsarlığa kapılmayın eski konunuzu bilemedim fakat demek ki hakkınızda bu hayırlısıymış.....
Evet normal ama sabah uyaniyorum dusunceler..geceler kabuslar..agir geciyor..gecer Ins..Karisik olman gayet noral degil mi? Bir degisim yasiyorsun. Iyisiyle kotusuyle yasadigin bir hayati sonlandiriyorsun. Gecmiste yasadiklarini bir kenara birakip yasanan her seyde bir hayir vardir deyip ileriye bakma zamani. Yolun acik olsun.
Teskler cnm Ins..anlasamadik ailesine bagimliydi benimseyemedi temel sebep bu..
Ben sikintili ailm dahada sikintili anlamiyorum sanki onlar bosaniyor..hergun annemle bi sebepten tartisiyoruz zaten..sakin olmaya calisiyorum..ya sabir...Bu süreci sizi sorgulamayan ,suçlamayan ve güvende hissettiğiniz birinin yanında geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Ben sikintili ailm dahada sikintili anlamiyorum sanki onlar bosaniyor..hergun annemle bi sebepten tartisiyoruz zaten..sakin olmaya calisiyorum..ya sabir...
Uzuluyorum tabi ama gerginler..bilmiyorum..Is bakiyorum tutunmaya calisiyorum..bisey demiyolqr ama tahammul yok..Acaba siz üzüldüğünüz için mi sizinle tartışıyor ,tabiki oda istemezdi ayrılmanızı ,sizi üzgün görünce dayanamıyordur siz sakin olmaya çalışın. Bakın bu süreç geçsin inşallah herşey daha güzel olacak .Ne demişler ''zaman herşeyin ilacıdır''
Uzuluyorum tabi ama gerginler..bilmiyorum..Is bakiyorum tutunmaya calisiyorum..bisey demiyolqr ama tahammul yok..
Zaten farkindayim hic gozumde yok..belki aliskanliklar seneler..baskada hicbise kalmadi Icimde..degmez biliyorum..hatta seviniyorum bazen..para pul derdine dustu hicbirsey istemefim anlasmali olacak..cok yoruldum cunku ondan hayatindan karekterinden...ama ben bir atesim ve hersey korukluyor beni bu ara sanki..Siz biraz görmezden gelseniz ailenizi ,
Şmdilik onları kafaya takmayın ,bakın ne güzel düşünmüşsünüz çalışmayı,
Belki bu sizin için güzel bir başlangıç olabilir inşallah,
Bu yüzden herşey eski eşinizden ibaret değil lütfen öyle düşünerek rahatlayın ve zamana bırakın,
Zaten farkindayim hic gozumde yok..belki aliskanliklar seneler..baskada hicbise kalmadi Icimde..degmez biliyorum..hatta seviniyorum bazen..para pul derdine dustu hicbirsey istemefim anlasmali olacak..cok yoruldum cunku ondan hayatindan karekterinden...ama ben bir atesim ve hersey korukluyor beni bu ara sanki..
Sagol cnm..boyle yorumlar Insana can katiyor..zaten burdada amac dertleri paylasmak akil almak teskler..ilk evliligim dediginize gore evlisiniz heralde umarim aradiginiz mutlulugu omurluk bulmussunuzdur..ailem belli yasta insanlar sonucta uzmrk istemem asla destekleri buyuk ama annem bazen catisiyo iste..Ben ilk evliliğimde bikere bi gittim babaevine boşanacam diye.... Çok destek oldular sonra malligima doymiiimmm geri döndüm... e tabi bisüre sonra gene... çünkü bikerecik dikiş tutmadı mı bitti olay uzatmaya gerek yok herneyse.. İkinci kez oldu bu sefer kesin dönüş yaptım babamın ikna olması zor oldu hatta vazgeçerim korkusuyla kendi avukatına verdi benim isi
Gerçi ben artık nefret ettiğim için kararliydim ama korku işte.... senin yapacağın tek şey onlara üzülecek malzeme vermemen.... bu kararla çok daha mutlu olduğunu onlara gösterki senin için üzülmek yerine destek olup seninle mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?