78 gün oldu.Operasyon tarihi çok yeni hemen yapışıklık olmaz. Biraz tedabiye ara verin regllerin duzelmesini bekleyin bence. Sonra tekrar estofermle transfere hazırlanırsınız.
Bilemedim. Içinize sinmesi için hsg cekilin madem.78 gün oldu.
Beni endiselendiren yapisiklik olusmus olması iyice kontrol edilmesini istiyorum sadece bakılmadı çünkü okuduguma göre rahim duvarinda duzensizlik olusturuyormus bende mevcut bu durum ee adette göremiyorum .
Histereskopi esnasinda enfeksiyon da kapabiliyormus rahim öylede olusabiliyormus .
Benzer durumu yaşıyorum temmuzda histeroskopi oldum t rahim düzeltildi sonraki ay adet oldum az oldum eylülde çok düzenli miktar olarak da fazla adet oldum ama iki aydır rahim duvarım ince çıkıyor adet olamıyorum estrofem kullandım çok az kalınlaştı tarlusalla adet oldum az değildi ama çok da değildi başka doktor yumurtlamıyorsun ondan dedi klomen verdi şimdi onu kullanıyorum bakalım ne olacak sizde yumurtlama oluyor muHanımlar merhaba 4 eylulde histereskopi oldum.
Ozamandan beri normal adet olamiyorum .
2 seferdir sadece hap la olabiliyorum leke seklinde 2 3 gün .
Yapisiklik olusmus olabilir mi ? Histereskopiden kaynaklı?
Rahim duvarı düzensiz diyor doktorum .
Histereskopi oncesi gayet düzenliydi transfere uygundu.
Histereskopiyi hafif yapisikliktan,rahim darligindan ve sekil bozuklugundan olmustum .
Ama operasyon oncesi adetlerim cok düzenliydi 6 gün sürerdi 23 günde bi de adet olurdum.
Doktorum yapisikliktan suphelenmiyor baska doktora da gittim hersey normal ama rahim duvarı düzensiz diyorlar.
Hap la adet oluyorum 12 günlük estrofem ilaç kullandiriyorlar sonra iptal oluyor transfer .
Rahim duvari duzensiz oldugi icin.
ha bire hormon aliyorum bosu bosuna .
Tesekkur ederim cevabiniz icin.oyle yapacagim insallahBilemedim. Içinize sinmesi için hsg cekilin madem.
Yumurtalarim buyumuyor malesef buda yumurtalamiyorum demek oluyor sanirim.Benzer durumu yaşıyorum temmuzda histeroskopi oldum t rahim düzeltildi sonraki ay adet oldum az oldum eylülde çok düzenli miktar olarak da fazla adet oldum ama iki aydır rahim duvarım ince çıkıyor adet olamıyorum estrofem kullandım çok az kalınlaştı tarlusalla adet oldum az değildi ama çok da değildi başka doktor yumurtlamıyorsun ondan dedi klomen verdi şimdi onu kullanıyorum bakalım ne olacak sizde yumurtlama oluyor mu
Hep hapla görmedim Ağustos ayında ameliyat sonrası doğum kontrol kullanmıştım onunla oldum Eylül de kendim oldum ekimde olmadım tarlusal verdiler bu ay da rahim ince yine kalınlaşmıyor sanırım yine ilaçla adet olacağım bu ayYumurtalarim buyumuyor malesef buda yumurtalamiyorum demek oluyor sanirim.
Ben hic adet gòrmedim hapsız.
Siz hep hap la ki gördunuz ?
Bide normalde 6 gun surerdi simdi leke gibi oluyor.
Bunun sebebini bende merak ediyorum neden yumurtlamiyoruz?Hep hapla görmedim Ağustos ayında ameliyat sonrası doğum kontrol kullanmıştım onunla oldum Eylül de kendim oldum ekimde olmadım tarlusal verdiler bu ay da rahim ince yine kalınlaşmıyor sanırım yine ilaçla adet olacağım bu ay
Bana da öyle dedi bir doktor bazen histeroskopi sonrası bazı insanlarda böyle olur dedi ama çözüm falan söylemedi iki ay estrofem kullandırdı dozu arttırmadı muayene ücreti çok yüksekti devam edemedim bilmiyorum bir çözümünü bulursanız bana da yazın lütfenBunun sebebini bende merak ediyorum neden yumurtlamiyoruz?
Yapısıklıktan supheleniyorum ben acikcasi yarin doktora gidecegim tekrar ne gerekiyorsa bakilsin süphe olarak kalmasın daha da stres oluyorum ben boyle.
Hap kullanamdan Rahim kalinlasmiyor benim yumurtlama olmadigi icin rahim duvari da duzensizmis bi taraf ince bi taraf kalin seklinde.
Bu sekilde transfer olmayacagini soyledi doktorum.
Baska bir doktora gittigimde bazı bünyelerde bu tür seylerin olabilecegini soyledi.
Sizde dualarimdasiniz insallah iyi oluruzBana da öyle dedi bir doktor bazen histeroskopi sonrası bazı insanlarda böyle olur dedi ama çözüm falan söylemedi iki ay estrofem kullandırdı dozu arttırmadı muayene ücreti çok yüksekti devam edemedim bilmiyorum bir çözümünü bulursanız bana da yazın lütfenDualarımdasınız
Merhabalar doktorumla görustum çok şükür rahim duvarım düzene girmiş düzensiz olan kısımÇok teşekkür ederim ben de klomen sonrası yumurta çatlar da rahim kalınlaşırsa haber veririm inşallah
Çok sevindim inşallah benim de düzene girer bir an önce Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar doktorumla görustum çok şükür rahim duvarım düzene girmiş düzensiz olan kısım
Ama yine transferim olmadı. Cunku hormonlarimda bir skntj oldugunu dusundu doktorum.
Hapla adet oluyorum hapsız olmadigim icin.
Zaten cok az geliyor hap la bile adetim suanda 2 gun oldj ama 1 ped dolmadı.
Farklı 21 gunluk bi hap verdi hormonlarimi duzenlemesi icin ginera diye. normalde dogum kontrol hapı olarak kullaniliyor ama yumurtlarimi baskılması icin ve adetimj düzene mi sokması icin 21 gun bu hapı kullanacagim .
bidahaki aya insallah transfer yapacagiz dedi.
Amin insallah Rabbim hayirli evlatlar nasio etsin isteyen herkeseÇok sevindim inşallah benim de düzene girer bir an önce Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Birazcik çok şükür ki düzelme gördüm.Bende Aralık'ta polip ameliyatı olcam
Yumurtalıkların açıktı doktorda bişi demedi sadece rahimde et parcalari var almaamiz temizlemenmz lazım sonrasında hemen tüp bebek dedi
Folik asit OMEGA(evitamin vs bı çok değer var için de ),3 d vitamin ve gizli şekerim için glifor verdi sizin yazdiginzidsn biraz ürktüm açıkçası umarım sorunsuz biter gider bebeğimiz gelir
Regl az oluyor benmde bu ay öyleydi yani
Şimdide ara ara leke geliyor bugünde geldi sağ kasığımda ağrı var ara sıra
Leke de bugün ki açık kahve rengi bı damla başka da yok
Geçen. Ki de açik pembe renkliydi araştırdım polip yapıyormuş sanirim
Çok teşekkür ederim olucam tup bebek öncesi sartmis gebelik riski olmaması için.Birazcik çok şükür ki düzelme gördüm.
Rahim duvarım normale dönmüş düzensiz di .
Ama adet hala olamiyorum hap la damla damla geliyor.
21 gunluk hormon hapı verdi umarım hormonlarim da düzelir bir an önce.
Bazı bünyeler malesef ters tepki verebiliyormus boyle durumlar olabiliyormus düzen kaçabiliyormus .
Umarim biran once iyilesiriz.
Olmaniz gerekiyorsa olun korkmayın tecrubeli bir doktor da olun
Bu arada doktorun polip olabilir dedigi icin histereskopi olmustum ben ama polip yokmus baska seyler varmis onlar duzeltildi .
Umarım iyi geçer sizinki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?