Gebeliğe Hazırlık Sonradan çıkan silik Çizgi yardım lütfen 😒

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-HerseyGuzelOLacak-

İnan ve Yaşa ! 🌺
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
320
148
33
31
Kizlar iyi akşamlar , asilamamin 13.gunundeyim sabah prodictor isimli erken gebelik testni yaptım ve negatif di akşam işten geldiğimde bir bakayim dedim böyle çizgi oluşmuş .sizce bişey varmıdır ya çok heyecanlandım resimde çizgi belli olsun diye efekt yaptım sarılık idrardan değil onu soyliyimde

10 dakika geçtikten sonra oluşan çift çizgi maalesef bir anlam ifade etmiyor. Yalancı pozitiflik deniyor buna da. Hakkında hayırlısı olsun

Bence biraz daha sabredin ben böyle durumlarda son ana kadar test yapılmaması taraftarıyım. Biraz gününüz geçsin baktınız olmuyorsunuz o zaman yapın hem şimdi böyle pozitif olsa bile ikilemde kalıyorsunuz ya gebeysem ya da değilsem şeklinde, olumsuzsa da üzülürsünüz o yüzden bence bekleyin biraz daha
Hiç değilse pozitifse tam sevinirsiniz negatifse de ümitlenmezsiniz

Ah keşke kendime hakim olabilsem için içimi yiyor yarın adet günüm tek tesellim günümun gecmesi

iyi geceler kizlar bugun kan verdim 85 cikti adet gecikmedi henuz sizce nasil
Hayirli olsun muhtemelen hamilesiniz. 2 gün sonra tekrar kan verin. Değer 2 veya üstüne çıkarsa keseyi görmek için 10 gun sonra hastaneye gidin.

Merhaba bende son adetim 2 ekim di 2 kasımda olmam lazımdı nerdeyse 10 gün geçikti 2 güne bir idrar test yapıyorum merakımdan ama negatif 10 gün geçikme negatif gösterip sonra pozitif olan var mıdır ki

Var canım gözün aydın. Benimde böyle olmuştu hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…