- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Bı umutKuruma çizgisi olmuş, 10 dk dan sonra çıkan çizgiler ne yazık ki doğru olmuyor :/
Ah keşke kendime hakim olabilsem için içimi yiyorBence biraz daha sabredin ben böyle durumlarda son ana kadar test yapılmaması taraftarıyım. Biraz gününüz geçsin baktınız olmuyorsunuz o zaman yapın hem şimdi böyle pozitif olsa bile ikilemde kalıyorsunuz ya gebeysem ya da değilsem şeklinde, olumsuzsa da üzülürsünüz o yüzden bence bekleyin biraz daha
Hiç değilse pozitifse tam sevinirsiniz negatifse de ümitlenmezsiniz
10 dakika geçtikten sonra oluşan çift çizgi maalesef bir anlam ifade etmiyor. Yalancı pozitiflik deniyor buna da. Hakkında hayırlısı ol
Hayirli olsun muhtemelen hamilesiniz. 2 gün sonra tekrar kan verin. Değer 2 veya üstüne çıkarsa keseyi görmek için 10 gun sonra hastaneye gidin.iyi geceler kizlar bugun kan verdim 85 cikti adet gecikmedi henuz sizce nasil
Hamile olmasanız bile stresten gecikir bu sefer. Sakin olun dusunmeyin.Ah keşke kendime hakim olabilsem için içimi yiyoryarın adet günüm tek tesellim günümun gecmesi
Sabretmektn başka çarem yokHamile olmasanız bile stresten gecikir bu sefer. Sakin olun dusunmeyin.
Hayırlı uğurlu olsun 85 ne demek ya tabi ki hamilesiniz. Ben öğrendiğimde 13 çıkmıştıSabretmektn başka çarem yokbekleyip göreceğiz bakalım
İki gün sonra yeniden baktırın iki katı olmuşsa
Var canım gözün aydın. Benimde böyle olmuştu hamileydimKizlar iyi akşamlar , asilamamin 13.gunundeyim sabah prodictor isimli erken gebelik testni yaptım ve negatif di akşam işten geldiğimde bir bakayim dedim böyle çizgi oluşmuş .sizce bişey varmıdır ya çok heyecanlandımresimde çizgi belli olsun diye efekt yaptım sarılık idrardan değil onu soyliyimde Eki Görüntüle 2949869
Maalesef negatif cnmVar canım gözün aydın. Benimde böyle olmuştu hamileydim
kizlar carsamba gunu kan vermstm 85 di bugun 125 sorun var gibi dimi?iyi geceler kizlar bugun kan verdim 85 cikti adet gecikmedi henuz sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?