Sonradan değerlenme mevzusu

Ayy konuyla alakasız ama bana durumunuz ilginç geldi. Evlisiniz, öğrencisiniz, eşinle ayrı evlerde yaşıyorsunuz galiba ailelerinde haberi yok ne değişik film gibi anlatsanıza biraz merak ettim :eek:

Ailem biliyor ama söz verdim okul bitene kadar aynı evde yaşamıyoruz. Evleninxe okuyacagima inanmıyorlar :halay: esimle hafta sonları görüşüyoruz ama özledim gel dersem hafta ici de görüşüyoruz. O da okuyor bir yandan. Bende cok eglenceli hem evliyiz hem de sevgili hayatı yaşıyoruz. Bol aksiyon gjfjfhf:KK70:

Ailem biliyor ama söz verdim okul bitene kadar aynı evde yaşamıyoruz. Evleninxe okuyacagima inanmıyorlar :halay: esimle hafta sonları görüşüyoruz ama özledim gel dersem hafta ici de görüşüyoruz. O da okuyor bir yandan. Bende cok eglenceli hem evliyiz hem de sevgili hayatı yaşıyoruz. Bol aksiyon gjfjfhf:KK70:

Neden evlendiniz ki, bu durumda sevgilide kalsanız aynı şey değil miydi :KK70:

Neden evlendiniz ki, bu durumda sevgilide kalsanız aynı şey değil miydi :KK70:
Ben eşimi cok seviyordum o da beni cok seviyordu daha fazla beklemek istemedik. Simdi adamla sevisebiliyorum :KK23: yanlış bir seyler yapmaktansa evli olsunlar diye düşündü aileler de :KK70:

Ben eşimi cok seviyordum o da beni cok seviyordu daha fazla beklemek istemedik. Simdi adamla sevisebiliyorum :KK23: yanlış bir seyler yapmaktansa evli olsunlar diye düşündü aileler de :KK70:
Iyi yapmışsınız, evli olmayınca gece çıkıp istedigimizgibi dolaşamiyoruz, tatile bile gidemiyoruz. Evde beraber oturup film izleyelim, bir şeyler içelim desek namus olayına döner.

Back
X