Arkadaslar merhaba. Cogunuza sacma gelecek biliyorum. Simdi mi aklin basina geldi diyeceksiniz ama evet simdi geldi. Benim 8 aylik bir bebegimvar. Ilk bebegim. Simdi sorun su ki sezeryanla dogum yaptigim icin ilk 1 hafta kv gelip bende kaldi yardimci olmak icin. Sagolsun hakkini yiyemem yemegimi yapti ortaligi toparladi. Hicbirseye elimi surdurmedi. Bebek de dahil! O zamanlar dogumun etkisiyle sanirim cok takmamistim. Daha dogrusu takiyordum ama canim acidigi icin ve acemilikten birsey diyememistim. Simdi o gunler aklime geldikce inanin agliyorum. Hastanede ilk gun bebegimi koynuna alip yatti. Hastanede uyuyup kaliriz bisey olur diye korkmusmus. Ikinci gun eve geldik ben odamda yattim bebekle ayni odada yatti sadece emzirmeye getirdi. Yani hatirladikca kafayi yiyorum niye izin verdim diye. Fotolara bakiyorum. Hastane 1 gunluk odasinda bebek kucaktan kucaga gezmis bi fotoda bile ben yokum. Olanlarda da kenardan cikmisim iste oyle sanki dogurdun isin bitti gibi. Bebek aralikta dogdu. Kis olmasina ragmen devamli yanlarina cagirdilar. Sogukta taksilerde zar zor gittim. Her gittigimizde yanina alip yatti. Emzirmek icin aliyordum 5 dk sonra ya kv ya gorumce bitmedimi diye tepeme dikiliyolardi. Daha 40 i cikmadan ev ev kucak kucak gezdi cocuk. Her kucagina alan agzina bisey dokundurdu yiyecek yalatti vs. Ya simdi artik soyluyorum yapmayin etmeyin diye. O zamanlar salakmisim sesim cikmiyordu. Gelin gorun ki simdi de kimse beni ciddiye almiyor! Biseyi yapmayin diyosam sanki inadima gider gibi yapiyolar. Bu kadar ay sonra niye taktin diyeceksiniz. Gecen ay eltimde dogum yapti. Ilk 15 gun daha bebek kucuk diye gormeye bile gitmediler. Kimse kucaklamadi opmedi. Dokunmadi. Simdide oyle. Kv evine gidince cekilip odaya saatlerce emziriyor. Kimsenin sesi cikmiyor. Benim gunahim neydi yari ac yari tok bebegi elimden aliyordunuz az goruyoruz diye yuzlerine haykirmak istiyorum. Benim bebegimin gunahi neydi kis gunu aksiran tiksiran 30 kisi eve dolusup bebegi kucaktan kucaga gezdirdiniz. Aklima geldikce deliriyorum. Agliyorum inanin. Ilk aylardaki fotolara bakmak bile gelmiyo icimden. Icim aciyo bebegime. bunca vakitten sonra elimden bisey gelmiyor bisey diyemiyorum ama gordukce deliriyorum. Ikinci bebegim plursa alip annemin evine gidicem 20 gun kimse gormesin diyorum kendi kendime.
Kusura bakma ama yumuşak başlı olmak ayrı bişeyEmzirmem icin bana vermezlerdi ki..ben odaya gidip gogsumu acana kadar kucaklarinda tutup anca oyle verirlerdi. Bitene kadar da ya basimda bekliyolardi yada 5 dk bir geliyolardi. Ya anlatsam roman olur boyle sacma sapan hareketler. Bunun adi torun sevgisi degil ya. Baska bisey. Dogru eltimi pek sevmez cekinir de biraz. Ama bana yaptiklari da sevgisinden degil bence beni ciddiye almadiginda. 3 yillik evliyim hic ters bisey dememisimdir. Yumusak basliyim diye tepeme ciktilar diyebilirim. Eltim kendi vermediginden degil. Canina minnet yeterki biri alsin cocugu diye bekliyor ama onunkine de kimse dokunmuyo. Hatta haftasonu ikimozde ordaydik yine herkes benim bebegimin ustune usustu. Onun ki kucaginda bi kosede oturdular. Ben anlamiyorum benim oglum kamu malimi. Cok mu gurbuz dayanikli filan duruyor.
hm. yok canım seni kısyanıyordur. yani senin çocuğunu senden kıskanıyor. birde bak bak gelin ben izin verirsem çocuğunu emzirebilir gibi bi imaj çizmiş aklınca yarım akıl otorite kurmaya çalışmış.sesini çıkartmadığın içindir büyük ihtimalEmzirmem icin bana vermezlerdi ki..ben odaya gidip gogsumu acana kadar kucaklarinda tutup anca oyle verirlerdi. Bitene kadar da ya basimda bekliyolardi yada 5 dk bir geliyolardi. Ya anlatsam roman olur boyle sacma sapan hareketler. Bunun adi torun sevgisi degil ya. Baska bisey. Dogru eltimi pek sevmez cekinir de biraz. Ama bana yaptiklari da sevgisinden degil bence beni ciddiye almadiginda. 3 yillik evliyim hic ters bisey dememisimdir. Yumusak basliyim diye tepeme ciktilar diyebilirim. Eltim kendi vermediginden degil. Canina minnet yeterki biri alsin cocugu diye bekliyor ama onunkine de kimse dokunmuyo. Hatta haftasonu ikimozde ordaydik yine herkes benim bebegimin ustune usustu. Onun ki kucaginda bi kosede oturdular. Ben anlamiyorum benim oglum kamu malimi. Cok mu gurbuz dayanikli filan duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?