Sonradan mesafe koymak mümkün mü?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Mustakbel kv ile arama tamamen mesafe koymak istiyorum artık. Her seyi ben bilirim edalarindan tiksindim. Nisanlima hic yansitmiyorum sinir oldugum seyleri. Kadin iyi niyetli mi kötü niyetli mi anlayamiyorum artik. Gulerek evlendikten sonra sunu yaparsin bunu yaparsin diyor. Hayatimiza cok rahat mudahil olabiliyor bu da benim moralimi bozup, annemin de zoruna gidiyor artik. Annem karismaz bi seyimize kendiniz bilirsiniz der. O uzulunce benim de zoruma gidiyo. Bana bi sey derken 2 kere düşünsün, her ama her seyde fikrini belirtmezse ölür modundan çıksın istiyorum. Mesafe koyucam ama soyle bisi var her seye kosturuyo dugunle ilgili. Peki bu her bi halta karisma hakkini verir mi? Bence hayir sizce? Ve biliyorum gec kaldim ama mümkün mu sonradan mesafe koymak lutfen olsun çünkü

Eklemek istiyorum oglunu doldurucak biri degil bence. Henuz bilmiyorum ama oglunun sadece mutlulugunu isteyen biri oyle oyunlar yapacagini sanmam nisanlimi olayin disinda birakarak tamamen cozmek istiyorum bu konuyu

Karıştığı konuya bi ornek; evlenince calisirsin araba alırsınız. Bunun kararini ben vermeyecek miyim? Ben zaten calisicam ama kendi meslegimi yapmak istiyorum. Bana ornek verdigi is apayrı

Dank diye koymayın ama azar azar koyun.. Dünya iyisi de olsa kv mesafe iyidir..
Samimiyetsiz yakınlık yerine saygılı mesafe olsun bence..
Nasil koyacagimi bilsem. Seviyodum ilgileniyo her seyimizle diye ama sinirlerim bozulmaya basladi artik. Dusuncenize katiliyorum gerçekten.

Kv mutluluğunuz için koşturuyor, negatif bakma hemen. Tatlı dille annecim kendim karar veririm dersin geçersin. Fikirlerini dinler ama uygulamazsın.

Mesafe koyarsan, nişanlın senden soğuyabilir.

Reactions: KV_
Nasil koyacagimi bilsem. Seviyodum ilgileniyo her seyimizle diye ama sinirlerim bozulmaya basladi artik. Dusuncenize katiliyorum gerçekten.

Az öz konuşun ailenizle ilgili sıkıntı vs paylasmayin cok yorum yapmayin haklıyım diyip yarışa girmeyin hehe diyip geçin ama belli etmeyin güler yüzlü olun oğluna annesini şikayet etmeyin yüzeysel olun gibi gibi..
Nasıl biri ona göre hareket edin azıcık idare..
Şu an melek olsa batabilir garip bi donemdesiniz çünkü.. çok önemsemeyin bu dönemi güzel geçirin niye gerilesiniz

Kv mutluluğunuz için koşturuyor, negatif bakma hemen. Tatlı dille annecim kendim karar veririm dersin geçersin. Fikirlerini dinler ama uygulamazsın.

Mesafe koyarsan, nişanlın senden soğuyabilir.
Kirmak ta istemiyorum ama deniycem bunu.

Böyle de ben yipraniyorum ki. Verdigim ornegi okudunuz dimi normal mi sizce nerede calisacagima karismasi ben bunlari kaldiramiyorum bana ailem bu kadar karismadi rahat buyudum kararlarimi hep kendim verdim simdi bocaliyorum.

Çok haklısın sinirlenmekte. Ama bazen duymamak gerek, 1 kulagından girsin, diğerinden çıksın. Yapmak zorunda değilsin ki önemli olan eşin ne diyor bu duruma? O sana destek mi?

Teşekkürler

He he deyip geç, nasip, kısmet, o günler gelsin bakalım falan... Benim en kurtarıcı laflarım.

Tabi ki kendi bildiğimi okurum o ayrı :)

Çok haklısın sinirlenmekte. Ama bazen duymamak gerek, 1 kulagından girsin, diğerinden çıksın. Yapmak zorunda değilsin ki önemli olan eşin ne diyor bu duruma? O sana destek mi?
Dedigim gibi ona yansitmiyorum annesi degil de akrabasi uzerinden bi ornek verdigimde sen tamam de gec zaten her sey senin istediğin sekilde oluyor gibi bi tepki vermisti

Milletin icinde de karisiyor sacma seyler diyiveriyor bi gun bozucam sonra nisanlimla kotu olucaz

Benimki de inan öyle, hatta daha beter olduğuna bile eminim. Benimki uzay yapmış bıdı bıdıda...

Ben artık evimin yuvamın huzuru için bu yolu buldum. İtiraz etsem, daha çok sinir edecek, biliyorum. Ne dese hıhı, bakalım vs. diyorum. Kendi kafama göre takılıyorum. Anlamıyor da. Ben olsam anlarım mesela, demek ki yapmayacak benim istediklerimi diye düşünürüm. Ama onda nerdeee?

Benimki de anlayacak gibi degil valla. Karakter olarak baskin ama pasif olacağı yerleri de iyi biliyor hanimefendi. Oğluna bisi diyemez mesela. E nisanlima desem sana iyilik yaramiyo kadin kosturuyo dese ne diycem? Bozamiyorum da saygidan. He deyip gecsem yine kudurucam. Cikmaza girdim sanki.

Benim kv de öyleydi mesela kendi kafasına göre şuraya git buraya gitme vs. Diyordu.. Ben hersefer "anne ben kocama sorarım o yollarsa giderim vs. " dedim
Ondan izin almayacağımı - almadığımı ona soymadığımı bana izin vermenin yada vermemenin ona düşmediğini anladı..
Ama şimdide bazen kocana bi sor da git diyor yine bi karışma potansiyeli var ayrı mesele
Kadın kısmı çene düşük duramıyo......

Hahaha. Kadin nerden nasi karissam kafasinda demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…