Sonradan mesafe koymak mümkün mü?

Boyle yaparsam nisanlim bozulmaz mi? Annemin yuzune bisi demez mesela asla. Gerci annemde her seye karismazsa olecek hastaligi yok.

Neden bozulsun ki? Sonuçta karşılıklı konuşma şeklinde olacak birşey. Yani annesi fikir beyan ediyorsa sizde beyan edeceksiniz. Asıl susup susup daha sonra canınıza tak edince, o zaman nişanlınıza söylerseniz tepki yapar. Kırıcı olmadan, saygılı bir şekilde.

Evimiz temizleneceği zaman bizim eşimle (o zamanki nişanlım) dışarda işimiz vardı, eve döndüğümüzde salonun düzeni değişmişti.

Ben böyle seviyorum dedi kayınvalidem, gülümsedim güzel olmuş dedim.
Başka bir gün eşime simetri bozuk diye düzelttirdim.

Bu kadar büyütmeye veya dillendirmeye gerek yok.

Nişanlınız ikinizle ilgili şeyleri takıp dolacaksa ohooo...

Siz daha sonra düzeltince kv görüp demedi mi, neden değiştirdiniz diye :) :)

Bence birazda iyi yönden bakmayı deneyin. Eğer ki size karşı bi hatası olursa mesafeyi koyun . ( mesafeyi nasıl koyacağım diyorsanız. Hicbiseyinizi anlatmayarak başlayabilirsiniz. Daha az görüşerek. Özellikle planlarinizdan bahsetmeyerek. En ufak alacağınız birşeyı bile söylemeyecek bu mümkün )
Ben böyle koydum mesafemı kv ile .

Neden bozulsun ki? Sonuçta karşılıklı konuşma şeklinde olacak birşey. Yani annesi fikir beyan ediyorsa sizde beyan edeceksiniz. Asıl susup susup daha sonra canınıza tak edince, o zaman nişanlınıza söylerseniz tepki yapar. Kırıcı olmadan, saygılı bir şekilde.
Tamam teşekkürler

Bence birazda iyi yönden bakmayı deneyin. Eğer ki size karşı bi hatası olursa mesafeyi koyun . ( mesafeyi nasıl koyacağım diyorsanız. Hicbiseyinizi anlatmayarak başlayabilirsiniz. Daha az görüşerek. Özellikle planlarinizdan bahsetmeyerek. En ufak alacağınız birşeyı bile söylemeyecek bu mümkün )
Ben böyle koydum mesafemı kv ile .
Hicbir şeyimi su an da anlatmam valla. Evle ilgili ufak tefekleri beraber aldigimiz icin soylememe gibi bir sey olmuyor ne yazik ki.

Karıştığı konuya bi ornek; evlenince calisirsin araba alırsınız. Bunun kararini ben vermeyecek miyim? Ben zaten calisicam ama kendi meslegimi yapmak istiyorum. Bana ornek verdigi is apayrı
Bende de var benzerinden. 2. Cocugu istemiyomusunuz diyenlere bile daha erken bu buyusun diye kendi atlayip cevap veriyo.

Ben de basta sinir oluyodum suan umursamamaya basladim. Soylediklerini duymamazliktan geliyorum. Ornek verdigim gibi atlayip cevap verdigi durumlarda. O lafini bitirince. Duymamis gibi. Simdilik dusunmuyoruz diye kendi cevabimi veriyorum.
Bazen evet anne diyip tam tersini yapiyorum. 3 senelik evliyiz sanirm farkina varmis olacak ki baya azaldi bu durumlar.

sen istediğin kadar mesafe koy, öyle gıcık bir ırkki onlar, kapıdan kov bacadan girer.. kendileri girmese bile dedikodu haberleri gelir eşten dosttan. sen görüşmezsin eşini rahat bırakmaz, doldururda doldurur. uzak dur kaç elinden geldiğince. ne kadar yakınında olursa o kadar herşeye burnunu sokar. bayramda seyranda misafir gibi takıl işte.

sen istediğin kadar mesafe koy, öyle gıcık bir ırkki onlar, kapıdan kov bacadan girer.. kendileri girmese bile dedikodu haberleri gelir eşten dosttan. sen görüşmezsin eşini rahat bırakmaz, doldururda doldurur. uzak dur kaç elinden geldiğince. ne kadar yakınında olursa o kadar herşeye burnunu sokar. bayramda seyranda misafir gibi takıl işte.
Teşekkürler

Back
X