- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi istiklalll
Ben hediye konusunda bonkörüm sevdiğim bir kişi olursa arkadaşım da dahil olmak üzere onun mutlu olabileceği hediyeyi alır ve fiyatına da bakmazdım belki o yüzdendir benim beklenti içinde olmam. Çünkü kendim için bile küçük takı alırsam altınını alırım ki sonradan bozdurayımzarar etmeyeyim.Gelelim ısınma konusuna bana değer verdiğini görünce içim cız ediyor ama çocuk tip olarak beni tatmin eden biri tipte olmadığı için içim istemiyor . Ama belki ileride tanıdıkça seversem tipi benim gözüme görünmez .
İyi de bonkör olmak başka, söylediğiniz başka bir şey. Herkesin maddi durumu farklı sonuçta. Kimine göre yakut, zümrüt, pırlanta bonkör, kimine göre ufak bir gümüş kolye de bonkör. Değer verdiğimi göstermek için kocamın üstüne araba mı alayım ne yapayım?

Asıl sorunuza gelecek olursak da sonradan insan sevilmez bence. İlk gördüğünde ya da bu yola ilk girdiğinde gönlün kıpırdanmadıysa bir daha zor. Evlilik de sevilmeyen insanla çekilecek çile değil. Ben çok severek evlendim, hala da çok seviyorum kocamı ama bazen "nerden evlendim, evlilik ne biçim bir şey, ne güzel yaşayıp gidiyordum" diyorum yani. Diğer bir noktada da hiçbir şey hissetmediğin adamla sevişemezsin, her gün tecavüze uğradığını hissedersin. Boşver çevreyi. Olmaz bu adamdan.