Öncelikle şu hediye meselesini çok saçma buldum. Adam iyi niyetli bir şey yapmış kabul etmezsin diye. Gümüş tektaşla evlilik teklif etmedi ya? Ne aldığını yazmamışsın. Soruna gelince Sonradan sevgi diye bir şey bence mümkün değil. Sadece akla yatkın tarafları var diye bir adamla evlenilmez. O zaman iyi bir arkadaşınla da evlenebilirsin ne farkı olur hayatındaki özel insandan? Bence hem aşk önemli hem de denklik. İkisinden de olmalı evlilikte. Zaten geçen yıllar aşkı sevgiye dönüştürüp eşleri hayat arkadaşı yapıyor. İlk yıllar o heyecanı, o kalp atmasını yaşamalısın eşinle. Eşlerin birbirine aşkı aradaki hassasiyeti de sağlıyor. Biz eşimle ne kadar tartışsak da sonu hep birimizin karşıdakine kıyamayıp yola gelmesiyle biter

umarım bu güzel duyguyu yaşayabileceğin biri çıkar karşına. Yoksa ilerleyen yıllarda Evliliğinde mutsuz ve agresif olabilirsin. Onunla görülmek bile istemiyorum diyorsun, sen sevgi aşamasına bile gelmemişsin. Bence bu saatten sonra da aşk, heyecan vs olmaz. Uzatmaya gerek yok diyorum ben. Senin de, karşıdakinin de zamanına yazık.