Sonrası keşke mi olacak iyi ki mi?

Mutlu olamam bundan eminim. Beklentilerim az olsaydı belki olurdum ama böyle olamam. Ertelesem değişen ne olabilir ki

Eger kafanız karışıksa diye dedim, net karar verene kadar düşünme süreniz olurdu. Ama eminseniz de yapacak bir sey yok, hakkınizda hayırlısı :)

Egitiminize yönelin bu fırsatla :)

Ne tür bir bağ? Heyecan yok mesela yeterli mi? Ya da uzaktayken özlem. Bana kötü davranmıyor nadiren hatam olduğunda buyutebiliyo ve ben aklıma yazdığım için o düşünceyi hep "zaten aşık değil ki normal böyle yapması" na yoruyorum

nasil atlatsam ki manevi bir bag iste? Senin icine kusku coktan düsmüs zaten. Saygi,güven tabiki önemli ama ask, sevgi olmadanda olmuyor iste. Benzer bir durum yasamistim ama bendede karsi tarafa karsi ask yoktu bununda farkindaydim sonra olmadi zaten. Iliskinize ve kendine biraz zaman verebilirsin ama düzelecegine inanmiyorsan beraber olmanin bir anlami yoktur bana göre. Baskalari ne der diye düsünmek zaten kafeste yasamak gibi birsey. Karari verecek olan sensin cünkü hayat senin hayatin. Bu arada karsi tarafa hic sordunmu?

nasil atlatsam ki manevi bir bag iste? Senin icine kusku coktan düsmüs zaten. Saygi,güven tabiki önemli ama ask, sevgi olmadanda olmuyor iste. Benzer bir durum yasamistim ama bendede karsi tarafa karsi ask yoktu bununda farkindaydim sonra olmadi zaten. Iliskinize ve kendine biraz zaman verebilirsin ama düzelecegine inanmiyorsan beraber olmanin bir anlami yoktur bana göre. Baskalari ne der diye düsünmek zaten kafeste yasamak gibi birsey. Karari verecek olan sensin cünkü hayat senin hayatin. Bu arada karsi tarafa hic sordunmu?
Aşığım seviyorum diyor ben de salagim ya anlamıyorum. Iliskime ve kendime nasıl zaman verebilirim? yani ne şekilde yapacağımı bilmiyorum.

21 yasında daha duyguları dolu dolu yasadıgınız yada yasamanız gereken yastasınız.sanırım bu yüzden erkek arkadasınız asık olmamayı mesele etmezken siz yoklugunu arıyorsunuz.aynı eve girince düzelcegine inanamıyorum acıkcası.asıl o zaman bu asksızlık sizi daha cok rahatsız eder

21 yasında daha duyguları dolu dolu yasadıgınız yada yasamanız gereken yastasınız.sanırım bu yüzden erkek arkadasınız asık olmamayı mesele etmezken siz yoklugunu arıyorsunuz.aynı eve girince düzelcegine inanamıyorum acıkcası.asıl o zaman bu asksızlık sizi daha cok rahatsız eder
:((((( zaten nasıl bir evlilik yapacağımı tahmin edebiliyorum. Haklısınız beklentilerimiz farklı evlilikten onun için o sorun etmiyor

Bence evlenmeniz için yaşınız çok çok genç, hayatı dolu dolu yaşamak varken neden bu acele? Kendinize yatırım yapın eğitim,kurs şayet çalışıyorsanız kariyer gibi hedefleriniz olsun.
Sakın! pişman olacağınız halde çevre ne der diye düşünüp yarım, eksik duygularla bu evliliği yapmayın, nişan atan ne ilk nede son insan olacaksınız.

aşık olmadığın adama nasıl dokunacaksın bence aşık olmadan evlenme
Nişanlımdan ayrıldığımdan beri yaklaşık 1 yıldır aşık olabileceğim birisini bekliyorum
yoksa şimdiye bin kere evlenmiştim aşık olmadan aynı evin içinde olmaz bence

Kararın ne olursa olsun; asla çevreyi düşünme. 3 gün konuşup susuyorlar. Çünkü herkesin evinin içinde ne dertler var; o kapalı kapılar ardında neler yaşanıyor... Üstelik nişanlıdan veya eşten ayrılmak, bir skandal değil; çok olağan bir durum.

sana bunu düşündüren bişey var demekki bence bu hıssın peşinden gıt yasın daha 21 hayata devam edıp kendını toplaman için haylı zamanın var bence 21 22 evlılık için çok erken zamanlar hele ki sevmediğin biri için ...

Bana kalirsa hatalarimi gormezdrn gelmiyor demekki asik degil degerlendirmesi cok yanlis insanlari baskalariyla kiyaslamamak gerekir herkesin kisiligi ve sevgisi takildigi seyler farklidir ben bu tur kaliplardan hoslanmiyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun

Sana bunu düşündürüyorsa aşık değil bana hatta sevmiyor da diyorsan orda sıkıntı var demektir. Bir adam bir kadını seviyorsa kadın hisseder bunu zaten sevildiğini hissettirir.

Sevmediğini düşünüyorsan demek ki sevmiyor. Yaşın daha 21miş aynı yaştayız, sevip sevilmediğin biriyle evlenme kararını iyice düşün.

Sen aşık mısın adama? Belki bu soruyu sordular ama tek tek bakmadım yorumlara.

Bana sanki asıl aşık olmayan, beklediğini bulamayan senmişsin de adamı bahane ediyormuşsun gibi geldi....

Bak canım 17 yaşındayken biriyle çıkmaya başladım. 3 sene çıktık. 20 yaşındayken ben evlenme teklif etti bana. Benim üniversiteyi bitirmeme 2 yıl vardı. Bu yaz nişanlanalım sen okulu bitirince evleniriz dedi.

Düşündüm okul biter bitmez evlenicem niye ki? Bu şimdi çocuk da ister. Ben senin değerli vaktini çalmıyım dedim ve ayrıldık.

27 yaşında eşimle tanıştım 1 sene sonra evlendik. İyi ki daha önce evlenmemişim ve eşimi beklemişim. :KK68:

21 çok erken. İnsan beyni 25 inde tamamlanıyor biliyor musunuz?

Nişanlınla ilgili konu açtın mı başka diye baktım ve mayıstaki konunu okudum. Orada sevdiğim adam diyorsun ve arama azlığından ilgisizliğinden şikayetçisin.
Buradaki konuyu okuduğumdaysa sevmeyen ama çevrem ne der diye zorla sevmediği biriyle evlenecek bir genç görüyorum.
15 günde tüm duyguların bitti mi cidden? Yoksa sadece ilgisiz geldiği o beni sevmiyor serzenişi mi anlamadım?
Bu konuna göre cevap verecek olsam sevmiyorsun millet için bu kadar küçükken yaşın kendini yakma olurdu yorumum çünkü görücü usulü ve aile zoruyla ciddi bir karar almış altından kalkamıyor gibisin.
Ama diğerine bakınca aslında seviyorsun da adamdan yana şikayetlerin var gibi. Sanırım kafan karışık.
Yaşın da çok ufak evlenmek için kafanın karışması da normal. Emin değilsen millet için evlenme. Millet üç gün sonra dedikodusunu yapıp unutur gider sen bir ömür pişmanlıklar keşkelerle yaşarsın.

Back
X