Sonsuza dek bitti...

Devamlı beni eleştiren, yaptığım her harekete attığım mesaja yaptığım konuşmaya dahi dikkat eden,ve artık bana saygısını yitirmeye başlayan birini çözülecek problem olsa da hayatımda tutamazdım..
Bu kadar az kala böyle olmasını istemezdim.. ama artık sabrım kalmamıştı,ne kadar gururlu ve inat olduğumu iyi bilir.. tamamen bitti..

saygı evlenmeden bitmiş
doğru karar vermişsiniz
şimdiki gibi güçlü ve dik durun
birde yanınızda şahit olmasına dikkat edin, muhakkak birileri olsun eşyalarını verirken

Ben de nişan attım hem de deliler gibi severken.
bana küfür etti hakaret etti diye
saygı olmadan evlilikte yürümezdi
onun da beni çok sevdiğini sanıyordum 50 gün sonra başkasıyla nişanlandığını duyunca
iyi ki bitirmişim dedim
11 ay oldu hala aklıma geliyor ama her gün dua ediyorum iyi ki bitmiş diye

Hakkı'nızda hayırlısı olsun.. Bizim küfür felan hiç olmadı, 3.5 yıllık birlikteliğimde bana küfür içeren hiçbir söz kullanmadı..
Ama yukarıda da dediğim gibi, beni devamlı eleştiren geçmişimi devamlı dile getiren bir insanla olamayacağıma karar verdim..

eski açtığınız konulara biraz baktım da...
-3.5 yıldır hiç seni seviyorum demedim..
-Sevmediğimi bile bile sustu, beni bırakmadı. Ahı tutar mı? Sonra karşıma çıkacak kişi de bana aynılarını yaşatır mı?
Gibi sorular sormuşsunuz sürekli.
Biraz bencilsiniz galiba ilişkinizde.
Nişanlınız için sevindim ben. sizin için de hayırlısı olsun. Bu devirde sevilmediğini bile bile ilişkisini kurtarmak için çabalayan erkek zor bulunur. Ve evet, ne yaşattıysan yaşıyorsun.. Ama umarım siz yaşamazsınız.

İkiniz adına da en iyi karar olmuş. Sadece tek taraflı bakmıcam olaya, ki nişanlınızın da gerçekten çok yıprandığını ve çok yorulduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonra ikiniz de iyi insanlarla karşılarsınız. Daha uyumlu, daha anlaşabileceğiz insanlar girer hayatınıza. Sizin için en azından bi '''seni seviyorum'' diyebilmeyi, eski nişanlınız içinse bi ''seni seviyorum'' duyabilmeyi diliyorum :) ve yeni hayatında mutluluklar diliyorum.. :)

eski açtığınız konulara biraz baktım da...
-3.5 yıldır hiç seni seviyorum demedim..
-Sevmediğimi bile bile sustu, beni bırakmadı. Ahı tutar mı? Sonra karşıma çıkacak kişi de bana aynılarını yaşatır mı?
Gibi sorular sormuşsunuz sürekli.
Biraz bencilsiniz galiba ilişkinizde.
Nişanlınız için sevindim ben. sizin için de hayırlısı olsun. Bu devirde sevilmediğini bile bile ilişkisini kurtarmak için çabalayan erkek zor bulunur. Ve evet, ne yaşattıysan yaşıyorsun.. Ama umarım siz yaşamazsınız.

Allah biliyor.. Ben onu seviyordum son 5 aydır felan.. Ama sorunlarımız sevgimden büyük olduğu için hiç söyleme cesareti bulamadım..
Ve bu nişanlılığın evliliğe gitmesi için gerçekten çabaladım.. 11 aydır kendimden feda ettim, eridim bittim..
Allah görmüyor mu bilmiyor mu içimi..
Geçen sene bu Zaman'lar 53 kg iken şuan 43 kg düştüm...

Bir fikir yürüterek cevap yazmak adına eski konularımıza baktım maalesef sizi haksız gördüm sürekli konu açmışsınız ve hep pireyi deve yapmışsın takılardan tutun, babanızın onu arayıp böyle olursa ayrılın demesine kadar, hasta olup o kadar öksürürken umursamayıp ilgilenmeyip, öylesine kalleş dedi diye bozulmanız, sana günaydın mesajı attığı halde günaydın diye bile mesaj yazmayıp başka şeylerle ilgilenmeniz ve o bu serzenişte bulunduğunda kızmanız, facebook hesaplarını silmesini istemeniz daha bir dolu şey olmuş.

Bu çocuk ilgili ama sizden ne yazık ki aynı ilgiyi görememiş kaldı ki bir de kendi çözebileceğiniz sorunlara taa yurtdışındaki babanızı bile karıştırmışsınız. Hep bitti demişsiniz bitmemiş. Bu sefer tamamen bitmiştir umarım çünkü o insana daha fazla eziyet yapmayın bırakın dengini bulsun çünkü siz bu insana aşık değilsiniz.

Allah biliyor.. Ben onu seviyordum son 5 aydır felan.. Ama sorunlarımız sevgimden büyük olduğu için hiç söyleme cesareti bulamadım..
Ve bu nişanlılığın evliliğe gitmesi için gerçekten çabaladım.. 11 aydır kendimden feda ettim, eridim bittim..
Allah görmüyor mu bilmiyor mu içimi..
Geçen sene bu Zaman'lar 53 kg iken şuan 43 kg düştüm...

koskoca 3.5 yılın son 5 ayında anlamışsınız sevdiğinizi. Ve sevdiğinizi anladığınız halde de yaşadıklarınızı,sorunları öne sürerek söyleme cesareti bulamadım demişsiniz. Sevdiğinizi anladığınız halde onu mutlu edecek şeyler söylemediyseniz,sevmediğinizi düşündüğünüz o koskoca 36 ayda kim bilir o neler hissetti içten içe. bi ilişkide tek taraflı değildir elbet olumsuzluklar , ama bu ilişkinin bitmesinde sizin payınız çok gibi geldi bana. Bi insanın sevilmediğini bile bile bir yola baş koyması, ve içten içe yaşadıklarını ,üzüntülerini düşünebiliyor musunuz? O da kendince savunma mekanizması geliştirmiş ,sizin kötü yönlerinizi görmeye başlayarak kendini sizden uzaklaştırmış belki de. son 5 ayda sevmeniz yetmemiş demek ki, ki kime olsa yetmez. sürekli ayrılıkların-barışmaların yaşandığı bir ilişkide güven sarsılır. Bağlanmak istemez insan bir daha karşısındakine.
siz de zor günler yaşıyorsunuzdur elbet. dile kolay 3.5 yıl. umarım bundan sonra mutlu olursunuz. Her ikiniz de.

Back
X