Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
Ona kendımı sonsuza kadar unutturmayacagım . Planıma geleyım şimdiye kadar yeterınce okudunz zaten .
Evlenemedım onunla o bembayaz gelınlıgı gıyemedım . Bu yuzden beyaz uzun bır elbıse alacagım . Dükkanlarına gideceğim o tek basınayken . ÖZenle saclarımı yapacgım bır zamanlar en sevdıgı kokuyu sıkıp karsısına gecegım . Son cumlelerımı kuracagım , dıyecegım son gorusun benı artık , kurtuluyorsun tamamen , bugun bizim düğün gunumuz dıyecgım ve bılegımı kesecegım . Evet bunu yapacagım artık emınım . Ha olurda hastaneye yetırtırır dıye onlem de alacagım . Bİlmşyorum belkı bayılır elını kolunu bagladıktan sonra yaparım . gercı nasıl bayıltırım onu da bılmıyorum . ama onun yanında ölecegım ve hıcır sey yapamayacak . Bir hayat gdecek onun yuzunden . Kanım ala boyasın o beyaz elbıseyı son gördüğüm gozlerde onun gozlerı olsun . BElki yalnızca bır kez pısman olsun neden ona butun bunları yaptım dıye . Bu arada sızınle kafa bulmak falan degıl amacım , istegım bana acımanız da degıl . Sizler benım son dostlarımsınzı . İlk vedalastıklarım belkıde . Sİz mutlu olun ve uzulmeyın ben olamadım . Artık herkes mutlu olsun