• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonsuza kadar

Neden böyle bir yaziyi yazmak gereği duydunuz. Illa kizin intjar etmesini mi istiyorsunuz? Destek vermicekseniz bir kardeşinize, hic yazmayin bence.
Yazdigimdan ne anladiniz gercek olmasini istemiyoruz yani bu kadar kolay olmamali insanin kendine kiymasi demek istedim .

ya benı tanımıyorsunz bıle ben sıze ne yaptım neden ofke kusuyorsunuz bana , ne zararım oldu sıze , neden bu asagılama . sızın gıbı ınsalar yuzunden ınsalar oluyor , toplumun o kadar buyuk rolu var kı

Yazdigimdan ne anladiniz gercek olmasini istemiyoruz yani bu kadar kolay olmamali insanin kendine kiymasi demek istedim .

Tamamda canim, bu kardeşimiz zaten hassas, bunlari duymak istemiyor.. Belki niyeti azicik ilgi, yada değerli oldugunu bilmek istiyor. Ama siz bunkizin üstünüze giderseniz.. dahada gözü kara ve kendisini ezik, değersiz hisseder. Yapmayin lütfen

ya benı tanımıyorsunz bıle ben sıze ne yaptım neden ofke kusuyorsunuz bana , ne zararım oldu sıze , neden bu asagılama . sızın gıbı ınsalar yuzunden ınsalar oluyor , toplumun o kadar buyuk rolu var kı

Anladinmi özelde simdi dana nedemek istedigim?

pekı dalga gecmek bu cok mu ınsanca , hayır bırısı olmeyı ısterken bıle ınsanlar ondan ne ıstıyor anlamıyırum . tamam sıze gore cok salagım , aptalım , ergenım vesaıre . Ama neden bu asagılama gercek olma ıhıtmalı sızı korkutmuyor mu ben boyle asagılıyorum ama ya gercekse dıye . ıkı kere dusunun bır sey yazarken . Ölmeyı ısteyen bır ınsan zaten yeterınce yalnızdır ve uzulmustur dahasına gerek var mı
Iste bizde diyoruz ki ,degmez sana deger vermeyen birine deger verip kendini bu kadar uzme

pekı dalga gecmek bu cok mu ınsanca , hayır bırısı olmeyı ısterken bıle ınsanlar ondan ne ıstıyor anlamıyırum . tamam sıze gore cok salagım , aptalım , ergenım vesaıre . Ama neden bu asagılama gercek olma ıhıtmalı sızı korkutmuyor mu ben boyle asagılıyorum ama ya gercekse dıye . ıkı kere dusunun bır sey yazarken . Ölmeyı ısteyen bır ınsan zaten yeterınce yalnızdır ve uzulmustur dahasına gerek var mı

Ölmeyi isteyen insan "bana yardım edin beni kurtarın bu fikirden" diye konu açsın.
Ben intihar edeceğim planım bu hadi eyvallah
İnsanlar size ters psikoloji uyguluyor olır da aklınız başınıza gelir diye.
Eğer intihar ederseniz arkanızdan düşünülecekleri yazıyor.

Oyle gunler yasadim ki olmek icin binlerce sebebim varken dik durdum yaptiklarim yasadiklarim bana yapilanlar gozumun dondugu anlar oldu olumu dusunmedim mi dusundum o an kim geldi aklima biliyor musun tovbe . gittim abdest aldim saatlerce namaz kildim hemde hic usanmadan hickiriklara bogularak tovbe ettim ve merhamet edenlerin en merhametlisi olan rabbimize sigindim cunku rabbim oyle guzel kapilar aciyor ki acizliginden utaniyorsun simdi at bu dusunceyi aklindan git iki rekat namazini kil inanki bu daha iyidir senin icin

Öfkelendik elbette
24 yaşında genç bir kadın çıkmış sevdiğim adam için kendimi öldüreceğim diyor.
Keşke öfke olsa tırnaklarımı kemiriyorum hırsımda.

Ben niye ölüyom yav gitsin o gebersin :D ağır sacmalamissin. Ben asla bir başkası icin ölemem. Yok yani gerçekten ölemem. Sonra dedem üzülür kendine gelemez zaten yaşlı yazık. Babam kalp hastası kalbine iner. Kardeşim staj yapıyor mesleğini eline alicak. Ben ölürsem okula gidemez üzüntüden geleceği mahvolur. Ama sen düşüncesiz olduğun icin bu kafayla çok yaşamazsın zaten...

Öfkelendik elbette
24 yaşında genç bir kadın çıkmış sevdiğim adam için kendimi öldüreceğim diyor.
Keşke öfke olsa tırnaklarımı kemiriyorum hırsımda.
tamam kurtarın benı , kurtulayım , kım ıster yoksa mutsuzlugu olmeyı

Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
Ona kendımı sonsuza kadar unutturmayacagım . Planıma geleyım şimdiye kadar yeterınce okudunz zaten .
Evlenemedım onunla o bembayaz gelınlıgı gıyemedım . Bu yuzden beyaz uzun bır elbıse alacagım . Dükkanlarına gideceğim o tek basınayken . ÖZenle saclarımı yapacgım bır zamanlar en sevdıgı kokuyu sıkıp karsısına gecegım . Son cumlelerımı kuracagım , dıyecegım son gorusun benı artık , kurtuluyorsun tamamen , bugun bizim düğün gunumuz dıyecgım ve bılegımı kesecegım . Evet bunu yapacagım artık emınım . Ha olurda hastaneye yetırtırır dıye onlem de alacagım . Bİlmşyorum belkı bayılır elını kolunu bagladıktan sonra yaparım . gercı nasıl bayıltırım onu da bılmıyorum . ama onun yanında ölecegım ve hıcır sey yapamayacak . Bir hayat gdecek onun yuzunden . Kanım ala boyasın o beyaz elbıseyı son gördüğüm gozlerde onun gozlerı olsun . BElki yalnızca bır kez pısman olsun neden ona butun bunları yaptım dıye . Bu arada sızınle kafa bulmak falan degıl amacım , istegım bana acımanız da degıl . Sizler benım son dostlarımsınzı . İlk vedalastıklarım belkıde . Sİz mutlu olun ve uzulmeyın ben olamadım . Artık herkes mutlu olsun
öldüğünde kalırsın aileni rezil edersin adama da hiçbirşey olmaz

Yapma. Ben de alay edecektim ama vazgeçtim. Önünde uzun güzel bir hayat olacak. Sokak erkek dolu. Bir erkek için niye canına kıyıyorsun ya?
Saçmalama lütfen.

Kalbinin duracağı, nefesinin kesileceği an belli. İnansanda inanmasanda bu yazılmış.

Sen bileğini de kessen kafana silahta dayasan ölümün o ana yazılmamışsa kalbin durmayacak.

Sürüneceksin, komada yatacaksın belki sadece beynin çalışacak kalan heryerin felçli kalacak.

Ha o ana ölümün yazılmışsa, zaten kesilecek nefesinin vesilesi sen olacaksın.

Hangisini istersin?

tamam kurtarın benı , kurtulayım , kım ıster yoksa mutsuzlugu olmeyı

Kurtul
Çok ama çok kolay.
Önce istemen lazım. O içindeki aşk sevgi her neyse onu bir güzel hırsa çevireceksin.
İnadına iyi
İnadına güzel
İnadına güçlü olacaksın
Psikolojik tedaviyse tamam, 1mg lık hap sana destek olacak belki bunu sakın azımsama.
Büyümüş yıldıznameymiş onları hiç takma düşünme.
Sen bir insansın ve her insan yaşamayı yaşlanmayı hakkeder. Yazık değil mi o güzel canına, o tatlı canına, o güzelim gençliğine?
Hem de elalemin iti kopuğu için.
Sevmesin seni boşver kendi salaklığı ama bir gün karşına biri çıkacak bunu biliyorsun. O gün geldiğinde iyi ki diyeceksin.
37 yaşımdayım neler yaşadım neler ama intihar asla düşüncem olmadı. Elin köpeği için hayatımdan vaz mı geçeyim? Tüm ihtimallerimden mutlu olma şansımdan sevip sevilme fikrinden vaz mı geçeyim?
Yok çyle bir şey can benim, keyif benim.

Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
Ona kendımı sonsuza kadar unutturmayacagım . Planıma geleyım şimdiye kadar yeterınce okudunz zaten .
Evlenemedım onunla o bembayaz gelınlıgı gıyemedım . Bu yuzden beyaz uzun bır elbıse alacagım . Dükkanlarına gideceğim o tek basınayken . ÖZenle saclarımı yapacgım bır zamanlar en sevdıgı kokuyu sıkıp karsısına gecegım . Son cumlelerımı kuracagım , dıyecegım son gorusun benı artık , kurtuluyorsun tamamen , bugun bizim düğün gunumuz dıyecgım ve bılegımı kesecegım . Evet bunu yapacagım artık emınım . Ha olurda hastaneye yetırtırır dıye onlem de alacagım . Bİlmşyorum belkı bayılır elını kolunu bagladıktan sonra yaparım . gercı nasıl bayıltırım onu da bılmıyorum . ama onun yanında ölecegım ve hıcır sey yapamayacak . Bir hayat gdecek onun yuzunden . Kanım ala boyasın o beyaz elbıseyı son gördüğüm gozlerde onun gozlerı olsun . BElki yalnızca bır kez pısman olsun neden ona butun bunları yaptım dıye . Bu arada sızınle kafa bulmak falan degıl amacım , istegım bana acımanız da degıl . Sizler benım son dostlarımsınzı . İlk vedalastıklarım belkıde . Sİz mutlu olun ve uzulmeyın ben olamadım . Artık herkes mutlu olsun
Arkadaşım inan veya inanma ama hayat çok güzel be. Gençsin daha. Bak Yıldız Tilbe'yi bilir misin? Yıllar önce bir adamı seviyor ve adam evli. Ama Yıldız Tilbe o kadar seviyor ki bugün kült sayılan 2 kadın bir adam. Nereye gitsen sen sür köle diye. Sensiz ölürüm cennette dizelerini yazıyor. Yetmiyor üzüntüsünden kanser oluyor. Tedaviler filan kolan derken aradan yıllar geçiyor ve o adam karısından boşanıp Yıldız Tilbe'de alıyor soluğu. Uğruna şarkılar yaptığı, kanser olduğu adamı istemiyor Yıldız Tilbe. Kendi değerini fark ediyor çünkü. Bugün ninni söylese dertleniriz. Hayatta her şey geçiyor. Aşk da, üzüntü de, kötü günler de. Bu yüzden güzel hayat. Emin ol kimse günlük güneşlik değil. Hayat günlük güneşlik olmak zorunda da değil. Sonbahar soğuktur ama dökülen yapraklar güzeldir. Bu yüzden zaman ver kendine. Hobi bul ,Spor yap, Sabahları erken kalk ve yürü. Yürürken çocuklara bak. Hayat güzel değmez hiçbir şey için. İnsanlar dağ gibi çocuklarını kaybediyorlar yine de dayanıyorlar.

Son düzenleme:
Kurtul
Çok ama çok kolay.
Önce istemen lazım. O içindeki aşk sevgi her neyse onu bir güzel hırsa çevireceksin.
İnadına iyi
İnadına güzel
İnadına güçlü olacaksın
Psikolojik tedaviyse tamam, 1mg lık hap sana destek olacak belki bunu sakın azımsama.
Büyümüş yıldıznameymiş onları hiç takma düşünme.
Sen bir insansın ve her insan yaşamayı yaşlanmayı hakkeder. Yazık değil mi o güzel canına, o tatlı canına, o güzelim gençliğine?
Hem de elalemin iti kopuğu için.
Sevmesin seni boşver kendi salaklığı ama bir gün karşına biri çıkacak bunu biliyorsun. O gün geldiğinde iyi ki diyeceksin.
37 yaşımdayım neler yaşadım neler ama intihar asla düşüncem olmadı. Elin köpeği için hayatımdan vaz mı geçeyim? Tüm ihtimallerimden mutlu olma şansımdan sevip sevilme fikrinden vaz mı geçeyim?
Yok çyle bir şey can benim, keyif benim.
kurtulacagım kurtulmalıyım

Bacım bir kendine gel silkelen ssnğnle yaşımız aynı, yaşadıklarımız farklı ama bir arkadaş olarak söylüyorum sen bu şekilde onun Can ını acıtamazsın ki olan sana güzel geleceğine, ailene olur. Hiçbir insan oğlu değmez ki Canından daha değerli. Lütfen bu yazdıklarımı dikkate al. Kendin için bişeyler yap, bakımlı ol spora yazıl destek al bu hayatta kendinden başkasına da değer verme tabii sana değer veren aileni de şakın unutma

Oyle gunler yasadim ki olmek icin binlerce sebebim varken dik durdum yaptiklarim yasadiklarim bana yapilanlar gozumun dondugu anlar oldu olumu dusunmedim mi dusundum o an kim geldi aklima biliyor musun tovbe . gittim abdest aldim saatlerce namaz kildim hemde hic usanmadan hickiriklara bogularak tovbe ettim ve merhamet edenlerin en merhametlisi olan rabbimize sigindim cunku rabbim oyle guzel kapilar aciyor ki acizliginden utaniyorsun simdi at bu dusunceyi aklindan git iki rekat namazini kil inanki bu daha iyidir senin icin
Aynı ben :KK200: insanın kendini en iyi hissettiği, tüm kötülüklerden uzak yerde, secdede :KK200:

Back
X