Sonu boşanma olacak ama gardımı nasıl almalıyım

Umutsuz olmayın. Yinede yapabilirsiniz ayrılmayı ve iki yavrunuzla hayatınızı idame ettirmeyi..güçlü bir kadın imajı yarattınız kafamda..eşiniz sorumsuz ilgisiz ve sevgisiz.evinizi otel gibi kullanıyor sizide çocuk bakıcısı. Buna ne kadar daha tahammül edebilir ki bir kadın.?

Size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki çocuklar olmasa üstümdeki kıyafetle arkama bile bakmadan giderim.iyi bir mesleğim var uzun zaman ara vermiş olsam da ortalama bir ünvanla başlayıp hayatımı idame ettirebilirim.
Yolda görsem selam vermeyeceğim yapıya sahip kendisi ve ailesi o derece görgüsüz ve cahiller
ahhh canım :( bız kadınlar ne kadar kendımze guvensekte bu dunyaya guvenımız yok kı :( emınım kı calısarak evlatlarını cok ıyı bır sekılde yetıstırebılırsın ama bızım toplum tabularııı!! Pekı 2. Secenek olarak dusundugun bır cozum yolu var mı canım. Esını sen tanıyorsun zayıf bır noktası vardır ıflah olmaz mı dersın :(

Eşinizin ayrılmasını bekliyorsunuz.güçsüz hissediyorsunuz ve ne yazık ki hala seviyorsunuz.Allah yardımcınız olsun
Bana ve çocuklarıma karşı vicdansızlıklarını gördükten sonra sevgim diplerde bir yerde ben kendimi acınacak duruma düşürmeden bu adamdan kurtulmak istiyorum.5 kuruşsuz özgüvensiz 2 çocukla ne yaparım bunu düşünüyorum mantıklı olmam lazım artık yoksa beni de sağlığımıda bitirecek

Umutsuz olmayın. Yinede yapabilirsiniz ayrılmayı ve iki yavrunuzla hayatınızı idame ettirmeyi..güçlü bir kadın imajı yarattınız kafamda..eşiniz sorumsuz ilgisiz ve sevgisiz.evinizi otel gibi kullanıyor sizide çocuk bakıcısı. Buna ne kadar daha tahammül edebilir ki bir kadın.?
Evet güçlüyüm şükür mesleğim var çalışmaya başlayacağım ilk hedefim bu ne kadar zorluk çıkarsalarda ve bunu boşanmadan yapacağım.
Ailesi arkadında ve güçlü oldukları için beni acıtmak için her türlü pisliği tasarlayacaklardır.onların üstedinden nasıl gelirimle düşünmekteyim

ahhh canım :KK43: bız kadınlar ne kadar kendımze guvensekte bu dunyaya guvenımız yok kı :KK43: emınım kı calısarak evlatlarını cok ıyı bır sekılde yetıstırebılırsın ama bızım toplum tabularııı!! Pekı 2. Secenek olarak dusundugun bır cozum yolu var mı canım. Esını sen tanıyorsun zayıf bır noktası vardır ıflah olmaz mı dersın :KK43:
Komple zayıf kendine güveni yok mesleği yok aç kalsa yapabileceği bir şey yok. Sırtını ailesine ve gücüne dayadığı için sadece nefes alıyor.
Yanımızda surat 5 karış eve gelen misafirede aynı
Ama kendi arkadaş ya da aile ortamında ağız kulaklarda
Başka bir çözüm yolu bulamamaktayım çocuklarımı da alır giderim dediğimde bizi sık sık evden kovduğu için; al p...ç lerini git demiştir defalarca

Komple zayıf kendine güveni yok mesleği yok aç kalsa yapabileceği bir şey yok. Sırtını ailesine ve gücüne dayadığı için sadece nefes alıyor.
Başka bir çözüm yolu bulamamaktayım çocuklarımı da alır giderim dediğimde bizi sık sık evden kovduğu için; al p...ç lerini git demiştir defalarca
canım o zaman ona sezdırmeden bır kac planlama yap kı bıranda cocuklarınla ortada kalma sonnrada o adamın bır metre bıle yanına yaklasama :(

Yazmayayim.dedim de o p...cleri kimden olmus oda ozaman o...cocuguymus .. uulan adaam gul gibi saglikli evladin var halin vaktin yerinde gul gbi seni idare eden karin hayatini cocuklarina adamis bir anne neyin tribindesin lan sen=..!! Hanni demissinz yaa aaldatsada vs vs bseler eminim onuda yapiyordr ki siz okadr yilmis bezmissinz ki gormuyorsunuzdr... Allahim tezelden size ve evlatlariniza hayrli kapilar acsin...

Bu kadar ilgisiz sorumsuz bir adamın çocukları almak isteyeceğini sanmıyorum....(en fazla nafakada sorun yaratır)
Bir kaç ihtimal var bence..
Kararlı bir şekilde hiç cirkinleşmeden bir iş bulup boşanmak istediğinizi söyleyeceksiniz ve hemen harekete gececeksiniz.
O başta belki inanmayacak ama sizdeki hareketlenmeyide görecek ve ya işine geldiği gibi bırakıp gidecek yada toparlayacak..
Bunu konusup anlasamam diyorsan gizliden yapacaksın..
Şimdilik sadece iş bulup ee madem para var eve bir kadın tutup hayata atılacaksınız ve 1 sene kadar sabredip biriktirecek sonra hayatınızı kuracaksınız..
Harekete gecmelisiniz.
Sizin durumunuzda olan ve "keşke bir mesleğim olsada kurtulabilsem" diyen o kadar zor durumda kadın varki..
Çare sizsiniz.

Bu kadar ilgisiz sorumsuz bir adamın çocukları almak isteyeceğini sanmıyorum....(en fazla nafakada sorun yaratır)
Bir kaç ihtimal var bence..
Kararlı bir şekilde hiç cirkinleşmeden bir iş bulup boşanmak istediğinizi söyleyeceksiniz ve hemen harekete gececeksiniz.
O başta belki inanmayacak ama sizdeki hareketlenmeyide görecek ve ya işine geldiği gibi bırakıp gidecek yada toparlayacak..
Bunu konusup anlasamam diyorsan gizliden yapacaksın..
Şimdilik sadece iş bulup ee madem para var eve bir kadın tutup hayata atılacaksınız ve 1 sene kadar sabredip biriktirecek sonra hayatınızı kuracaksınız..
Harekete gecmelisiniz.
Sizin durumunuzda olan ve "keşke bir mesleğim olsada kurtulabilsem" diyen o kadar zor durumda kadın varki..
Çare sizsiniz.
Bana karşı hiç bir haklı yanı yok sırf canımı acıtmak ve gücünü kullanmak için çocuklar üzerinden tehdit edecek beni yoksa bakmak ya da ayrı kalamamaktan değil.
Sessiz sakin bir iş bulup kendi ayaklarımın üzerinde durup boşanmalıyım haklısınız

Kesinlikle iş bulmalıyım ve düşünmekten kurtulmalıyım önce sağlığımdan olacağım aksi takdirde
Canım öncelikle çalışmaya başla, sonra da bugünden başlamak üzere boşanmada elini güçlendirecek kabıtlar toplamaya başla.
Bu şekilde ömür çürütülmez, hani kocalık yapmaz da çocuklarına düşkün olur anlarım ama bu adamdan bi nane olmaz.

Duygusal olarak bu kadar çöküntüdeysen kimseyi çekmek zorunda degikdin evide kendisinin olsun arabasida sen huzurlu olda.

Direk tek çözüm bende çocuklar kreşe gidecek yaşta ise mesleğinize geri dönmeniz.

Kesinlikle iş bulmalıyım ve düşünmekten kurtulmalıyım önce sağlığımdan olacağım aksi takdirde
arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum. bence sen güçlü bir kadınsın. çocukların da artık büyümüşler yani %100 anne yanına ihtiyaçları kalmamış artık.
madem meslek sahibisin ve istediğin zaman iş bulabilirsin bu gücünü kullan. kimisi sana hemen boşan diyor ama ben sana bu adam seni kullandığı gibi sen de kullan biraz diyeceğim.
öncelikle işini bul. madem gelir iyi çocuklarını iyi bir kreşe verin versin parasını herif. sen de gelirinle iyice bir birikim yap.
bir süre görmezden gel. zaten çalışacağın ve birikim yapacağın için biraz kendini toparlarsın bu sürede.
vardır muhakkak altının akçen. bozdur para olarak birikiminin üstüne kat. hatta herifin verdiklerinden artırabiliyorsan yine altın al at kenara.
kimse kusura bakmasın ama bu adam bunları hak ediyor.
hemen boşanırsan o pislik için kurtuluş olur. sen zaten güçlü bir kadınsın bütün bunları yapabilirsin.
bence hemen boşanıp ailenin yanına sığınma. bir ömür evin iyiydi diyecekler yine huzur bulamayacaksın.
boşandığında kendi evini kuracak paran olsun cebinde.
huzur her şeyden önemli ama bunun için maalesef para lazım.

Cocuklarin krese gidebilecek yastalar, once ise basla...
Sonra gizli kayit vs. isine girmeden (kisi haklari dolayisiyla zor duruma dusebilirsiniz) kanit toplayin, komsular sahit demissiniz vs.
Ayrica cocuklari falan alamaz, calisan bir anne olacaksiniz, kimse bir hatanizi onunuze suremez, bunu problem yapmayin, ekstrem bir durum olmadan cocuklar anneye veriliyor diye biliyorum.
Zaten tek basiniza yasiyorsunuz, bosaninca en azindan o surati cekmezsiniz.
Keske siddet gordugunuzde darp raporu alsaymissiniz...

Bazen dedim aldatılsam bile bu durumdan daha iyi kendi çeker gider ya da göstermelik de olsa çocuklarına iyi davranır ben bana karşı sevgi ilgiden geçtim artık
offfffffff şu cevabınız bile ne kadar bittinizi gösteriyor

artık aldatsa da çekip gitse ,şu yaşadıklarımdan iyidir diyorsunuz

bunları düşünüyorsanız bu evlilik bitmiştirr..
biraz paranız varsa ,elinizden de bir iş geliyorsa ,
düşüneceğin ne kalıyor geriyee

E ablacım sen de böyle bi adamdan ne diye iki çocuk yapıyorsun? Sığınma evleri niye var? Şiddet gördüğün anda darp raporuyla boşanma davasında zaten baya nafaka alabilirdin. Hiç birşey olmasa, bir dönem sığınma evinde kalıp, işe başlayıp düzen oturtunca çocuklarını da alabilirsin. Hiç birşey çabalamadan olmuyor. Ömür boyu acı çekmektense bir dönem zor yaşayıp sonra rahata ermek daha iyi. İlle de boşanamam dersen, o yokmuş gibi, bekar gibi yaşa. Takma kafana. Umursama adamı, ne hali varsa görsün. İkisinden birini seçmen lazım. Bunca senedir sorumluluk sahibi olmayan bir adam, bundan sonra da ADAM olmaz.

arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum. bence sen güçlü bir kadınsın. çocukların da artık büyümüşler yani %100 anne yanına ihtiyaçları kalmamış artık.
madem meslek sahibisin ve istediğin zaman iş bulabilirsin bu gücünü kullan. kimisi sana hemen boşan diyor ama ben sana bu adam seni kullandığı gibi sen de kullan biraz diyeceğim.
öncelikle işini bul. madem gelir iyi çocuklarını iyi bir kreşe verin versin parasını herif. sen de gelirinle iyice bir birikim yap.
bir süre görmezden gel. zaten çalışacağın ve birikim yapacağın için biraz kendini toparlarsın bu sürede.
vardır muhakkak altının akçen. bozdur para olarak birikiminin üstüne kat. hatta herifin verdiklerinden artırabiliyorsan yine altın al at kenara.
kimse kusura bakmasın ama bu adam bunları hak ediyor.
hemen boşanırsan o pislik için kurtuluş olur. sen zaten güçlü bir kadınsın bütün bunları yapabilirsin.
bence hemen boşanıp ailenin yanına sığınma. bir ömür evin iyiydi diyecekler yine huzur bulamayacaksın.
boşandığında kendi evini kuracak paran olsun cebinde.
huzur her şeyden önemli ama bunun için maalesef para lazım.
arkadaş benim yazacaklarımı yazmış,,

iyi bir işiniz varmış bırakmışsınız hata olmuş bu eşinize hep orada olduğunuzun sorumlulukları hep aldığınızın kozunu vermişsiniz işini bırakmamalıydınız ama olmuş bir kere madem düzelmiyor alın çocukları gidin ailenize onlar baksın çocuklara siz çalışın eve de katkınız olur. Olmadı başka ev açarsınız nafaka da verecek eşiniz mecbur geçinirsiniz yani. Benim annem ilkokul mezunuyken hiç çalışmamışken 15 senelik evliliğini bitirdi ailesi memleketteydi gidemezdi de yeni bir hayat kurdu iş buldu çalıştı yani boşanamam güvencem yok diyenleri anlamıyorum o yüzden.

Ben olsam bosanirim
Oyle de boyle de hersey benim ustumdeyse kocaya neden ihtiyacim olsun?

Back
X