Sonu boşanma olacak ama gardımı nasıl almalıyım

Aynen.
Bu durumda olsam açıkçası boşanmaya cesaret edemezdim.
Mesleğini bırakması tam bir fiyasko.
Yaşım 38.
ALLAH izin verirse gücüm yettiği yere kadar çalışmak istiyorum.

Aynen.
Bu durumda olsam açıkçası boşanmaya cesaret edemezdim.
Mesleğini bırakması tam bir fiyasko.
Yaşım 38.
ALLAH izin verirse gücüm yettiği yere kadar çalışmak istiyorum.
Ben de öyle neden boşanayım ki yıllarca böyle yaşamışım şimdi kökten değişikliğe ayak uyduramazdım. Artık susacak oturacak yerinde
Ablam mısın yani benim ?

gerçekler acı ne yazıkki ve iki tane çocukla yaşayacağı mağduriyet gün gibi ortada eğer şiddet aldatma olsa asla kal demezdim ama dediğim gibi sadece maddi imkanlarını kullandığı sponsor gibi görüp keyfine bakacak ve kendine birikim yapmaya çalışacak

7 yılda birikim yapmamış bulunduğu anı yaşamış. O konuda bir şey yapacağını sanmıyorum

7 yıl da gezdik tozduk yedik içtik rahatça çocuklarla,ben 3-4 yıl kadar çalıştım.pandemide ayrılmak durumunda kaldım.
7 yıl önceye göre birikimim var fakat bir düzen kuracak kadar.şu an iş arayışındayım.çocukların özel okula gidiyor özel kurs vs destek alıyoruz.kendime ait aracım var.alıştığımız standartı düşürmeden yaşamak amacındayım.şu an şiddet yok fakat öncesinde oldu.dolayısı ile kanıt yok elimde boşanma aşamasında.Ekonomik zorluğun farkındayım bu ülkenin vatandaşı olarak.bir daha dünyaya gelmeyeceğimede eminim

Boşanacak mısınsız

Şu durumda olsam ben de boşanmam diyenlerdenim. Napıcam ki 2 çocukla, bu krizde bi başıma, hem boşanmak için elimde doğru düzgün bir gerekçe yok, iş yok güç yok, işverenler 40 yaşında uzun yıllar çalışma hayatı olmayan birini de kollarını açmış beklemiyor, bağlanan nafakalar komik miktarlar zaten? Elimin altında her şey var, ben çocuklarım ile kıt kanaat yaşarken herif ayak bağından kurtulup bekar hayatına mı aksın? Yok öyle. Zaten en deli zamanlarına katlanmışım, herif az buz durulmuşken şimdi zorum ne?

Boşandığında hiç birine sahip olamayacaksın, bu seferde bundan dolayı mutsuzum diyeceksin. Anlattığına göre aylık giderin en aşağı 20 bin. Asla karşılayamazsın bunu.

Evliliğinize destek olmuyorlar ama hala evlisiniz.
Çalışmanıza destek olmuyorlar diye neden çalışmamazlık ediyorsunuz? Başlayın işe. Gerekirse kavgayla, gürültüyle... Bakıcı parasını öder o herif de, madem hazır yiyici size de yedirecek mecbur.Bir iş olayını halledin kendi sağlamlığınızı alın da sonra kurtulun bu insan kılıklı şeyden. Çocuklar bile anlamış ne mal olduğunu. İkiyüzlü olmaktan başka çareleri yok, bu tip hallerine takılmayın ve onları aile gibi görmeyi de bırakın. Beklenti oluşturabileceğiniz bir aile yapınız yok. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kurtulursunuz.
Hiç şaştığınız görmedim. İmkanı varken evi için çalışmayan erkek iyi insan da değildir, olamaz çünkü kendini gerçekleştirmiş hissetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…