Sonu boşanma olacak ama gardımı nasıl almalıyım

Kendi mesleği de varmış. demek ki bu şekilde yaşamak işine gelmiş. mutsuz olmak çok umurunda değilmiş ki devam etmiş evliliğe. Şimdi 40 yaşındayım diyor bu saatten sonra hiç boşanmaz. İstediği gibi harcıyor istediği gibi geziyor. Sevgisizliğe de alışmış.
Aynen.
Bu durumda olsam açıkçası boşanmaya cesaret edemezdim.
Mesleğini bırakması tam bir fiyasko.
Yaşım 38.
ALLAH izin verirse gücüm yettiği yere kadar çalışmak istiyorum.

Aynen.
Bu durumda olsam açıkçası boşanmaya cesaret edemezdim.
Mesleğini bırakması tam bir fiyasko.
Yaşım 38.
ALLAH izin verirse gücüm yettiği yere kadar çalışmak istiyorum.
Ben de öyle neden boşanayım ki yıllarca böyle yaşamışım şimdi kökten değişikliğe ayak uyduramazdım. Artık susacak oturacak yerinde
Ablam mısın yani benim ? 😁

Normalde şu mesaja beğenmedim atarım ama düşündüm ki konu sahibesi 7 yılda kendisine hiç bir şey katmamış.
Bence de bu kadar sene madem bu adamın kahrını çekmiş ve kendini hiç bir şekilde egitemeyecekse ve mutluluğu da aramaya uzak bir bayan olduğunu da düşündüğümden adamı sadece çocuklarına bir baba faktörü görüp en azından bu süreçte akıllanıp kendini geliştirip çocukları için bir şeylerler yapmalı.
gerçekler acı ne yazıkki ve iki tane çocukla yaşayacağı mağduriyet gün gibi ortada eğer şiddet aldatma olsa asla kal demezdim ama dediğim gibi sadece maddi imkanlarını kullandığı sponsor gibi görüp keyfine bakacak ve kendine birikim yapmaya çalışacak

gerçekler acı ne yazıkki ve iki tane çocukla yaşayacağı mağduriyet gün gibi ortada eğer şiddet aldatma olsa asla kal demezdim ama dediğim gibi sadece maddi imkanlarını kullandığı sponsor gibi görüp keyfine bakacak ve kendine birikim yapmaya çalışacak
7 yılda birikim yapmamış bulunduğu anı yaşamış. O konuda bir şey yapacağını sanmıyorum

7 yıl da gezdik tozduk yedik içtik rahatça çocuklarla,ben 3-4 yıl kadar çalıştım.pandemide ayrılmak durumunda kaldım.
7 yıl önceye göre birikimim var fakat bir düzen kuracak kadar.şu an iş arayışındayım.çocukların özel okula gidiyor özel kurs vs destek alıyoruz.kendime ait aracım var.alıştığımız standartı düşürmeden yaşamak amacındayım.şu an şiddet yok fakat öncesinde oldu.dolayısı ile kanıt yok elimde boşanma aşamasında.Ekonomik zorluğun farkındayım bu ülkenin vatandaşı olarak.bir daha dünyaya gelmeyeceğimede eminim

7 yıl da gezdik tozduk yedik içtik rahatça çocuklarla,ben 3-4 yıl kadar çalıştım.pandemide ayrılmak durumunda kaldım.
7 yıl önceye göre birikimim var fakat bir düzen kuracak kadar.şu an iş arayışındayım.çocukların özel okula gidiyor özel kurs vs destek alıyoruz.kendime ait aracım var.alıştığımız standartı düşürmeden yaşamak amacındayım.şu an şiddet yok fakat öncesinde oldu.dolayısı ile kanıt yok elimde boşanma aşamasında.Ekonomik zorluğun farkındayım bu ülkenin vatandaşı olarak.bir daha dünyaya gelmeyeceğimede eminim
Boşanacak mısınsız

Şu durumda olsam ben de boşanmam diyenlerdenim. Napıcam ki 2 çocukla, bu krizde bi başıma, hem boşanmak için elimde doğru düzgün bir gerekçe yok, iş yok güç yok, işverenler 40 yaşında uzun yıllar çalışma hayatı olmayan birini de kollarını açmış beklemiyor, bağlanan nafakalar komik miktarlar zaten? Elimin altında her şey var, ben çocuklarım ile kıt kanaat yaşarken herif ayak bağından kurtulup bekar hayatına mı aksın? Yok öyle. Zaten en deli zamanlarına katlanmışım, herif az buz durulmuşken şimdi zorum ne?

Boşandığında hiç birine sahip olamayacaksın, bu seferde bundan dolayı mutsuzum diyeceksin. Anlattığına göre aylık giderin en aşağı 20 bin. Asla karşılayamazsın bunu.

Merhaba kızlar
Ara sıra takip ediyorum ve yardımlaşmalarınız bakış açılarınız benim için önemli.
Evliyim 2 küçük çocuğum var;evliyim ama yalnızım.
Kocam ailesinden gelire sahip olduğu için evin giderleri ve çocuk masrafları oradan karşılanıyor.ekstra çalışıp bir iş yapmıyor 9 yıllık evliyiz.
Ben yaklaşık 6 yıl önce iyi olan mesleğimi bıraktım ve çocuklarıma bakmaya başladım.iyi bir anne olduğum söylenir yanımda baba faktörü de olmayınca her şeyi tek başına yapıyoruz çocuklarla ve artık bu biZim rutinimiz.
Yeme içme okul uyku ödev gezme tozma çocukların hep bende
Kocam uyduruktan babasının firmada gündüzleri vakit geçirip geceleri en iyi ihtimalle iki gecede bir dışarda içki yemek erkek erkeğe kahve ortamı bitmiyor.ailesi ile yakın oturuyoruz.
Üzerimize hiç bir şey yok.
Ne kocalık ne babalık görevini yerine getirmez çocuklarda ona karşı soğuktur bana aşırı düşkünler.
İyi kötü konuştum kavga ettim şiddet gördüm çocukların gözü önünde defalarca gran değişmedi.
Bana sürekli beğenmiyorsan defol git diyor
Annesi ile konustum erkekdir alttan al ve oğlunun kötü huyu yokmuş idare etmemi istedi.
Kendi ailemle konustım kendin ettin kendin buldum diyorlar kaçtığım için
Ve ben yatılı bakıcı muamelesi görmekten eşimle hiç bir paylaşamamaktan duygusal olarak bıktım.yoğun stres ve üzüntü içerisindeyim her gün aynı.yaşım geçiyor ama adam aynı işe başlamak istiyorm tüm sorumluluk bende oldugundan kendisi yada ailesi hiç bir şekilde destek olmuyor
O hep yorgun hep hava almaya ihtiyacı olan ama ben gittiği yerden konum gönderen dışarıya karşı hali vakti yerinde aracı evi olan biriyim ama işin iç yönü bu anlattıklarım.
Aşağılamaları ve üzerimdeki sorumluluklardan özgüvenim azaldı.kendileri insanların yüzüne gülüp kimseyle kötü olmayıp ama beni hor gören bir aile yapısına sahipler.
Bana tavsiyelerinizi dinlemek isterim çıkmazda gibiyim
Evliliğinize destek olmuyorlar ama hala evlisiniz.
Çalışmanıza destek olmuyorlar diye neden çalışmamazlık ediyorsunuz? Başlayın işe. Gerekirse kavgayla, gürültüyle... Bakıcı parasını öder o herif de, madem hazır yiyici size de yedirecek mecbur.Bir iş olayını halledin kendi sağlamlığınızı alın da sonra kurtulun bu insan kılıklı şeyden. Çocuklar bile anlamış ne mal olduğunu. İkiyüzlü olmaktan başka çareleri yok, bu tip hallerine takılmayın ve onları aile gibi görmeyi de bırakın. Beklenti oluşturabileceğiniz bir aile yapınız yok. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kurtulursunuz.
Hiç şaştığınız görmedim. İmkanı varken evi için çalışmayan erkek iyi insan da değildir, olamaz çünkü kendini gerçekleştirmiş hissetmez.

Back
X