- Konu Sahibi biricik mericik
Elifffffff inan çok mutlu oldum canım. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Darısı da bizim başımıza. Ne güzel bir haber bu yaaa:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba elif çok sevindim vallahi allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.aşılamaylama oldu yok sa kendiligindenmi.canım inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsın.inşallah rabbim bizede nasip eder.
kendiliginden oldu canim iki asilama olduk ikiside tutmadi gecen ay üzülmüstüm bu ay sevincten havalara ucuyorum..tam bosverdik derken geldi Rabbime sükürler olsun..darisi size olsun insallah
kizlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
cok mutluyum coooooookkkkkkk
pozitif cikti idrar test sonucu sükürler olsun,bunca zaman tedavi olduk asilama su bu derken tam biraktik yildik derken kendiliginden olduuu..
simdi size dua ediyorum insallah biran önce size bu mutlulugu yasarsiniz
herkese cok ama cok tesekkür ederim
biricik senin sonucun negatifmis galiba baska bir topikte okudum..canim ben bu ay kendimi rahat biraktim hic düsünmedim nerdeyse sende öyle yap plan program yapinca bebekler gelmek istemiyo..insallah sana da benim gibi sürpriz yapar melegin
canım vallahi çok sevindim.canım bişey sormak istiyorum eger sana da uyarsa ve cevaplamak istersen.canım senin sorunun neydi tam olarak yani ne rahatsızlıgın vardıda aşılama oldun.benim yumurtlama tembelligi sorunum var.biliyosun benim ilk aşılamam tutmadı şimdi ikinciyi düşünüyoruz adet günümü bekliyoruz tedaviye başlamak için ama tam 10 gündür geciktim bugün idrar testi yaptım negatif.hayırlısı bende sevinmiştim belki kendiligimden hamile kalmışımdır diye.neyse nasip allahım seninkini hayırlıysıla kucagına almayı nasip etsin inşallah.![]()
evet cok saskinim dünden beri beklenmedik anda biz onu biraktik derken o bize tutundu07HS07 .!.:çok mutlu oldum allah hayırla kucana almak nasip etsin inşallah...hele böyle beklenmedik anada gelince daha bir şaşırır insan heralde.....
bugün siteden aldığım üçüncü haberi inşallah dahada çoğalacak bu aya bu haberler.....
ben inaniyorum ki sende bosverdigin anda seninkide gelicek..uzak degil yakinda insallah...biricik mericik .!.:İnşallah güzelim, inşallah... Eee anlatsana adetin mi gecikti de öğrendin, yoksa şüphelendin de mi? Eşin yanındamıydı, ona nasıl söyledin, ne yaptı? Çok merak ediyorum
inşallah umduguna kısa zamanda kavusursun canım...benım de bugun ust sınır gunum Allahın ıznıyle bugunu de atlatırsam artık ümitlenebilirim.. pazartesi ben de test yapıcam...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinben yaptım testımı negatifffffffff
Ben de biliyorum ki benim hamile kaldığımı öğrendiğinde sen de en az benim şimid sevindiğim kadar sevineceksin. İnşallah ben de seni en yakın zamanda sevindiririm. Bebişine iyi bakgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
![]()
kızlar bende 23 martta test yaptırıcam
demet_yarencim sonuna kadar denemelere devam nasipden öte yol yok duacınız destekcinizim özlemcim tutar inş canım olanlarla beraber sevinip olmayanlara hayırlısı diye dua edicem inanın.Biricik cim sanada aynı sen kadar sevinicem inan savulun engellere kötü adam geldiben yaptım testımı negatifffffffff