• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetin 21. gunu yapılıyor sperm ve yumurta karsılasıp bırlestıgını gosterıyor sonrada yerlesmesı gerkıyor rahıme sonra hcg artıyor dr a sonucumu soyledım 19 dr hamılesın dedı sonra ilacı hatırlattım progesteron kullandıgımı cok dusuk dedı progesteron ıyıo cıkarsa bebıs dusmuyor saglam yerlesıyor

Arkadaşlar bende aşılama sonucunu bekleyenlerdenim.28 Şubatta aşılamamı olmuştum 14 mart test günüm.Sonuç bekleyen herkesi Allah muradına erdirsin.Aminn.

canım acaıp akıntım basladı bugun su gıbı gelıyo oonun dısında yıne ara ara sancılar gırıyo kasıgıma sende varmı bı gelısme

canım acaıp akıntım basladı bugun su gıbı gelıyo oonun dısında yıne ara ara sancılar gırıyo kasıgıma sende varmı bı gelısme

bende bişey yok aynı dvm ediyoda.o akıntı ne ki acaba?dr a gitmiycekmisin bu sıralar

uff test yaptırmanada daha varr.az kaldıkça zaman geçmiyo değilmi?ya sabırr canım.bugün kandil dua edecez artık bol bol.kandilinde mübarek olsun

ayy ne güzel 10 gündür gayet sakindim. Ben bile şaşıyodum kendi kendime. Ama ne olduysa bu gün oldu. Yerimde duramıyorum adeta. Aşılamamın 11. günü yarın test yaptırabilirim ama artık iğne fobim oluşmaya başladı. Boşuna kendimi deldirmiyim adetimi bekliyim diyorum.. Artık yarın sabah idrar testi yaparım. Aslında bu hisler besbelli kaşıntı. Tek çizgiye ve melankoliye kaşıntı.....

ayy ne güzel 10 gündür gayet sakindim. Ben bile şaşıyodum kendi kendime. Ama ne olduysa bu gün oldu. Yerimde duramıyorum adeta. Aşılamamın 11. günü yarın test yaptırabilirim ama artık iğne fobim oluşmaya başladı. Boşuna kendimi deldirmiyim adetimi bekliyim diyorum.. Artık yarın sabah idrar testi yaparım. Aslında bu hisler besbelli kaşıntı. Tek çizgiye ve melankoliye kaşıntı.....
o kaşıntıdan hepimizde var çok şükür:))

arkadaşlar progestan kullanıp adet gecikmesi yaşadınızmı ilacı bırakalı 4 gün oldu nerdeyse ama adet olmadım ama sonuçta negatif.

arkadaşlar progestan kullanıp adet gecikmesi yaşadınızmı ilacı bırakalı 4 gün oldu nerdeyse ama adet olmadım ama sonuçta negatif.
ikinci aşılamam, ilkinde de progestan kullandım, 1 gün gecikme yaptı...ama gecikmenin nedeni stres diye tahmin ediyorum arkadaşım...inşallah bir dahaki denemende başarılı olur umduğuna kavuşursun

bana oldu progesteron hayatimi alt üst etti..günde 6 tane vajinal yolla kulaniyodum..ikinci asilamam negatifti ama adet olmadim bu ay sadece kahverengi lekelenme seklinde oldu adetim gögüs agrilarim hic gecmedi 1 aydir, karnim da davul gibi sis..adet olamamakne kadar kötü biseymis bu asilamayla ögrendim:çok üzgünüm:
insallah seninkide beim gibi olmaz bir an önce baslar kanama

canim sen bu konuda tecrübelisin idrar testininde 11.gün cikmadigini biliosun..test yapma bosuna moralini bozma...daha önceki tecrübelerini hatirla ve sakin olmaya calis,,sabirla bekle..insallah bu sefer tutmustur..seninde yüzün güler:Saruboceq:

Back
X