• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
reblid hayırlısı üzülme kaçıncı denemendi senin?Benim ilkti umutluydum ama çok kaptırmamıştım kendimi olursa çok sevineceğim olmazsa hiç ağlamayacağım dedim ve ağlamadım gerçekten de ben baştan yıkılmamaya inanıyorum çünkü yol çok uzun olabilir.Sabır lazım bize en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmak duasıyla bu arada ilaçların etkisi devam ediyor bu ay kendiliğinden hamile kalabilirsin dua edelim birbirimize :)

benim bir kere aşılama yapıldı bu ay sadece yumurta takibi yapıldı artık kısmetten ötesi olmuyor allah hakkıöızda hayırlısını versin ne diyebiliriz ki

öğle tabi bende öğle diyorum şimdi ama işte insan umutlanıyor onun için hayaller kuruyor sonrada hepsi sanki kumdan bir kaleymiş gibi bir dalga iile yıkılıp gidiyor bu çok zor.. ama elbette ki allah hayırlı evlatlar nasip etsin geç gelsin ama sağlıklı temelligelsin demekten de başka bir şey gelmiyor elimizden

canım benim üzme kendini..olcak inşallah..hayallerimiz bir bir gerçek olcak...

inş buumudumuzda olmasa inan hayat çok daha zor olurdu herhalde resmen küllerimizden doğuyoruz sanki bir taraftan olmayışın verdiği üzüntü ile göz yaşları dökerken bir taraftan yeniden yeniden mücadele yolları arıyoruz.. haziranda 2 yıl doluyor çocuk istemeye başlayalı 2 bebek verdim bu mücadeleye en çok da ona içim acıyor .. ilk istediğimizde çok beklemedik ama şimdi bir yıl oldu ama şans birde eşimin görevi nedeni ile bizim şansımız çok daha azalıyor bu beni çok daha yıpratıyor...

selam arkadaşlar sorun yok dedim ama bu gün aldığım sonuçlarda prolaktinin yükseldiğini gördüm yine aşılama yapıldığı ay da yüksekti sanırım benim sorunum bu bir önceki ay dostinex kullanıp düşmüştü. önümüzdeki ay ikinci aşılama yapılacak umarım her şey yoluna girer

Merhaba arkadaşlar bu gün benim aşılamamın 8. Günü ama belim çok ağırıyor ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve şişkinlik ve gaz bu normal mi yok sa tuttuğunun belirtisi olabilirmi acaba benim ilk aşılamam çok merak ediyorum sonucu allahım bana nasip edecek mi acaba?

Selam arkadaşlar bugün 15.gün ve hiç umudum yoktu hemde hiç. kan testi sonucu 9 çıktı. şoktayım. korkuyorum boş gebelik dış gebelik ağlamaktan yoruldum. ama hemşire sonradan gelişen yumurta çatlayıp döllenmiş olabilir gebelik yeni başlıyo olabilir ama kimyasalda olabilir dedi.
2 gün sonra adet olmassam tekrar kana bakılcakmış. ne yapcağımı şaşırdım. fikirlerinize ihtiyacım var

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:
7) mehtap 59.......................................12mayıs::
8) ibem77........................................... ............:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)beren35......................................... ......27 mayıs
2modelist25...................................... ......30 mayıs
3)zevkalade....................................... ......30 mayıs
4)zetu............................................ .. ......31 mayıs
5)xyxz............................................ ........5/6 haziran
6)hayatosm........................................ ......12 haziran

benim aşılama 28 mayısta yapıldı haziraz 11 de test yapılacak...dilerim allahtan herkezin yüzü gülsün inaşşah..ümütler hayaller boşa çıkmaz inşallah...

kızlarr dün tekrar değerime bakıldı 45 çıktı çok güzel yükselmiş yani hamileyimmmmmmm
ama 2gündür kahve siyah ve dün akşamda sümüksü kırmızı akıntı oldu. bugün bişi yok inşallah yerleşmedir bunlar.. allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhhh aminnn

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:
7) mehtap 59.......................................12mayıs::
8) ibem77........................................... ............:
9)beren35......................................... ......30 mayıs

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)modelist25...................................... ......30 mayıs
2)zevkalade....................................... ......30 mayıs
3)zetu............................................ .. ......31 mayıs
4)xyxz............................................ ........5/6 haziran
5)hayatosm........................................ ......12 haziran
6)07HS07....................................................11 HAZıRAN

BEREN TEBRıK EDERıM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN NE GÜZEL SıZLERıN BÖYLE GÜZEL HABERLERıNı ALMAK .. ALLAHIM NE OLUR BıZEDE ıSTEYEN HERKESE DE NASıP ET BU DUYGUYU NE OLUR SEN ŞU CANIMIZA BıR CAN BAĞIŞLA YARABBıM ....

merhaba kızlar bugün aşılamamın 13. günü iple çekiyorum 6 haziranı allahım sonuç ne olucak acaba kızlar aşılamadan kaç gün sonra gebelik kanda test yaptırsam belli olur

Back
X