• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bugün aşılamamın 13. günü iple çekiyorum 6 haziranı allahım sonuç ne olucak acaba kızlar aşılamadan kaç gün sonra gebelik kanda test yaptırsam belli olur

kan testinde 14.günden sonra kesin sonuc belli oluyo..
yarin kanda bir baktir ayin 6 sina kadar beklemek cok zor

arkadaşlar selam benim dün akşam kanamam şiddetlendi düştü dedim yani o derece.
sabah dr.a gittim kan testi yapıldı ve değer 79 çıktı. yani bebek duruyo dedi dr.um. ama hala düşük tehlikesi var dedi. proluton iğne crino jel yapıldı hemen.ama hala kanama devam ediyo. ne yapcağımı şaşırdım. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
kan değerlerim şöleydi.. yardımcı olurmusunuz bana. geriden gelen yumurtlama ve geç döllenme olduğu için tahminen adetime 10 gün varken hamile kalmışım.
hesaplarımıza göre,
kan değeri 9 muhtemel döllenmenin 10.günü
kan değeri 45 13.günü -
kan değeri 79 15.günü
ve hala ara ara kanama geliyo delircem

kızlar bebişimin minicik kalbının atısını duydum herkese nasıp etsın benımde kanamam vardı iğne oldum durdu dualarınızı eksık etmeyın hem benım tam tup bebege gelmısken ogrendım hamıle oldugumu herkese ümit olsun dıye yazıyom

ibem allah kucağına almayıda nasip etsin. inş.. kanama nasıld sende ne zaman başladı ne kadar sürdü
ben resmen adet oldum geçtiğimiz perş. ve cuma kahve siyah cumt.az bi pembelik sonra kırmızı sümükümsü akıntı pazar akşamda bas baya minik minik parça ve pıhtı şeklinde 3 kez sonra gene siyaha döndü. bugün akşam az bişi kırmızı şimdi gene siyah.. yani bende anlamadım üstüne görme bu oluyo sanırım. hamileyken adet olmak işte bu. inş. bişi olmaz

ibem ne güzel allah bu mutluluğunu başa kadar götürsün inş önce karnında sonra sonra kucağında sağlıklı sıhatli bir şekilde büyüt...

HAMISLERIMIZ :hooray:

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv::nazar:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv::nazar:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv::nazar:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv::nazar:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv::nazar:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv::nazar:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv::nazar:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv::nazar:
9)beren35......................................... ......30 mayıs :CüvCüv::nazar:
10)zetu.....................................................31 mayıs :CüvCüv::nazar:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)modelist25...................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
2)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
3)xyxz............................................ ........5/6 haziran :Saruboceq:
4)07HS07.......................................... ..........11 HAZİRAN:Saruboceq:
5)esengülüm..................................................11 haziran :Saruboceq:
6)hayatosm........................................ ......12 haziran :Saruboceq:

beren 35 canım dikkat et kendine sakın yorma yat uzan ... herşey allahtan rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah....güzel haberlerini bekliyoruz inşallah....

Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz bence. değerim düşmüş ve kanama devam ediyo. düşüyo yani.
napalım belki diğer listelerden birinde yeniden hamile yazarsınız hemde doğal yoldan çünkü artık aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 3tane yapıldı bence daha fazlasına gerek yok

beren 35 canım çok üzüldüm böyle olmasına ama hep diyoruz ya hayırlısı diye vardır rabbimin bir bildiği ....inşallah tez zamanda kendiliğinden gelir bebişin ve sıkı sıkı tutunur anacına....

allahtan hayırlısını dilemekten başka bir şey yapamayız ki hep dua et ve gönlünü ferah tut...üzülerek çıkarıyorum listeden belki kendiliğinden gelir sen yeni adet tarihini verirsin onu ekleriz listeye umut hep devam ediyor illaki aşılama ile olacak diye bir şey yok ki bak ibeme tüp diye gitti bebek haberini aldı geldi yeter ki güzel allahım vermek istesin.. bu da bir sınav unutmayalım dün çok samimi bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım 6 yıldır olmuyordu tüp yaptılar ilkinde tuttu çok şükür yeterki rabbim ol desin herşeyin bir zamanı var vakkti gelmeden insan ölmüyor o vakit gelmeden de doğmuyor işte bize düşen dua edip sabretmek.......

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:
7) mehtap 59.......................................12mayıs::
8) ibem77........................................... ............:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)modelist25...................................... ......30 mayıs
2)zevkalade....................................... ......30 mayıs
3)xyxz............................................ ........5/6 haziran
4)07HS07.......................................... ..........11 HAZıRAN
5)esengülüm....................................... ...........11 haziran
6)hayatosm........................................ ......12 haziran

günaydın arkadaşlar malesef aşılamam tutmadı çok üzgünüm birde testi ben günüm gelmeden yaptırdım acaba yanlış ihtimali olabilrmi ama esin bence kanda çünkü offff:çok üzgünüm:

benı lısteden çıkarabılırsınız....tutmadı ne yaoalım kısmet allah hepımıze ınsallah en hayırlısını verır.pes etmek yok yola devam benneyaptımki

Back
X