• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benımde transferım 3.cu gunum asılama degıl tup bebek ama allah kısmet ederse beraber sonucunu alacagız buraya geldım cunku ugurlu geldıgıne gordum sende kı berlırtılerı ne dır cnm agrı sızın varmı ben cok ıdrara cıkıyorum sol tarafta agrım var sankı adet olcakmışım gıbı sen?

bende çok fazla çıkıyorum idrara.bazen kasıklarımda ağrı oluyor.bide göğüslerim çok hassaslaştı.ama sanırım bunlar kullandığımız iğne ve ilaçlardan.bide en çok rahatsız eden karnımın şişliği.acayip şişiyo.

merhaba kızlar ben de aşılama sonucumu bekliyorum bir hafta on gün var. aynı tepkiler bende de var ama dediğiniz gibi belirti değil iğnelerin sebep olduğu şeyler olduklarını düşünüyorum. allah herkese yardım etsin

aaa niye bırakıyorsun canım benim biz burdan bebeklerimizi kucağımıza almadan gitmeyeceğiz demedik mi.. sen şimdi can sıkıntısı ile söylüyorsun inan bana adet olur olmaz kendini yine doktorda bulacaksın..

ya arkadaşlar bende çok üzülüyordum ağlıyordum kimsenin bana bebek demesini bile istemiyordum inanın hatta ben ilk bebeğimi kaybettiğimden beri kucağıma hiç bebek almaadım hiç bir bebeğin yüzüne bakmadım desem inanırmısınız inanın dayanamıyorum ama biz elimizden geleni yapıyormuyuz evet gerisi allaha kadı bu can kim verebilirki başka hem hayatımızı sadece bebek üzerine kurunca elimizede bir şey geçmiyor eşimiz var işimiz var değilmi hayat zaman geçip gidiyor geçen her günü bu gün de olmadı diye değil de bebeğimize bir gün daha yaklaştık diye düşünün bence artık ben bu piskoloji ile devam etmeye karar verdim belki işe yarar ..hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler reblid, haklısın tabi bebek herşey değil.Sadece tatil döneminde kendimi çok şartlandırmışım olacak diye olmayınca kötü oldu. Fiziksel bir problem olmayınca hep psikolojik dendi, şu an rahatım stresli de değilim ama olmadı.Ramazandan sonraya kaldı artık, Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun...

Teşekkürler reblid, haklısın tabi bebek herşey değil.Sadece tatil döneminde kendimi çok şartlandırmışım olacak diye olmayınca kötü oldu. Fiziksel bir problem olmayınca hep psikolojik dendi, şu an rahatım stresli de değilim ama olmadı.Ramazandan sonraya kaldı artık, Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun...

minacım senle baya ortak noktamız var bende tatilde olacak diye inandım benimki de sebepsiz olmuyo inşallah olacak ümidi kesme bu sabah regl oldum ben vazgeçmiyorum 2.aşılamamı da yapıcam bence sende denemelisin her zaman ümitvar olmak lazım elimizden bişey gelmiyor maalesef biz tedbiri alalım takdir Allahtan
kukuletacım sağol canım inşallah Allah sanada sağlıklı bir bebiş verecek sen umudunu kaybetme ki zaten kaybetmiyosuna.s.

minacım senle baya ortak noktamız var bende tatilde olacak diye inandım benimki de sebepsiz olmuyo inşallah olacak ümidi kesme bu sabah regl oldum ben vazgeçmiyorum 2.aşılamamı da yapıcam bence sende denemelisin her zaman ümitvar olmak lazım elimizden bişey gelmiyor maalesef biz tedbiri alalım takdir Allahtan
kukuletacım sağol canım inşallah Allah sanada sağlıklı bir bebiş verecek sen umudunu kaybetme ki zaten kaybetmiyosuna.s.

Evet hemen hemen aynıyız bir aşılama farkla öndeyim.Bunun birinde sadece çatlatma iğnasi, ikincisin de sadece 5 gün 1 adet klomen kullandım.Üçüncüyü de en haplı ve iğnelisinden, şöyle jellisinden falan istiyorum, bu da tutmazsa tüpe geçicem sanırım.Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum...Dediğn gibi tedbiri alıp takdiri Allaha bırakalım.Sana da kolay gelsin canım...

kullar plan yaparken kader ona gülermiş arkadaşlar bende ilk bebek istediğimde malum çalışan olunca tatilleri hesaplıyorsun günleri bile sayıyordum tam belirlediğim tarihte olacak sanmıştım ama gelin görün ki üstünden 2 yıl geçti o yüzden şimdi hiç plan yapmıyorum ne zaman olursa olsun vakti yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebeğim olsun eşimle mutluluğumuz hiç bitmesin onun dışındaki hesaplar teferruat değil mi .. herkese bol şanslar...

Minaaa cım sakın bırakma kendini bir sebeb bulamadılarsa dr lar olur inş neden olmasınki replid in dediği gibi bebekleri almadan kucağa bırakmayın nolur lütfen ya

Minaaa cım sakın bırakma kendini bir sebeb bulamadılarsa dr lar olur inş neden olmasınki replid in dediği gibi bebekleri almadan kucağa bırakmayın nolur lütfen ya

Biraz ara vericem sanırım, ama bırakmıcam, sonucu öğrenince çok kötü oldum bir an herşeyi bırakmak geldi içimden, ama hayat devam ediyor.Nasipse olur inşallah...Teşekkürler ilgine..a.s.

kullar plan yaparken kader ona gületiline arkadaşlar bende ilk bebek istediğimde malum çalışan olunca tatilleri hesaplıyorsun günleri bile sayıyordum tam belirlediğim tarihte olacak sanmıştım ama gelin görün ki üstünden 2 yıl geçti o yüzden şimdi hiç plan yapmıyorum ne zaman olursa olsun vakti yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebeğim olsun eşimle mutluluğumuz hiç bitmesin onun dışındaki hesaplar teferruat değil mi .. herkese bol şanslar...

reblidcim seni okurken kendimi okudum sanki.benimde iki yıl oldu.aynen senin gibi düşünmüştüm . hayırlısı böyleymiş demekki.bende ilk aşılamamı 18 temmuzda yaptırdım.sadece hayırlısını diliyorum

herhangı bır lıste varsa benı de ekleyın bende temm 20 de 2. asılama mı yaptırdım sımdı beklıyorum bugun 3. gun goguslerım felaket agrıyo kasıklarımda gelıp gıden agrılar var ama bunlara umut baglamıyorum cunkı cogu her zaman oluyo beklıyorum ıste yanlız beklemeyım benı de aranıza alın yaa

reblidcim seni okurken kendimi okudum sanki.benimde iki yıl oldu.aynen senin gibi düşünmüştüm . Hayırlısı böyleymiş demekki.bende ilk aşılamamı 18 temmuzda yaptırdım.sadece hayırlısını diliyorum

bende 18 temmuzda transferım yapıldı gerıde kalan gunler beraber sayalım mı? Testı de beraber yapcaz inş ıyı sonuçlar alırız cnm bu arada benım goguslerım şiştı kasıklarım agrıyor ve ılgınç hersey kokmaya basladı sende belırtıler ne dır?

Yaaa arkadaşlar, bugün reglin 3. günü,salı başladı lekelenmeler hala kahverengi akıntı gibi, hiç böyle bir regl dönemi geçirmedim, kırmızıları hala görmedim.Bu neden olur bilen var mı, aşılamada sadece klomen kullandım hap yapar mı ki....Normalde çok sancılı olur, ağrı falan yok, ara ara kramp gibi giriyor o kadar.Lütfen bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.

herhangı bır lıste varsa benı de ekleyın bende temm 20 de 2. asılama mı yaptırdım sımdı beklıyorum bugun 3. gun goguslerım felaket agrıyo kasıklarımda gelıp gıden agrılar var ama bunlara umut baglamıyorum cunkı cogu her zaman oluyo beklıyorum ıste yanlız beklemeyım benı de aranıza alın yaa

mrb. hayırlı olsun tutunur işallah benmde 2. aşılamam 17 temmuzda yapıldı bende sonuç bekliyorum hayırlısıyla olur işallah eynı belirtiler bendede var

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 25 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım, beklemedeyim. Beklemek zor ve heyecanlı. Her gün takvime bakıp gün sayıyorum. Bugün daha 4. gün. 9 ağustosta idrar testi yapmayı planlıyorum. Bakalım hayırlısı

Back
X