• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende inanmak istemedim başta test sonucunu veren kız bekliyormuydunuz diye sorunca oldu sandım yüreğim yerinden fırlayacak sandım ama yok bu sefer başka sefer inş diyince sönmüş bir balaon gibi hissettim kısmet allahım acısın bize ve yüzümüzü güldürsün hep birlikte

seni çok iyi anlıyorum canım ben de 3 negatif aşılama geçirdim ağla ağlayabildiğin kadar açılırsın bi bakmışsın zaman çok bekletmeden gelmiş bebişin hayırlısı olsun canm

inş canım inş dediğin gibi çok bekletmeden gelir bebişlerimiz ben bu ay hiç bir şey yapmıyorum ağustosta da eşimin izni var tatile gidicez inş biraz kafamı dinlemek istiyorum ancak bu kistler için araştırdım soğan kürü iyi geliyormuş içinizde kullanıpta faydasını gören var mı bir de nezaman başlamalıyız buna yani adetin kaçıncı günü bilgisi olan varsa lütfen anlatırsa sevinirim birde bu yumurtlama günlerini gösteren testler var ya biliyorsunuzdur ağustos ayında da onu yapıp o şekilde denemeyi düşünüyorum çünkü benim şuan kistin dışında gebe kalmaya engel bir durum yok eğer bu ay onlar erirse inş tatilde yeni ciciler bavula bebeğimide karnıma alıp geri dönerim evime ... benim eşim asker biz on günde bir görüşebiliyoruz aslında benim tek sıkıntım bu tatilde 20 gün yanımda olacak inş herşey yolunda gider de meleğimiz bekletmez bizi herkese bol şanslar...

merhaba reblıd bız cok benzesıyoruz acıklayayım sana benım esımde asker bende dogudayım ve dr sıkıntım oluyor cunku kımse kabul etmesede ıyı dr lar doguda durmuyor bıryolunu bulup gıdıyorlar neyse bende ankara adana ist sakarya arasında mekık dokudum durdum her dr farklı soyledı kıme ınanacagını ınsan sasırıyor aklıma uymayan dr umu degıstırdım neyse bıraz açık konusucam enfeksıyon tedavısı oldum tup bebek yaptırmaya hazırlık olsun dıye ve kendılıgımden hamıle kaldım 5 kez dusuk yaptıgım için sevınemedım burdakı kızlar hamıle olduklarını suprızlerle soylemısler bense aglayarak soyledım korrkuyodum aynı seyı yasamaktan ve hala sevınmıs degılım ıkılı uclu test var dusuk rıskı ve ense kalınlıgı neyse benım dısımda herkes sevınıyor benım tıroıd sorunumda var oda dusuge sebeb oluyormus sen arastırdınmı tıroıd ılacı ve her gun kanpıhtısı için gobekten iğne oluyom ve yolculuk yasak sımdılık ve dıyetım var kola cukulata bulgur salam sosıs kasar bezelye cerez kahve balık etı fazla kırmızı et brokolı yemoyım sımdılık 11haft+2 gunluk ılk defa bu kadar uzun surdu gebelıgım ınsallah sonunu getırebılırız folıkasıt ve coraspırın alıyom ınsallah yardımcı olmusumdur dualarınızı eksık etmeyın yaradanım meryem anamıza erkek olmadan hamıle bıraktı ve bır peygamberımızın hanımı tam 60 yasında hamıle kaldı o ısterse hersey olur saygılarımla

merhaba reblıd bız cok benzesıyoruz acıklayayım sana benım esımde asker bende dogudayım ve dr sıkıntım oluyor cunku kımse kabul etmesede ıyı dr lar doguda durmuyor bıryolunu bulup gıdıyorlar neyse bende ankara adana ist sakarya arasında mekık dokudum durdum her dr farklı soyledı kıme ınanacagını ınsan sasırıyor aklıma uymayan dr umu degıstırdım neyse bıraz açık konusucam enfeksıyon tedavısı oldum tup bebek yaptırmaya hazırlık olsun dıye ve kendılıgımden hamıle kaldım 5 kez dusuk yaptıgım için sevınemedım burdakı kızlar hamıle olduklarını suprızlerle soylemısler bense aglayarak soyledım korrkuyodum aynı seyı yasamaktan ve hala sevınmıs degılım ıkılı uclu test var dusuk rıskı ve ense kalınlıgı neyse benım dısımda herkes sevınıyor benım tıroıd sorunumda var oda dusuge sebeb oluyormus sen arastırdınmı tıroıd ılacı ve her gun kanpıhtısı için gobekten iğne oluyom ve yolculuk yasak sımdılık ve dıyetım var kola cukulata bulgur salam sosıs kasar bezelye cerez kahve balık etı fazla kırmızı et brokolı yemoyım sımdılık 11haft+2 gunluk ılk defa bu kadar uzun surdu gebelıgım ınsallah sonunu getırebılırız folıkasıt ve coraspırın alıyom ınsallah yardımcı olmusumdur dualarınızı eksık etmeyın yaradanım meryem anamıza erkek olmadan hamıle bıraktı ve bır peygamberımızın hanımı tam 60 yasında hamıle kaldı o ısterse hersey olur saygılarımla

allah tamamına erdirsin inş inan senin için de çok dua adiyorum sen bebeğini sağ salim kucağına alırsan olduğunda bende bu sefer yani 3. de kucağıma alabilirmişim gibi geliyor
benimde troidim var ben 1,5 yıldır ilacımı içiyorum gebelik olmadanda her gün coraspirin içiyorum beraberinde follik asit evde iğnelerimde var ancak onlara gebelikle birlikte başlıyacağız hatta doktorum onlara aşılama yapıldığı ay başlamıştı olmayınca bıraktık canım burda benim iyi bir doktorum var şükür ama benim sorunum eşimin çalışma şartları adam eve 15 günde bir gece geliyor ve ben o 15 günün hatırına bir ay umutlanıyorum olmayınca üzülüyorum gebelik oluşması için başlarda hiç sorun yoktu ama zaman geçtikçe stresten hormonlarda dengesizleşti önümüzdeki ay eşimin yıllık izni vardı ona umutlanıyordum ama beş dk önce sırf bu yüzden tartıştık izne çıktığı tarihin tam ortasında hastalanıyorum yani umudum şimdiden tükendi artık alay komutanına mektup yazmayı bile düşünüyorum bu şartlarda öğle zor ki tabi bunu eşimin ailesine anlatabilmekte beklenekten başka çaremiz yok dua et bizede oldumu meleğimiz bizi daha çok üzmeden gelsin inş sende bu sefer sdağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın..:Saruboceq::teselli:

benımde basımdan oyle bırsey gectı tam asılama zamanı esım gelemdı ilacları bosbosuna almıs oldum ama bırsey yapamıyon elınden bırsey gelmıyor sımdıkı cok ıyı hemen esını arayıp olayımı anlatıyom erkek anlatamıyor utanıyor bense cok rahatım saglıkcı olmamdan kaynaklanıyor heralde stres yapmayalım ovulasyon cubukları al gıdebılıyorsan bır gunlıgune sen gıt ayrıca tesekkur bende oyle bır arkadası bekledım o bebegını alırsa sankı bende hemen ondan sonra alacak gıbıydım umudumuzu yıtırmemek dılegıyle

artık elimizdeki imkanları değerlendirmekten başka bir şey yapamıyoruz benim eşim komando o yüzden hep görevde komutanlara da bir şey diyemiyorsun adam bekar anlamıyor ki halden ne yapalım kabullenip hayatı kendimize ve eşimizze mahvetmeden yaşamamız lazım elden başka ne gelir demi kendine ve bebişine çok iyi bak

Kızlar nerelerdesiniz yok olmayın nolur haberler var diye geldim buraya reblid cim bu bir yenilgi değil aslında belkide bir imtahan kaydirigubbakcemile2 haydi bakalım devam

Kızlar 27 Haziranda aşılama yaptırmıştım. Bugün 14. gün sabahın 3 ünde idrar test yapyım :roflol:
2. çizgi çıktı
ama silik biraz bu POZıTıF demek dimi fisfisfis

Kızlar 27 Haziranda aşılama yaptırmıştım. Bugün 14. gün sabahın 3 ünde idrar test yapyım :roflol:
2. çizgi çıktı
ama silik biraz bu POZİTİF demek dimi fisfisfis

oooooy tebrikleer
viannen_19.gif
Allah tamamına erdirsin

2. çizgi çıktı
ama silik biraz bu POZİTİF demek dimi fisfisfis

tebrikler canım hamilesin silikte olsa pozitif sayılıyor hemen git bir kan testi yaptır kesin sonucu al . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv:

Kizlar 11 temmuz Cumartesi kan vermiştim test için. Doktorum aradı ve güzel haberi vererek hamileliğim onaylandı.
Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYı veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3

Kizlar 11 temmuz Cumartesi kan vermiştim test için. Doktorum aradı ve güzel haberi vererek hamileliğim onaylandı.
Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYİ veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı başımıza......zemuszemus

Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYİ veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3

tebrik ediyorum allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş bizler içinde dua etmeyi unutma oldumu

ALLAHım sana şükürler olsun bir arkadaşımız daha hamilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.inan ki çok sevindim cnm.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş.kendine dikkat et cnm.hamilenin duası kabul olur. senden çok çok dua bekliyoruz unutma.rabbim hepimize tattırsın inş.:Saruboceq:tekrar tebrik ediyorum cnmopuyorumnanaktan

Nursati hayrlı olsunn..Allah kucağına almayı da nasip etsin :) ..kaçıncı aşılamandı..neler hissettin bu 14 günlük süreçte..kahverengi akıntın olmuş muydu mesela ilk günler ya da sonrasında..doktor aşılama sonrası ilişki tavsiye etti mi?? biraz yoracağım snei galiba ama ben de beklemedeyim ve merak ediyorum mutlu hbaeri alanların süreçte neler yaşadığını..tekrar hayrlı olsun...Allah hayrlı, sağlıklı evlat nasip etsin..

nursati canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, belirtilerin nelerdi canım anlatırmısın ve kaçıncı aşılaman bende diğer arkadaş gibi beklemedeyim bugün 7.günüm

Back
X