merhaba reblıd bız cok benzesıyoruz acıklayayım sana benım esımde asker bende dogudayım ve dr sıkıntım oluyor cunku kımse kabul etmesede ıyı dr lar doguda durmuyor bıryolunu bulup gıdıyorlar neyse bende ankara adana ist sakarya arasında mekık dokudum durdum her dr farklı soyledı kıme ınanacagını ınsan sasırıyor aklıma uymayan dr umu degıstırdım neyse bıraz açık konusucam enfeksıyon tedavısı oldum tup bebek yaptırmaya hazırlık olsun dıye ve kendılıgımden hamıle kaldım 5 kez dusuk yaptıgım için sevınemedım burdakı kızlar hamıle olduklarını suprızlerle soylemısler bense aglayarak soyledım korrkuyodum aynı seyı yasamaktan ve hala sevınmıs degılım ıkılı uclu test var dusuk rıskı ve ense kalınlıgı neyse benım dısımda herkes sevınıyor benım tıroıd sorunumda var oda dusuge sebeb oluyormus sen arastırdınmı tıroıd ılacı ve her gun kanpıhtısı için gobekten iğne oluyom ve yolculuk yasak sımdılık ve dıyetım var kola cukulata bulgur salam sosıs kasar bezelye cerez kahve balık etı fazla kırmızı et brokolı yemoyım sımdılık 11haft+2 gunluk ılk defa bu kadar uzun surdu gebelıgım ınsallah sonunu getırebılırız folıkasıt ve coraspırın alıyom ınsallah yardımcı olmusumdur dualarınızı eksık etmeyın yaradanım meryem anamıza erkek olmadan hamıle bıraktı ve bır peygamberımızın hanımı tam 60 yasında hamıle kaldı o ısterse hersey olur saygılarımla