- Konu Sahibi biricik mericik
Bizim seninle aynı aşılama tarihlerimiz inşallah güsel haberler veririz ikimizde canım hayırlısı olsun allah burdaki hrkeze eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bahsettiğin ağrılar benim ağrılarıma benziyor. Ben 14,gün idrar testi yaptım kan testinden sonra sırf şımarıklık olsun diye. Onda da çıkıyor. AMa umutla günü beklemekte çok güzel. Buluşmuştur onlar için rahat olsun:)))![]()
Bizim seninle aynı aşılama tarihlerimiz inşallah güsel haberler veririz ikimizde canım hayırlısı olsun allah burdaki hrkeze eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin inşallah
Evet canım benim de aşılamam 12 ocakta yapıldı.Aslında bugün baktırmamak için kendimi zor tuttum.İnşallah ikimizde sevinç gözyaşlarıyla listedeki yerimizi alırız.:Saruboceq:
Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:
1) Nazliözger.....................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar........................................19 Ocak:CüvCüv:
3) Mavirüya……………………..…..24 Ocak
4) Sermus…………………………..24 Ocak
5) Figenk24………………………...25 Ocak
6) İrena……………………………...26 Ocak
7) Edika…………………………….26 Ocak
8) Biricik Mericik...............................28 Ocak
9) dryaaa22………………………...28 Ocak
10) Simge_xyz……………….…….30 Ocak
11) DeliMavi………………...….…..31 Ocak
Evet canım benim de aşılamam 12 ocakta yapıldı.Aslında bugün baktırmamak için kendimi zor tuttum.İnşallah ikimizde sevinç gözyaşlarıyla listedeki yerimizi alırız.:Saruboceq:
benimde 14 ocakta tansferim oldu 26 ocakta sonoç belli olacak hayırlısıyla. benide listenize katar mısınız kızlaaaarrDünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:
1) Nazliözger.....................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar........................................19 Ocak:CüvCüv:
3) Mavirüya……………………..…..24 Ocak
4) Sermus…………………………..24 Ocak
5) Figenk24………………………...25 Ocak
6) İrena……………………………...26 Ocak
7) Edika…………………………….26 Ocak
8) Biricik Mericik...............................28 Ocak
9) dryaaa22………………………...28 Ocak
10) Simge_xyz……………….…….30 Ocak
11) DeliMavi………………...….…..31 Ocak
benimde 14 ocakta tansferim oldu 26 ocakta sonoç belli olacak hayırlısıyla. benide listenize katar mısınız kızlaaaarr
Aynı tarihte yaptırmışız senle. Bi değişiklik hissediyo musun?:jeyyar:
arkadaşlar bende bugün aşılama oldum benide ekleyin listeye5şubatta beli olacak inşallah tutar dua edin 15 gün nasıl geçecek belirti olluyomu bu günler içinde
arkadaslar benıde lısteye eklermısınız 22 ocak 2.asılama 3-4 subat adet tarıhıDünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:
1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Mavirüya……………………....…..24 Ocak
4) Figenk24…………………...……...25 Ocak
5) İrena……………....………………...26 Ocak
6) Edika……………...……...………….26 Ocak
7) Lansor17...................................26 Ocak
8) Biricik Mericik......................28 Ocak
9) dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
10) Simge_xyz………....…..……....30 Ocak
11) Rose77……………...…...…....……30 Ocak
12) DeliMavi…………….….…...……..31 Ocak
13) Bozelnunu…………..…....…....…..5 Şubat
arkadaslar benıde lısteye eklermısınız 22 ocak 2.asılama 3-4 subat adet tarıhı
Aşılamn hayırlı uğurlu olsun canım. Bu liste uğurlu bi liste sana da uğur getirir inşallah. Te böle bi böbeeen olsun inşallaa![]()