• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
devamı_____________

Tabi ona hemen sahip olmadık ya da sahip olalım fikri hemen doğmadı. Çünkü kendinize kabul ettirseniz bile birde sosyal çevreniz. Aslında kendinizden daha çok onlara ne anlatıcağımızı düşünür olmuşduk ya da düşünür olmuşdum. Acaba kabul ederler mi acaba eşim kabul edebilecek mi acaba ben başkasının çocuğuna bakabilecek miyim? Şu an başkasının çocuğu cümlesi bile beni gerçekden çok etkiliyor. Gerçekden sevince doğurup doğurmadığınız unutuluyor. İlk olarak can'ın masraflarını karşılamaya başladık, annesi babasından ayrıldı. Tamamen onlara bakmaya başladık. Ama içim kayıyordu CAN ‘a . Bu arada yoğun tedavi programları devam ediyordu. Çeşitli kürler öğreniyordum ve eşime yediriyordum. Ya işe yararsa!!! Keçi boynuzundan tiksinmemin en önemli sebebi budur sanırım. Bir ara ne duysam yapar olmuştum. Ot içe içe hastalanmaya başladık. Bir tek eşim değil bende ona eşlik etmek için içiyordum. Bir tek damlara çıkıp bağırmamıştık onun dışında her şeyi denedik. Doktorlar programlamaya başlar olmuşdu bizi. Bu arada denenen bir tese daha ve değişmeyen sonuç sonrası bu defter kapanmıştı. Aslında kabul edişim kolay gibi gözükse de kolay değildi. Eşim kesin ayrılma kararı aldı. Evden bir hafta kadar uzaklaşdı ve hiç aramadı sormadı. O dönemde aileme, onun iş gezisinde olduğunu söylemiştim. Derin merak duygusu içinde acaba polise mi gitsem?....... kendisine bir şey olmuşmudur?..... sorusuna birde şimdi her kes öğrenecek rezil olucaz düşünceleri de sarıyordu kafamı. Aslında ne yalan söyleyeyim, bende vazgeçtim kendisinden o dönemde. Çünkü salondaki masamızda yüzüğünü bulunca, eh dedim "bana bunu da mı yapacaktın", çocuğu olmadığı için ona çocuk vermek için savaşan kadını, geride bırakıp giden bir adam dı benim kocam ve ben ney için uğraşıyordum. Çok sordum bu kadar haklı olabilir mi? diye. Mesaj çektim tamam istiyorsan bitirelim, gel evden al pılını pırtını diye. Bu mesaj eşime kendine getirken, beni çok yormuştu. O gece eşim gelecek diye Can' lara gittim. Annesi koynuma verdi canı. Böyle kulakalrının arkasından öyle tatlı bir koku geliyordu ki içim ona daha bir aktı cana. Eşimle buluşup konuşduğumuz da bu konunun bizim için kapnadığını zaten başka da çaremiz olmadığının her ikimiz içinde tek doğru karar olduğunu fark ettik. Tabi yine de insan her şey için bu son cümlesini kuramıyor ama can' la olan ilişkimiz her geçen gün artmaya onsuz hiç duramamaya başlamıştık. Sonuç olarak nasıl çıkt,ı bu konu tam bilemiyorum ama bir den annesi çocuğu bize emanet etmeye (tabi kendisi de bizimle birlikde olma şartıyla) bizde canı oğlumuz kabul etmeye karar verdik. Eşim babası oldu, ben önceleri cici annesi. Baba kavramı olmadığı için onu bu anlamda benimsemesi daha kolay oldu. Tüm bu süreç sonrası canı her şeyiyle oğlumuz kabul ettiğimizi bize ait ne varsa onunda olduğunu duyurmaya başladığımızda, tepki almaya başladık. Kimse anlam veremiyordu, çocuk sahibi olamadığımızı bilinmiyordu, yine de ikimizde olmuyor demedik. Bu bizim kararımız dedik. Annem ve babam hiç tepki vermeden kabul etti. Sonradan öğrendim ki annem "hamile bir kadına bile öyle içli bakardın ki biz bir problem olduğunu anlamıştık" dedi, onun için hiç tepki vermemişlerdi. Canla hayatımız başladıkdan bir yıl sonra, hem ameliyatlar sonrası için, hem de son olarak genel bir kontrole gitti eşim. Son bir semen analizi dediler ve sonuç şok etti. Canlı bulunmuşdu. Canlı sağlam bir kaç sperm. Nasıl olur dedik. Sevinçden ağladık. Hemen tüp bebek. Her şey o kdar kolay ilerliyordu ki. Lucrin kullanmam gerekiyordu. Adet oldukdan sonraki 20 gün başlatıyordu kadın doğum doktorum ve ben iki gün sonra ilk iğnemi olmuştum. Sonra regli oldum. Göbeğimden gonalf iğnelerini olmaya başladım. Ciddi kilo kaybım oldu. Çok hastalandım. Yumurtalarım toplandı derken 8 tane emriyo oluştu ve 2 tanesi transfer edildi. Geriye kalan 6 tane donduruldu.

Bir umutla evimize döndük. Transferden bir kaç gün sonra şiddetli bir kanama geçirdim. Bir kez daha denemenin ve zorlamanın yanlış olduğunu düşündürücü şeyle önümüze döküldü. Artık birikimler kalmamışdı, ciddi bir borca girmişdik. Eşim arabası satmıştı. Yetişemez olmuşduk. Geride kalan 5 yıl boyunca sadece fazla fazla harcamışdık. Sonra işe geri döndüm. Moral dopalamak için. Bir kaç hafta sonra mide bulantısı şikayetlerim başladı. Tedavi sonrası yoğun kilo kaybım olmuşdu ve ben pek iyi değilidim. Vücudum iflas etmeye başlamışdı sanki. Bu bitmek bilmeyen umut koşuşturmacasında bitmişdim ben. Sonra çok yakın bir arkadaşımın ısrarı üzerine doktora gitim. Zaten o dönemde böbrek rahatsızlığım kendisini yeniden hissettirdi. Kan testi yapıldı, sonucu almaya gittiğimizde dediler ki "gözünüz aydın hamilesiniz". Nasıl şaşırdım nasıl anlatamam. Böyle gözlerimden yaşlar kendiliğinden aktı gitti. Aynı zamanda da çok korktum. Hemen doktora gittik kalp atışını dinledik oğlumun. İkinci gebeliğim başlayınca da canı yasal olarak almak için baş vurduk ve ikinci oğlumuz doğmadan abisi de resmen ailemize katıldı. Şimdi ikisi de birlikde uyum içindeler.

Her şeyden önce ben anne oldum. Mert doğdukdan sonra daha çok göz hapsine alındım. Çocuğa bakacakalr mı bak acaba dövüyor mu? bağırıyor mu? seviyor mu? diye. Ama onu ben büyütüyorum ve o aynı babası gibi. Çünkü kocam ona nasıl erkek olacağını öğretirken kendinden bir şeyler alıyor. Belki inanmayacaksınız ama Can aynı babası. Onun gibi yiyor yazıyor konuşuyor tepki veriyor. O benim ilk göz ağrım. İkinci si de aynı abisi ni taklit ediyor. Allahım sen bu muhteşem duyguyu her kese yaşat.

--------------------------------------------------------------------------------
canım ya okuyunca inanki gözlerim doldu allahın ne kadar büyük olduğunu şimdi dah çok anladım çok sevindim allah uzun ömürler versin hepinize canım inşallah bigün bende bebişime kavuşurum beni 1 defa aşılama oldu ama tutmadı şimdi tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama maddi gücümüz yeterli olmadığı için bi süre ara verdik yaşımda 39 zamanım az kaldı benim hormonlarım yüksek yumurta yok denilecek kadar az eşimde sorun yok sorun bende anlayacağın bende dediğin gibi bütün şifalı otları yapıyorum ama umudumu yitirmedim inşallah olacak ama allah izin verirse şimdi senin hayat hikayeni okuyunca dahada umutlu oldum çok güzel bişey bu çk mutluluk veren bir duygu çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar çok kötüyüm.Bütün morellerim alt üst.Galiba hiç anne olamıycam.Dün akşam lekelenmem oldu.Hemen doktorumu aradım.İstirahat et dedi.Progestanı içmeye devam et dedi.Sabah kalktım ve adetim gelmeye başladı.Önce pedim hiç kirlenmiyordu şimdi ise yavaş yavaş geliyor.Karnım çok ağrıyor.Yani test yapmadan hüsrana uğradık.Adetim progestan bitmeden geldi.Herşey bir tuhaf olmaya başladı.Allah'ım bana anne olmayı ne zaman nasip etcen?Bu benim 2. aşılamamdı.3.yü yaptırmak içimden gelmiyor.Bu ay herşey çok güzel ilerlemişti.Herşey normaldi.Tam 8 tane yumurta olgunlaştı.Çatladı.Ama bir türlü tutmadı.Neden.....................................................Ya biri tutmasa biri tutar değilmi?Ne var niye olmuyor.Allah'ım artık kafayı yemek üzereyim.Çok bunaldım ve çocuğum olmaz diye çok korkuyorum.İnsan ne kadar çaresiz kalıyor.Sanki biranda herşey bitiyor.Ümit falan kalmıyor.Yarın test yaptıracaktım.Ama olmadı.Yarın doktora gideceğim.Herşey tekrardan başlayacak.Ama artık yoruldum.Hiçbir şey içimden gelmiyor.Belki bana ümidimi kırdığım için kızacaksınız.Ama inanın 1 seneden beri ümitlenmekten yoruldum.İnsan bazen omuzlarındaki yükü taşıyamayacak duruma geliyor.Bunu çoğunuz yaşamışsınızdır.İşte şimdi ben yaşıyorum.Ve Allah'a dua ediyorum.Nolur artık bana gökten bir mucize gönder.Artık dayanamayacağım.Lütfen ALLAH'IM lütfen....
sakın bakın
irena nın alıntısında hepinize bu ümitsizlik yok Allahın dediğinden öte yol da yok napalım olmassa nasip değil ama ümitlerinizi kırmayın döverim hepinizi sanal dayada yersiniz ona göre.Sizler bir tanesiniz kıymetlisiniz ya
viannen_10.gif
size pastalar ikram ediyim moraller yerine gelsin hadi bakim

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Figenk24…………………...……...25 Ocak
5) Edika……………...……...………….26 Ocak
6) Biricik Mericik......................28 Ocak
7) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
8) Simge_xyz………....…....….…....30 Ocak
9) Rose77……………...…....…....……30 Ocak
10) DeliMavi……………..…....……...31 Ocak
11) Serenalar..................... ..........2 Şubat
12) Asude.......................................4 Şubat
13) Bozelnunu…………........…....…..5 Şubat
14) Reno..........................................9 Şubat

Arkadaşlar öncelikle yanımda olup bana morel verdiğiniz için hepiminize çok teşekkür ederim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama biliyorum ki hepinizin kocaman birer yüreği var.Allah bana başka bir konuda mucizeler yaşattı.Onun için Allah'a olan inancım sonsuz.O ol derse hiçbir şey buna engel olamaz biliyorum.Ama ben onun kuluyum ve insan sabırsız yaratılmış bir varlıktır.Allah'ım da bunu biliyor.Ve onun gönlü okadar geniş ki dayanamayacağını anlayınca tamam geldim yanındayım diyor.Ben artık bunu bekliyorum.Bu arada asude arkadaşımada helal olsun sana diyorum.Çok güçlüsün.Yazdıkların içimi parçaladı.Ne zor günler geçirmişsin canım ya.Allah emeklerin karşılığını muhakkak verir.Herkez için Allah'ımızdan sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum.Birgün burdan hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çığlıklarını bende atacam.Buna söz veriyorum.Allah'ımın izniyle.

merhaba kızlar bende ayın 21nde ilk aşılamamı oldum 5 şubat muhtemel regl tarihim..BENİ DE LİSTEYE EKLEYİN KIZLARR

4 yıldır istiyoruz 1 dış gebelik 3 düşük ve sonsuz hüsran can sıkıntıs iç husursuzluk..

yine de Allaha şükürler olsun bu kadar yıl ve bunca soruna hormon dengesizliğine kullanılan ilaçların bizi çıldırtmasına rağmen sabrını koruyan kocalarımız var..çok şükür...

Allah inşallah hepimize buradan hamileyim haberini yazmayı nasip etsin..tombiş tombiş mis kokulu bebişlerimiz olur inşallah..

arkadaşlar listede benim adımın yanına bir hamile resmi koyarmısınız allaha çok şükür bu sefer oldu galiba hamileyim

meraba arkadasım senınle aynı gun asılama yaptırmısız benımsde 3-4 subatta belli olur heralde adet tarıhim cunku
benım asılama yaptırdığım gun cok sıddetlı kasık agrılarım oldu bugunde var ama azaldı goguslerım cok acıyo sende ne gıbı degısıklıkler var bu benım 2.asılamam bızde esımde sperm sayısında dusukluk var sızse sorun neydi

benim hiç ağrım yok iyimi kötümü anlamadım korkuyorum bugün 5gün belirti yok acelemi ediyorum günlerde geçmiyor arkadaşım inşallah hayırlı haberler verirsin bekliyorum belirti yaşarsam yazarım :CüvCüv::1hug:

Evet bu liste gerçekten çoooooook uğurlu.canım ben 14 ocakta tüp bebek yaptırdım ama dedimya ben illede bu listede olmak istiyorum diye. Varmış bak bir hikmeti. Darısı herkezin başına. Sizi seviyoruuuuum .çok mutluyuuuuuum

allah tamamına erdirsin tebrik ederim bu liste herkeşlere uğur gersin inşallh aminnnnnnnnnna.s.

merhaba kızlar bende ayın 21nde ilk aşılamamı oldum 5 şubat muhtemel regl tarihim..BENİ DE LİSTEYE EKLEYİN KIZLARR

4 yıldır istiyoruz 1 dış gebelik 3 düşük ve sonsuz hüsran can sıkıntıs iç husursuzluk..

yine de Allaha şükürler olsun bu kadar yıl ve bunca soruna hormon dengesizliğine kullanılan ilaçların bizi çıldırtmasına rağmen sabrını koruyan kocalarımız var..çok şükür...

Allah inşallah hepimize buradan hamileyim haberini yazmayı nasip etsin..tombiş tombiş mis kokulu bebişlerimiz olur inşallah..

canım aşılaman hayırlı olsun bende 22de aşılama oldum inşallah burdan hep beraber sevinç çığlıkları atarız sinirleri sağlam tutalım önemili :roflol:

evet canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versın
sen ne yaptın buarda senın asılamada kacıncı gunun bı sıkıntın varmı

selam canım benim bugün 10.günümdü ara ara kasık ağrılarından başka herhangi bir sıkıntım yok. eğer cumaya kadar adet olmazsam cuma günü test yaptırıcam hayırlısı artık:Saruboceq:

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...……...………….26 Ocak :CüvCüv:
5) Biricik Mericik......................28 Ocak
6) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
7) Simge_xyz………....…....….…....30 Ocak
8) Rose77……………...…....…....……30 Ocak
9) DeliMavi……………..…......……...31 Ocak
10) Serenalar..................... ..........2 Şubat
11) Asude........................................4 Şubat
12) Bozelnunu…………........….....….5 Şubat
13) Nazanorbay............................5 Şubat
14) Reno..........................................9 Şubat

canım ya okuyunca inanki gözlerim doldu allahın ne kadar büyük olduğunu şimdi dah çok anladım çok sevindim allah uzun ömürler versin hepinize canım inşallah bigün bende bebişime kavuşurum beni 1 defa aşılama oldu ama tutmadı şimdi tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama maddi gücümüz yeterli olmadığı için bi süre ara verdik yaşımda 39 zamanım az kaldı benim hormonlarım yüksek yumurta yok denilecek kadar az eşimde sorun yok sorun bende anlayacağın bende dediğin gibi bütün şifalı otları yapıyorum ama umudumu yitirmedim inşallah olacak ama allah izin verirse şimdi senin hayat hikayeni okuyunca dahada umutlu oldum çok güzel bişey bu çk mutluluk veren bir duygu çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

canım merabalar inşaallah rabbim hepimizeen kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder. bu okuduğun benım hayat hikayem değildi internetten buldum paylasmak ıstedim.benimde 2.asılamam oldu sımdı beklemedeyım hayırlısı

canım merabalar inşaallah rabbim hepimizeen kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder. bu okuduğun benım hayat hikayem değildi internetten buldum paylasmak ıstedim.benimde 2.asılamam oldu sımdı beklemedeyım hayırlısı

kusura bakma canım ya bende sen sanmışım özür dilerim inşallah hayırlı haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın bekliyorum haber ver bana olurmu canım ne zman belli olcak allah herkesi bebişine kavuştursun herkesin dualarını kabul etsin canım dualarım seninle:1hug:

Biricik mericik hadi sende hayırlı haberlerini ver artık inşallahhhhh

çok tatlısın canım ama ben o müjdeyi veremicem galiba:1no2: 8. ve 11. günlerde idrar tahlili yaptım negatif. Zaten olmasına ne ihtimal vardı ki geriye kaç ihtimal kaldı... Bilirsin işte yine de silemedim listeden adımı. Cumaya kadar adet olur silerim artık. Dağıldım resmensenağlama

Senin hamileliğin iyi gidiyordur inşallah. Çoğul falan diil mi?

Back
X