- Konu Sahibi biricik mericik
merhaba.. ben de 17 ocak ta aşılama yaptırdım.. 2 şubat ta test yaptıracağım. dayanabilir de erken yaptırmazsam tabii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.ve 11.günler idrar testi icin cok erken..keske böyle yapana kadar bekleyip kanda baktirsaydin.bugün galiba senin sonuc günündü beklenen adet günün ne zaman peki?eger aksama kadar adetin gelmezse birde yarin sabah idrariyla test yap belki cikar yada git kanda baktir...ben takip ediodum herkesi atesleyen sendin,,,simdi ne oldu da böyle umutsuzlandinçok tatlısın canım ama ben o müjdeyi veremicem galiba:1no2: 8. ve 11. günlerde idrar tahlili yaptım negatif. Zaten olmasına ne ihtimal vardı ki geriye kaç ihtimal kaldı... Bilirsin işte yine de silemedim listeden adımı. Cumaya kadar adet olur silerim artık. Dağıldım resmensenağlama
Senin hamileliğin iyi gidiyordur inşallah. Çoğul falan diil mi?
arkadaşım niye idrara tahlili yaptın kendini üzdün kan tahlili yaptırsana idrarda normalde geç çıkmıyomu adet gecikse bile silik çıkıyo idarar sen bence kan tahlili yaptır iyşallah hamilesindir canım allahım hepimize versin
çok tatlısın canım ama ben o müjdeyi veremicem galiba:1no2: 8. ve 11. günlerde idrar tahlili yaptım negatif. Zaten olmasına ne ihtimal vardı ki geriye kaç ihtimal kaldı... Bilirsin işte yine de silemedim listeden adımı. Cumaya kadar adet olur silerim artık. Dağıldım resmensenağlama
çok tatlısın canım ama ben o müjdeyi veremicem galiba:1no2: 8. ve 11. günlerde idrar tahlili yaptım negatif. Zaten olmasına ne ihtimal vardı ki geriye kaç ihtimal kaldı... Bilirsin işte yine de silemedim listeden adımı. Cumaya kadar adet olur silerim artık. Dağıldım resmensenağlama
arkadaşlar kafama bişe takıldı delirecem belki güleceksiniz bana doktorum aşılamanı 13cü günü lan tahlili yaptır dedi gebelik varsa kan değerleri kaç çıkyo yani kaç haftalık olur ofya lütfen cevaplayın
lansor canım senin nası gidiyo hamilelik... iyi mi bebişin? Çoğul mu deil mi öğrendiniz mi. Ne zaman öğreniliyo bilmiyom ama.
lansor aşılama ile mi hamile kaldın?
hayır canım.benimki tüp bebek ama sonucu beklerken nedendir bilmiyorum içimden bir his sende bu listede olmalısın dedi.(uğurlu liste)
arkadaşlar bide aşılamadan sonra progestan verdi ama iki gündür başım çok dönüyo sizdede öyle oluyomu
maşallah :) allah tamamına erdirsin.. darısı da bizlere :) benim de yarın aşılamam var aslında bizimki biraz zor ihtimal eşimde sıkıntı çok hem sayı hem kalite açısından ama şans.. umutlanmaya bile korkuyorum..hayırlısı
inşallah canım. darısı senin ve isteyen herkezin basına... doktorunuz eğer aşılama dediyse vardır bir bildiği elbet.bizimde aynı problem vardı ama daha çok.o yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. allahtan ilk denememizde başarılı bir sonuç aldık inşallah hayırlısıyla doğum yaparım