sonuç çok şükür pozitif

nuranC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
44
36
88
47
Hatay
dün test yaptırdım değer 58 çıktı.doktorum hamile olduğumu söyledi ama ben inanamıyorum.dünden beri kahverengi bir akıntı var az az oluyor ama korkuyorum.yarın tekrar gidicem tahlile.dualarınızı bekliyorum.

canım gözün aydın bitanem hadi hayırlı olsun o kahverengi akıntı bendede oluyodu doktorun sana gerekeni söyler tlfnu varsa arasana canım

çok sağolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ben henüz inanamasamda inşallah devam eder hepimiz bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.benimle aynı gün test yaptıracak olan arkadaşlar vardı onlar ne yaptılar acaba

canım bende hala ınanamıyorum dun gıttıgımde cok mınık bı kese gordum sanırım bebegımı gorunce ınanıcamopuyorumnanaktan

Hayırlı uğurlu olsun canım. Akıntı bende 2 ay boyunca oldu. Dr.um ilaç bile vermedi, kendiliğinden geçti. Umarım seninkide öyledir. Yinede danışmanda fayda var tabii.

canımmmmm senin adına çok sevindim.....tebrik edrim...........

benimde transferimin 6.günü inşallah bende hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................

allahım tüm bekleyenlere hayırlısıyla nasip etsin canım.bu bekeleme aşamasında eğer kuran okumayı biliyorsanız meryem suresini bolca okumanızı tavsiye ederim.özellikle 8 i tamamlayın.daha çok olsada olur tabiki.rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirisin inşallah..Hepimizn sağlıkla kucaklarımıza versin rabbim....

mapavrili inşallah seninde güzel sonuçlarını alırız canım..hayırlısıyla...

hayırlı olsun baska heyecanlara yelken actın sende kese... kalp atısı...hepsı hop hop hoplatacak kalbını...en tatlı heyecanlar...

canım hayırlı ve ugurlu olsun inşallah o gelen akıntın tutunma akıntısıdır ve bebegın hep senınle kalır üzme o yuzden kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…